Kızlar büyük bi trafik kazası atlattık.
Sol arkada oturuyordum. Benim oturdugum taraftan araba çarptı. Sağ ciktigimiza şükür.
Sol tarafım fena üstüne basamıyorum. Çok zor wc gittim 2 kere birilerinin desteğiyle
Ilk nst de sorun yoktu. Sonra tekrar girince sandım cıktı. Hissediyorum bende.
Kendi doktoruma gidiyorum şimdi yoldayız.
Burda yenidoğan bakım ünitesi yok diye gönderdiler.
Dua edin bize iyi olalım ikimizde
Çok önde gidiyordu zaten kuzum benim. Şeker çıkmadı bişey çıkmadı ona rağmen bir ay bir hafta öndeydi. Beklemedi oğlum. Rabbime şükür kuveze girmeden benle beraber çıktı hastaneden. Emme refleksi de çok iyiydi . Sen doktorlara bakma kalbini dinle. Evvel Allah'ın izniyle hissediyordum oğlumun iyi olduğunu. Suyuyla geldi zaten. Kendi seçti gelmeyi. Kalbini dinle ve çok dua et. Benim son zamanlarim hep duayla geçmişti . Erken geleceği o kadar belliydi ki.
benimkide başından beri erken gelmeye çalışıyo 14. haftada ta gelmeye kalktı durdurdular
dün nstde sancım 72ye çıktı ciğer geliştirici vurdular gelirse diye
heran tetikte bekliyorum bakalım
kilosu 2650 inşalllah solunumunda ciğerlerinde sıkıntı olmazda küveze girmesine gerek kalmadan beraberce çıkarız
o kadar yoruldumki hamilelikten artık hergün yüreğim ağzımda
hala daha ters dönmüyoda sezeryan olucam çok büyük ihtimal
sezeryanla ilgili tecrübelerinden bahseder misin biraz canım
sonrasında iyileşme ayağa kalkma sürecinden ?
Yazık ya çok şapşal oluyorlar Kustu az önce attı ilacı belkide o yüzden biraz çabuk topladı canım
Bizimki de haftaya gidicek
Ama iyi olmadığının farkında normalde sataşırdı bulaşmıyo bile hayvanlar iyi ki var
YYademim
cooook şükür ki ikimizde kurtuldunuz bak. Masum bebeğin en emin ellerde. Bol bol dua et. Moralini yüksek tut ki oda hissetsin. Allah'ın izni ile koklaya koklaya cikacaksiniz oradan. Sonrası malum memeler fora uykusuz geceler . Yeni bir maraton :))
Sol arkada oturuyordum. Benim oturdugum taraftan araba çarptı. Sağ ciktigimiza şükür.
Sol tarafım fena üstüne basamıyorum. Çok zor wc gittim 2 kere birilerinin desteğiyle
48 saat öncesinden celestone yapılmıştı
Adaptasyon dönemi ,magnezyum düşük çıkmış biraz dengelemeye çalışıyorlar
Bende taburcu olmadım hastanedeyım halen bebek için