Artık alıştım hiç hissetmiyorum bile o kadar çok çıktım ki o çatala artık yanimda gelen eşim olsun eltim olsun içerden çıkartmıyorum bile :)
Öyle kendi yatağın gibi oldu
Valla o an tuşe filan hiç aklına bile gelmiyor, bir yandan sancı, bir yandan doğurayım telaşı tuşeyi unutturuyor. Hatta ne kadar açıldım diye merak edip baksınlar istiyordum. Öyle hatırlıyorum. O yüzden şimdiki gibi olmayacak. Korkmayın bence
Yok yok onu düşünmüyorum zaten ya herşeyin ilki zordur canım ilk doğumhaneye girdim ilk tuşeyi oldum nasıl bişey biliyorum nasıl Bi yer gördüm içim rahatladı
Ebe de öyle dedi açıklığın olsaydı bu kadar canın yanmadı zaten diye
Çok teşekkür ederim valla moral oldu
Hava 27 derece oldu bu hafta.. Sen İngiltere’sin kendine gel, aptallık etme! dedim, dinletemedim..
Çıplak bacakları gördükçe bi elbise alayım kapansın totom demeye başladım falan
Yok yok onu düşünmüyorum zaten ya herşeyin ilki zordur canım ilk doğumhaneye girdim ilk tuşeyi oldum nasıl bişey biliyorum nasıl Bi yer gördüm içim rahatladı
Sen 21 kilo al bi zahmet.. Kürdan mıydın çubuk kraker falan mıydın acabaa
Halen etek giyebilen, minnoş elbiselere bürünebilen birisin bence 21 değil 31 olsa da fıstıksın ♥
Ps: İlk gebeliğimde 30 kilo aldım ben, 2. Gebelik öyle olmuyomuş onu anladım..
ebe doğru söylemiş canım
benim 14. haftamda suyum geldiğinde açıklığa bakılmıştı o zaman hiçbişey hissetmedim çatala çıkmamla inmem bir oldu bitti dedi naptınız ki anlamadım dedim