2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ay kahkaha attım yattığım yerde
8 kilo nerde olacak kuzum, tabi ki eteğin altında
O bacaklar o toto bir iki haftaya ayrı eve çıkarlar kesin
ya bi konuşma sen 8 kilo nedirrrr neee utanmıyor musun? biz burda az kilo alanlari sevmeyiz dostum

Ay ne güzel:) sağolsunlar sevindim senin adına rabbim bozmasın
Sağolasin canım. Kökenleri bir taraftan da Musula dayanıyor:) Bu arada benim eşim kanadaya başvuru yapmıştı. Kaç kere aradılar telefonla. İngilizcesi falan da iyidir. Sonra ben hamile kalınca gitmek istemiyorum dedi. Kolay değildir herhalde gitmek. Sonraki aşamalar nelerdi bilmiyorum da.

Aa öyle mi? E enişte de irakli valla eşini arayıp kabul ettilerse eşin çok güven vermiş olmalı zira Kanada ya gelmek gerçekten kolay degil, benim eşim ingiltere vatandaşı ayni kraliçeye sahip olmalarına ragmen eşimin işlemleri 1.5 yıl sürdü,geçen hafta gittik imzalar atıldı oturma izni aldı. İnşallah hersey gönlünüzce olur bidaha olursa eşin fırsatı kacirmasin gelsin :) senide alsin elbette

İlk gebelik normal görünüyor şimdilik canım, Sen nereye gidiyorsun
Ben medikal park Ayşenur kaya Kahveci de Doğum yapmak istiyorum şu an Şanlıurfa birecikte yaşıyoruz biz Doğu görevi yapıyoruz öğretmenim ben 15 tatilde geldiğimde tanıştım Ayşenur hanımla sadece 1 kere gittim yani benlm ikinci devlet hastanesine cesaret edemiyorum

Merhaba kızlar tahmin alabilir miyim 12 haftalikEki Görüntüle 2275823
Erkek
Valla ne smearde zorlandım ne vajinal ultrasonda tamam çataldaydım ama saniyelik görmesiyle bakmaması bir oldu örtü vardı vs vs bu doğumhanenin ortası açık çatal dedim amannnn sal gitsin
Valla o an tuşe filan hiç aklına bile gelmiyor, bir yandan sancı, bir yandan doğurayım telaşı tuşeyi unutturuyor. Hatta ne kadar açıldım diye merak edip baksınlar istiyordum. Öyle hatırlıyorum. O yüzden şimdiki gibi olmayacak. Korkmayın bence

Bebelerden değil canım benim vücut yapıyor hertürlü olumsuzluğu kendimden bıktım insan herşeyi nasıl toplar üstüne.. neyse ki geçip gidecek inşallah.. kolestaz için sabah akşam asit düzenleyici gibi bir hap veriyorlar her sabah 6 tüp kan alıyorlar birazdan yine gelecekler zaten kanım yok tükettiler iyice yetti gayri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…