Kızlar büyük bi trafik kazası atlattık.
Sol arkada oturuyordum. Benim oturdugum taraftan araba çarptı. Sağ ciktigimiza şükür.
Sol tarafım fena üstüne basamıyorum. Çok zor wc gittim 2 kere birilerinin desteğiyle
Ilk nst de sorun yoktu. Sonra tekrar girince sandım cıktı. Hissediyorum bende.
Kendi doktoruma gidiyorum şimdi yoldayız.
Burda yenidoğan bakım ünitesi yok diye gönderdiler.
Dua edin bize iyi olalım ikimizde
Merhaba kizlar bugun kontrolum vardi bende haziran annesi oluyorum 27 haziran sezeryan gunu verdi doktor hem heyecan hem korku var 2si normaldi bu sezeryan olacak
Merhaba kizlar bugun kontrolum vardi bende haziran annesi oluyorum 27 haziran sezeryan gunu verdi doktor hem heyecan hem korku var 2si normaldi bu sezeryan olacak
Anladım. Ama rahim açılma süreci ile karnın aşağıya düşmesi arasında bir bağlantı olduğunu pek zannetmiyorum. Inşallah dilediğin gibi sağlıklı bir doğum gerceklestirirsin.
Benim kuzenim 39 haftalik hamileydi, gece beraber uyuduk sabah kalktığımızda karnı düşmüştü, ikindide normal doğurdu:))
Yanı herkesin süreci farklı
Kızlar büyük bi trafik kazası atlattık.
Sol arkada oturuyordum. Benim oturdugum taraftan araba çarptı. Sağ ciktigimiza şükür.
Sol tarafım fena üstüne basamıyorum. Çok zor wc gittim 2 kere birilerinin desteğiyle
Ilk nst de sorun yoktu. Sonra tekrar girince sandım cıktı. Hissediyorum bende.
Kendi doktoruma gidiyorum şimdi yoldayız.
Burda yenidoğan bakım ünitesi yok diye gönderdiler.
Dua edin bize iyi olalım ikimizde
48 saat öncesinden celestone yapılmıştı
Adaptasyon dönemi ,magnezyum düşük çıkmış biraz dengelemeye çalışıyorlar
Bende taburcu olmadım hastanedeyım halen bebek için
48 saat öncesinden celestone yapılmıştı
Adaptasyon dönemi ,magnezyum düşük çıkmış biraz dengelemeye çalışıyorlar
Bende taburcu olmadım hastanedeyım halen bebek için
YYademim
az kaldı insallah su an gözetim altında birlikte cıkacaksınız kuzum solmez
çok gecmiş olsun sadaka verin bi kuzum
Ben de bugun gecelik pijama sabahlık çamaşır falan aldım okadar yoruldumki keske daha once hazırlasaydım çarşıya cıkmak artık bana göre değil onu anladım. Yarın yıkayıp ütülerim artık.
33+6 çok küçük değilmi ya
kilosu 3ün üstündeydi yanlış hatırlamıyosam
küvezede girmedi
ben 35 olduğum halde küveze girer diyo daha küçük 2 hafta daha dursun diyo
anlamadım valla
Çok önde gidiyordu zaten kuzum benim. Şeker çıkmadı bişey çıkmadı ona rağmen bir ay bir hafta öndeydi. Beklemedi oğlum. Rabbime şükür kuveze girmeden benle beraber çıktı hastaneden. Emme refleksi de çok iyiydi . Sen doktorlara bakma kalbini dinle. Evvel Allah'ın izniyle hissediyordum oğlumun iyi olduğunu. Suyuyla geldi zaten. Kendi seçti gelmeyi. Kalbini dinle ve çok dua et. Benim son zamanlarim hep duayla geçmişti . Erken geleceği o kadar belliydi ki.
YYademim
cooook şükür ki ikimizde kurtuldunuz bak. Masum bebeğin en emin ellerde. Bol bol dua et. Moralini yüksek tut ki oda hissetsin. Allah'ın izni ile koklaya koklaya cikacaksiniz oradan. Sonrası malum memeler fora uykusuz geceler . Yeni bir maraton :))