Burdada 35. Haftada yapılıyormuş, beta hemolitik streptekok, vajinadan örnek alıp sonuca göre antibiyotik, bebek doğarken kanalda enfeksiyonla doğmasın diye. Ben onu genelde boğaz enfeksiyonu biliyordum, vajen florasında olduğunu ilk kez duydum. Menenjit, sepsis ve zatürreye neden olabiliyormuş bebekte.
Kızlar ya afedersiniz ama küçük tuvaletim için wc ye gidiyorum tam bitti kalkıcam diyorum tekrar sızıntı şeklinde geliyo tam boşalmadığını hissediyorum ama birden gelmiyo aralıklı aralıklı sızıntı şeklinde normaldir inşallah
Kızlar ya afedersiniz ama küçük tuvaletim için wc ye gidiyorum tam bitti kalkıcam diyorum tekrar sızıntı şeklinde geliyo tam boşalmadığını hissediyorum ama birden gelmiyo aralıklı aralıklı sızıntı şeklinde normaldir inşallah
Kızlar ben çok yordum kendimi ya deli gibi gzmek istiyorum ama vücudum eror veriyor işde kalçam belim acayip agrıyor sözde sadece anneme gidip gelicektim İzmir turu yaptım
Suan netten baktım da B grup diye bir test bacteri var mi diye biz yetişkinler icin sorun degil ama bebekler için çok zararlıymış ve Eger sonuç pozitif ise antibiyotik almak gerekirmiş
Ben de aynı şeyi merak ediyordum. Muayene koltuğunda da bacakları kaldırıp çatala koyuyorsun. Geçen gün hastaneyle görüşmeye gittiğimde doğumhaneye girdim görmek için ordaki daha değişik bir masaydı çatallı. Niye normal koltukta değilde onda yapıyorlar acaba?