laiykaKurumus-Maskara
kızlar hastane ödemelerinizi görünce çok şaşırdım gerçekten, Fransa bu konuda hakikaten eline su dökülmeyen ülkelerden.. hamilelik 12. Haftasında devlete gebelik bildirimi yapıyor drlar ve 5. Aydan itibaren herşey ücretsiz ne Doğum için para ödeniyor ne hastanede kalmak için.. devlet eve özel mektup gönderiyor hamilesin diş problemlerin artabilir dişçiye git hiçbir ücret ödemeyeceksin diye, diyabetim var iğnesinden kalemine pamuğuna steril bezlerine kadar koca koca çantalarla veriliyor çöp kutusu da dahil ödemesiz, haftalardır hastanede yatıyorum hertürlü makineye girdim sürekli serumlar ilaçlar günlük tahliller yapılıyor en basitinden varis çorabına kadar ölçüp getiriyorlar kişiye özel ve hiçbir kuruş ödemeden, ben devlet hastanesinde de değil özel hastanedeyim diğer çocuklarımı da öyle doğurdum hiçbiriey ödemedik, tek ödeme özel oda istersen yapılıyor onu da zaten özel sigortamız karşılıyor.. Doğum sonrası da aynı şekilde ne bebeğe ne anneye hizmette sınır yok ücrette yok
Ya bişey sorucam kızlar soda içtim bugün direk midemi yaktı çay içerken direk sıcağı midemde hissettim su içiyorum mesela direk midemi deliyo sanki daha da mı yukarı çıktı naptı?
Canım inş boğaz enfeksiyonun geçer hoş antibiyotik kullanıyorsun ama bazı titiz anestezistler boğaz enfeksiyonu ile genel anestezi vermez spinale dönebilir boğazının durumuna
Valla canım aynı şeyi kuzenim de söyledi, sonra doktora sordum yok etkilemez vs dedi. Maalesef antibiptiğe rağmen eskisi gbi kalmasa da tam düzelemiuor. Sanırım ağızdan mecbur nefes aldıkça boğazım bi türlü düzelmiyo. Otrivin kullanıyorım günde artık3-4 kez ama maalesef o da kurtarmıyor. Doğumdan sonra düzelmezse ameliyat olmam gerekicek, eğer emzirirsem o nasıl olcak vs.
Canm bazi sitelerde oyun parki dio ama 2. Kademede var alt acma minderi de oyuzden kafam karisti aslinda park yatak gibiydi ama seyahat ve oyun parki yaziyordu uzerinde
Bende diyorum birileri eksik buralara fazla gelmiyor hah buldummm. İyi yaptin valla iyi sipalar büyüdükçe inan yürümek istemeyeceksin. Son 3-4 gündür yürümek istemiyorum çok baskı yapıyor
Ya aslında bende dökülüyorum ama bi daha şansım olmaz ziyaretlere nisana düğüne diye düşündüm.Mesela Kurban bayramında 1 aylık bebekle hiç bi yere çıkmam ki.Ama yorulmuşum epey.Biraz önce yüzümü yıkarken bi burnum kanadı.Artik otur poponun üzerine dinlen sinyaliydi sanki
Herkeslere hayırlı sabahlar hatunlar.Ne çektin be Samira34
bulantı kusmadan.Dogurana kadar gidecek sanırım.Allah kolaylık versin.Ara ara bulantım oluyor bi haftadır benimde.
Ya aslında bende dökülüyorum ama bi daha şansım olmaz ziyaretlere nisana düğüne diye düşündüm.Mesela Kurban bayramında 1 aylık bebekle hiç bi yere çıkmam ki.Ama yorulmuşum epey.Biraz önce yüzümü yıkarken bi burnum kanadı.Artik otur poponun üzerine dinlen sinyaliydi sanki
@freearc bende Meryem Ana otunu ümreden getirttim canım kullanmak nasip olur inşallah bu zamana kadar 2 arkadaşım kullandı ikisinde de işe yaradı, anlatmıştım burda 1 - 2 ay önce. İkisinin de ilk doğumdu ve çok kısa sürede doğurdular, ama doğum bitince onu sudan çıkarıp kapanmasını beklemek gerekirmiş, rahim ağzı kendini toparlarmış o kapandıkça
Ben otu kayınvalideme daha önceden vermiştim, Doğuma gittiğimde de suya koymasını söyledim 1 saatte Doğum oldu Sudan çıkar diye geri aradık, kendisi de söyler hep anında açıldı kocaman oldu ot diye.. çıkarınca yavaş yavaş kapanmış geri.. suyunu fln içmedim hikmeti Nedir hiç bilemem ama öyle uyguladık
Valla eşimde nereye cıkcan gidemeyiz diyorda yaz günü içim durmaz gibi geliyor 24 ünden kurbana baya zaman geçmiş olucak kurbana kadar evde zaten sıkılırım gibi geliyor ama tabiii ozaman görücez şimdi konuşmak kolay bana:)))