2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ay kuzum bnm ordada mı aynı problem.oturcak biyer falan yokmuydu peki ayakda mı bekledin
Bitane or..... vardi oturdu otobüs beklerken hiç oralı bile olmadı 20 dakika ayakta bekledim,giderken de ayni şekilde,yarin yine randevum var ilallah artık vallahi ağlamamak için o kadar zor tutuyorum ki kendimiii!!!

Ben ümidi kestim artık akıntıdan. Geçmiyor bıraktım ben de. Ama doktor bana hiç demiyor mantarin gecmezse normal doğum yapamazsın diye. Niye acaba

Burda hiç bakılmıyor. Normal doğum yapamazsın da denilmiyor. O doğum normal yapılıyor öyle ya da böyle
Akıntı kokulu ya da renkli kıvamlı olmazsa çok ciddiye almıyolar zaten.
Akıntım var dediğimde normal diyolar. Ağrım var, normal. Kasılmam var, normal..
Kanaman yoksa her şey normal burda çok da şeapma diyolar..
Bişi yaşarsam, amaan normal diyip geçiyorum ben de..

Bitane or..... vardi oturdu otobüs beklerken hiç oralı bile olmadı 20 dakika ayakta bekledim,giderken de ayni şekilde,yarin yine randevum var ilallah artık vallahi ağlamamak için o kadar zor tutuyorum ki kendimiii!!!
Kaba insanlar. Ben sen olsam kalkmasını rica ederdim. Neyseki İngilizler minnoş tipler, markette bile yol veriyolar reyonlar arasında

Şu an tam ihtiyacim olan şey

Doğum koltuğunda bağlama aparatları var. Uzandıktan sonra ayaklarını bağlıyorlar düşme diye. İlk başta korkutucu gelebiliyor ama inan o masadayken ben popomu kaldırıp duruyordu. Doktor koy kalçanı diyor ben ağrım geldikçe popomu kaldırıyordum. İçgüdüSel

Ben halen öyle sabit doğumu hayal edemiyorum Bi’ yattım bi kalktım, olmadı yüzüstü döndüm, olmadı yan yattım vs derken 15 dk da doğdu fırlamam..
Beni bağlasalar sinirden doğuramam kesin
Zaten tikim var ayağımı elletemem kimseye, doğumda da ebeye tembihlemiştim, kazara dokunursan çığlık atarım tekmelerim falan korkma demiştim
Ay hiç normal değilim

Türkiye’de de artık sabit doğum anlayışı zamanla kalkıyor, doğum eğitimlerinde bile sakın nst çekicez uzanın deselerde uzanmayın, gezin dolaşın eğilin kalkın, nst bağlıyken doğumu siz yönetim diyorlar. Şimdi moda masa yada yatağa dirsekleri doğup öne arkaya hareket etmek, doğum anında çömelip sandalyeye dirsekleri koyup çömelir halde doğum yapmak, zaten çatalda olsanız bile sırt üstü yatmayın başınız yukarda oksun diyorlar. 10 cm açılma olana kadar rahatsın ama 10cm olunca hala birçok yerde çatalda doğum oluyor. Birde nefes mesela eskiden tut nefesini ıkın derlerdi, şimdi dişlerinin arasında azar azar nefes vererek ıkın diyorlar, bazı annelerde göz kanamaları ciltte toplu iğne başı morarıklıklar olabiliyormuş kafa içi basıncının artmasından dolayı.

Kızlar aktif olduğunuz için size yazdım inşallah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız ben 5 haftalık hamileyim bugün keseyi gördük ben kaç mm olduğunu sormayı unuttum sizce kaç cm doktor tam 5 haftalık dedi ama

Eklentiler

• image.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 40
@Birvarbiryokum canım emzik ve biberon konusunda senin tavsiyen nedir birde göğüs pompası almış mıydın
Biberon chicco naturel feeleng cam biberon aldım etrafımda kullanıp memnun olan çok. Ama emzik almadım canım ilk bir ay emzik önerilmiyor alıştırmak istiyorsanız bir ay sonra başlayın demişlerdi eğitimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…