2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canim karnım taş gibi, bebek de sol tarafımda toplandı artı vajinamda korkunç bi baski var. Doktorum da sehir dışındaymış pazartesi gidecegim

Sancısı olanlar açılması olanlar Allah yardımcınız olsun güzel haberler verin bize inşallah B bskscl bende de vajinamdan birşey cıkacakmıs gibi bir doluluk oluyor bazen adım atamıyorum şişiyor sanki orası ara ara oluyor ama tuhaf bişey

Cok geçmiş olsun
Allah yardımcınız olsun sağlıklıca zamanında doğsun inşallah yavrun

Eki Görüntüle 2276746
Bizim tüysüz bamya Saye-
Buda biraz sersem ama geliyo yavaştan kendine canım akşama seninkininde hiç bişeyi kalmaz
Ayy benimki de böyle oldu canım tipsiz yerim seni benimki bir saat kadar kucağımda uyudu sersemliğine kanepede devam ediyor. Yavrum arada kafayı kaldırıp kendini yalamaya çalışıyor

Ayy benimki de böyle oldu canım tipsiz yerim seni benimki bir saat kadar kucağımda uyudu sersemliğine kanepede devam ediyor. Yavrum arada kafayı kaldırıp kendini yalamaya çalışıyor
Yazık ya çok şapşal oluyorlar Kustu az önce attı ilacı belkide o yüzden biraz çabuk topladı canım
Bizimki de haftaya gidicek
Ama iyi olmadığının farkında normalde sataşırdı bulaşmıyo bile hayvanlar iyi ki var

Canım aşırı aşırı tüy döküyor özellikle de mevsim geçişlerinde
Bu Görümcemin kedisi şimdi bizim sıpada gidicek traşa mecburen bebek gelicek ya
Anladım canım. Bizimkinin de tüy dökme sorunu var ama sanmıyorum bizimkilerin yapacağıni bizim kız gelin gibi sadece arada yıkarız güzel güzel

Anladım canım. Bizimkinin de tüy dökme sorunu var ama sanmıyorum bizimkilerin yapacağıni bizim kız gelin gibi sadece arada yıkarız güzel güzel
Aaa bizim kedileri yıkasak veterinerde bana pavyon faturası çıkar hastalıktan
Çok şükür sıkıntısız geçiyo canım 1 2 güne alışıyor zaten bizimde kıymetlimiz ikisi de ama mecburen traşla idare edicez
Denemek için yaptırdım şubatta 4 ay götürdü işte baş etmek mümkün değil cidden her yerden yumak çıkıyo biz neyse de bebek için mecbur

Kuzum sizin yaptiginiz doğru zaten. İyi yapiyorsun bizimki beyaz bide,aksilik bu ya bizim aile de hepsi sadece siyah giyinir ve bebek gibi kediyi kucaktan indirmezler beyaz beyaz tuyler her yerde ama o kadar tatlilarrrr kii

Kuzum sizin yaptiginiz doğru zaten. İyi yapiyorsun bizimki beyaz bide,aksilik bu ya bizim aile de hepsi sadece siyah giyinir ve bebek gibi kediyi kucaktan indirmezler beyaz beyaz tuyler her yerde ama o kadar tatlilarrrr kii
Bende hiiiç rahatsız değilim valla tüylerinden alt tarafı evden çıkarken üstüme tüy toplama rulosunu vuruyorum Bi iki tamamdır
1.5 senedir bende ama artık nisoş hanım gelicek biraz büyüyen kadar idare edicez artık
Ya hayvanları ayrı seviyorum hayvan seven insanları ayrı

Innmesi icin ekstra caba sarfetmek dogru olmayabilir
Sonuçta inmeye başlaması demek dogum pozisyona girmeye başlaması demek. Her bebek bu süreci aynı hızda yaşamıyor. Bu yüzden müdahale etmek doğru olmaz :))

Ay çok geçmiş olsun
Bir sknti yoktur insallaj

bende sana karşı boş değilim

Himm haklisin canım, benim kaygım, indikten sonra üç dört hafta sürecekse doğum, rahimde açılmayı geciktirir diye .sezeryana sebep olur diye endiseliyim.şuan herşey yolunda Rabbim kismet ederse gönlümden geçen normal doğum.neyse artık hayırlısı olsun

Çok geçmiş olsun gözetim altında durun bir müddet inşallah hiç bir sıkıntı olmaz

Anladım. Ama rahim açılma süreci ile karnın aşağıya düşmesi arasında bir bağlantı olduğunu pek zannetmiyorum. Inşallah dilediğin gibi sağlıklı bir doğum gerceklestirirsin.

Benim kuzenim 39 haftalik hamileydi, gece beraber uyuduk sabah kalktığımızda karnı düşmüştü, ikindide normal doğurdu:))
Yanı herkesin süreci farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…