2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar gunde 3 kere buyuk wc geciyorum
Nette okudum doğum habercisi diyorda sancım falan yok yani
Sadece kemiklerim ağırıyor calcımax içmeyı bıraktım diye mi
Kızlar gunde 3 kere buyuk wc geciyorum
Nette okudum doğum habercisi diyorda sancım falan yok yani
Sadece kemiklerim ağırıyor calcımax içmeyı bıraktım diye mi
Canım benimde kalça kemiklerim fena ağrıyor ya

Oh sefan olsun benim yerimede yeseydin Bi iki midye de patlatsaydın keşke
Onu demeyeydin iyidi:) midye demek İzmir demek İzmir demek midye demek:)) her yerde midyeler püffff:))) midyede yerdim vallada pirinçli seker var diye bide çok metal içeriyor dediler diye yiyemedim ya gidicen sahile alican önüne sıcak 50 midye yanına limon sıkıcan sıkıcan yicen püffff:))) şimdi canımız çekti falan demeyin de:))) dayanın ben dayanıyorum ısrarla:))

Valla benim özlediğim ender şeyler arasında canım o yüzden senin demen görmem bilmem ne sıkıntı değil
Bende midyeci Ahmete gidip önüme 20 tane soslu 50 tane sossuz alıp gömülmek istiyorum az kaldı doğurunca yeriz

Evet evet gömelim vallah :)))

Sus kız yimek konuşma hem gece gecesonra bana çok nazlanıyorsun diyorlar

O kadar yengeç olucak diye seviniyodum oğlum kılpayı ikizler oldu bir gün önce olsa bogaydik:)) vay anasini. Olayın sıcağı geçince yeni yeni farkediyorum o gün olanları demek ki şok gecirmisim hastaneye giderken Allah'ım napicam diye ağlıyordum en son bı yandan su geliyor hala eşim sakin ol bebeğim çok şükür bak bitecek tüm dertlerin diyor falan ama duymuyorum bı de alel acele önlüğü boneyi giydirdiler ameliyathaneye girerken eşim videoya alıyordu. Beni kesicekleeeeerr yapıyordum korku filmlerinden fırlamış bı ses tonuyla ama gülerek

Bende ikizler istiyor idim:) etrfımda herkez yengeç dedim konuşkan olur esprili olur cana yakın olur:))) ama yengeç olucak bu gidişle:))

Bende ikizler istiyor idim:) etrfımda herkez yengeç dedim konuşkan olur esprili olur cana yakın olur:))) ama yengeç olucak bu gidişle:))
Kız ben ikizlerim ya :)))) ikizler burcu olanlar aşırı ama aşırı tatlıdır mesela :))) biz oğlumla süper kanka olcaz gibime geliyor burcdas olarak ne hayaller ne hayaller dünyayı filan gezicez biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…