2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Canim tahinle bal karistirip ye bal.cok olmasin az bal tahini yogun olsun.Tahin cok iyiymis her gun badem ceviz sut.ihmal etme bunlari.

Mineral acisindan çok zengin olduğu için bebeğin kemik gelişimine çok faydalı. Bı dene bak. Günde iki defa iç bu hafta mesela.

Okadar kötü değil kuzum ya belki minyon yapılı olucaktır.sütün yarar inşallah toparlar

Desteğiniz için çok teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun
Dün çok üzülmüştüm ama bugün daha iyiyim. Yine de haftaya perinatologdan randevu aldim, organlarını daha detaylı inceler en azından.

Önerileriniz için tesekkurler hepsini dikkate alicam ins

Suan netten baktım da B grup diye bir test bacteri var mi diye biz yetişkinler icin sorun degil ama bebekler için çok zararlıymış ve Eger sonuç pozitif ise antibiyotik almak gerekirmiş
Heh aynen o yüzden canım bebeğe bulaşma riski var vajinal doğumda antibiyotik veriyolar bana kültür yapmadı ama akıntın tam geçmemiş dedi ebe 2 kutu daha yazdı mesela

Heh aynen o yüzden canım bebeğe bulaşma riski var vajinal doğumda antibiyotik veriyolar bana kültür yapmadı ama akıntın tam geçmemiş dedi ebe 2 kutu daha yazdı mesela
Anladim kuzum,sen çok cektin ya bu durumdan ya allah kolaylık versin. Bakalım bizimki nasıl çıkacak

Kızlar ben emzikle biberon almamıştım başlangıç için birer tane alayım diyorum alanlar ne aldı ne önerirsiniz ona göre alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…