Merhaba bende polikistik over var 9 aydır evliyim çocuk çok istiyorum hasteneye gittim inofolic diye bir hap kullanıyorum ama çok sabırsızım hemen olsun istiyorum korkuyorum daha doğrusu kistten dolayı olmicak diye önerebileceğiniz başka bişey varmı acaba
Merhaba bende polikistik over var 9 aydır evliyim çocuk çok istiyorum hasteneye gittim inofolic diye bir hap kullanıyorum ama çok sabırsızım hemen olsun istiyorum korkuyorum daha doğrusu kistten dolayı olmicak diye önerebileceğiniz başka bişey varmı acaba
Bende de var polikist zaten coğu kadında var kafana yük etme sabırsızım deme rahat bırakınca oluyor kendını birseylerle mesgul et ve inofolic hem folik asit hem de polıkıstler icin yardımcı bır ilac ayrıca kilon varsa kilolarını ver yoksa bol bol hareket et ama en önemlisi her dakıka bu fıkre odaklanma Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak öyle düşün demesi kolay diyeceksin ama inan böyle. Allahın izni ile hamile kalacaksın merak etme ve bize mutlaka yaz hamile kaldığında
YYademim
canimm gözün aydın :) darısı bize insaAllah sağlıkla kavuşalm kuzularimiza, sizde hiç ayrı kalmadan birlikte çıkarsınız insaAllah hastaneden :)