2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Nst giricem kızlar,sonra doktorum bacak aramdan pamukla örnek alacakmış ne için sormayi unuttum
Burdada 35. Haftada yapılıyormuş, beta hemolitik streptekok, vajinadan örnek alıp sonuca göre antibiyotik, bebek doğarken kanalda enfeksiyonla doğmasın diye. Ben onu genelde boğaz enfeksiyonu biliyordum, vajen florasında olduğunu ilk kez duydum. Menenjit, sepsis ve zatürreye neden olabiliyormuş bebekte.

Kızlar ya afedersiniz ama küçük tuvaletim için wc ye gidiyorum tam bitti kalkıcam diyorum tekrar sızıntı şeklinde geliyo tam boşalmadığını hissediyorum ama birden gelmiyo aralıklı aralıklı sızıntı şeklinde normaldir inşallah

Normal canım bebiş oraya dayıyor kendini idrar yolları daralıyor. Sık sık git, tuvaletin olsada olmasads, beklemiş idrar enfeksiyon sebebi.

Kızlar ben çok yordum kendimi ya deli gibi gzmek istiyorum ama vücudum eror veriyor işde kalçam belim acayip agrıyor sözde sadece anneme gidip gelicektim İzmir turu yaptım

Suan netten baktım da B grup diye bir test bacteri var mi diye biz yetişkinler icin sorun degil ama bebekler için çok zararlıymış ve Eger sonuç pozitif ise antibiyotik almak gerekirmiş
Hımm benim günaşırı su testi yaptıkları için aklıma direkt o geldi evet mantar vs var mı diye de bakıyorlar

Muayne olduğun koltuk nasıl bisey bilmiyorum ama çatal da her iki yana bacaklarını koyup açıyorsun:)
Tam ekran herşey
Ben de aynı şeyi merak ediyordum. Muayene koltuğunda da bacakları kaldırıp çatala koyuyorsun. Geçen gün hastaneyle görüşmeye gittiğimde doğumhaneye girdim görmek için ordaki daha değişik bir masaydı çatallı. Niye normal koltukta değilde onda yapıyorlar acaba?

Ay bende de kesik kesik yapıyorum .çok su içmeme rağmen yanma da var
Üromisin içtim yarın bi gidip tam idrar tetkiki yaptırayım

Sinirlerim o kadar bozuk kiii yaaaaq. Bıktım bu randevulerden yaaa vallahi bıktım 20 dakika otobüs beklemek nedir yaaa kahretsinnn lanet olsunnnn

Ben ümidi kestim artık akıntıdan. Geçmiyor bıraktım ben de. Ama doktor bana hiç demiyor mantarin gecmezse normal doğum yapamazsın diye. Niye acaba
Yapamazsın demez canım bulaşma riski var sadece akıntı var akıntı var biz zorluyoruz bakalım ki bu ilaçlar iyi geldi gerçekten inşallah biticek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…