Canım önemli olan sağlıklı olması, ki önceki gebeliginde de benzer durum yaşamışsın. İnşallah bu sefer toparlar normal kiloda doğar, olmazsa ki sen onu dünyada sutünle bol bol kilo aldırırsın. Sakın stress yapma bol bol dinlen ki bebisin güzel güzel buyusun..
Ben annenin yediği içtiğiyle alakası oldugunu sanmıyorum canım. Tamamen plasentadan ve bebeğin kendinden kaynaklanıyor. Nasıl ki yiyip kilo almayan insanlar varsa beslenip geliştiği halde kilo almayan bebekler de var. Bence onemli olan organ gelişimi. Onlarda bir sorun olsa Allah korusun zaten doktor onu da görüp söylüyor cogu zaman. O yuzden hiç kafana takma.
Canım bozma moralini düzelir inşallah birden öne geçip gerilmeye biliyorlar malesef yeme içmeyle alakası yok demişssin ama yinede bol ceviz fındık fıstık badem tüketmeni öneririm bunlar direk bebeği büyütüyormus diye okumuştum.özellikle ceviz bolbol ye
Merhaba, bozma moralini toparla kendini, ilk hamileliğide olmuş kuzu sağlıkla gelmiş bak, ana yüreği ama dimi canım toplum da bizi o yönde yapılndırıyor zaten. Benim doktorum da anneyle asla alakalı değil plesanta ike ilgili dedi. Ki benim ikizlerden biri hep önde biri hep geride aynı karında. Allah sağlık versin canım.
Canım üzme kendini bak kızını sağlıkla kucağına almışsın maşallah inşallah hiç birşey olmaz toparlar kendini yavrun
Rahminin yapısı nasıl ki onu anlayamadım yani direk ondan mı kaynaklı
Desteğiniz için çok teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun
Dün çok üzülmüştüm ama bugün daha iyiyim. Yine de haftaya perinatologdan randevu aldim, organlarını daha detaylı inceler en azından.
Önerileriniz için tesekkurler hepsini dikkate alicam ins
Suan netten baktım da B grup diye bir test bacteri var mi diye biz yetişkinler icin sorun degil ama bebekler için çok zararlıymış ve Eger sonuç pozitif ise antibiyotik almak gerekirmiş
Suan netten baktım da B grup diye bir test bacteri var mi diye biz yetişkinler icin sorun degil ama bebekler için çok zararlıymış ve Eger sonuç pozitif ise antibiyotik almak gerekirmiş
Heh aynen o yüzden canım bebeğe bulaşma riski var vajinal doğumda antibiyotik veriyolar bana kültür yapmadı ama akıntın tam geçmemiş dedi ebe 2 kutu daha yazdı mesela
Heh aynen o yüzden canım bebeğe bulaşma riski var vajinal doğumda antibiyotik veriyolar bana kültür yapmadı ama akıntın tam geçmemiş dedi ebe 2 kutu daha yazdı mesela