2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Haha ben de yanaklıyımdır, bunun incelikle de alakası yok ama kilo alınca daha şişiyolar tabii olsun biz de diğer gzl yönlerimizi ön plana çıkarırız takma hiçMesela Düz fön her zmn yüzümü daha ince gösteriyor, yanaklarımı kapatır

Çok şükür artık sende hazırsın canım sevindim :) güle güle doğsun giysin prensesler inşallah biz bugün anneanneyi bekliyoruz indi uçaktan birazdan yanımıza geliyor inş heyecan dorukta
Gözünaydın canım anne gibisi yok
Canım senin haberlerini heyecanla bekliyorum. İkizlerin arasında ilk sen doğuruyorsun nasipse

Ay valla ne heyecan vardır sende şimdiiii birde 2 tane saatlerde geçmez ki yarın saat kaçta ameliyat? Tüm hazırlıklar tamam mı are yolu ready:)))

Ahh canım benim çok saol. Allah biliyor, hep hayırlısı olsun dedim ama içimden de nolur kız olsun diye geçirdim. Çok heyecanlıyım, korkulacak bişi yok dimi
Deli misin ne korkusu :) Bizim ki ertelenmiş merak ve korku, sense planlı programlı kızlarını alacaksın kucağına Aynen valla yalan yok, biz de aşırı kız istedik :) Herşey yolunda gidecek

Ben büyüyünce yanaklarımı aldırıcam canım

Gözünaydın canım anne gibisi yok

Canım senin haberlerini heyecanla bekliyorum. İkizlerin arasında ilk sen doğuruyorsun nasipse
Ay valla ne heyecan vardır sende şimdiiii birde 2 tane saatlerde geçmez ki yarın saat kaçta ameliyat? Tüm hazırlıklar tamam mı are yolu ready:)))
lavitabellamk nasıl geçiyo günün beybii
Çok merak ediyorum planlı doğum öncesini ya
Kızlar dün akşam traş olayını yaptım, hiçbişi göremediğim için bana göre temizlendi bugün sabahtan hastahaneye gittim, anestezi doktoruyla görüştüm, son bir kez kan tahlimim alındı. Bgn akşam eve kuaför, manikürcü fln gelcek ilk kez. Sabah 6da hastahanede olcakmışız, uyuyabilir miyim bilmiyorum. Bugün ilk defa korkuyorum biraz, havadandır belki yarın 7.30 doğum, max yarım saat sürecekmiş. Genel anestezi olucam.en önemlisi benim için, ailem yanımda olacak, onların desteği güç vEriyor

Ohh ne sanslisin hersey ayagina geliyor dogum oncesi kendini iyi hissetmek onemli tabi yarinda merakla seninhaberini bekliyor olucaz

Ben de çook merak ediyorum canım, iki kızımı da ultrasonda hiiç göremedik. Bişiler var içimde ama kimdir, nedirler yarın anyayı konyayı anlıcaz

Bİ dışarı çık akşam yemek kahve falan bişeyler
Genel güzel geçecek ya bak tecrübeme göre mis gibi uyanıcaksın inşallah
Ben bile heyecanlandımmmm
Ailenin yanında olması harikaa yeğen doğdu mu peki

Ohh ne sanslisin hersey ayagina geliyor dogum oncesi kendini iyi hissetmek onemli tabi yarinda merakla seninhaberini bekliyor olucaz
Şansa oldu, geçen kuaföre gittiğimde, fön çeken çocuk abla çaktırma ben ve eşim size geliriz dedi. Çok mutlu oldum valla inş haber vericem kızlar, süreci bilgilendirmek boynumun borcu:)

Saol bitanem O da canım çarşamba geliyorrr 2. Günümde aile biraz bölünecek tabii ama arklarım falan gelir, eşim, kayınvalidem gene hallederim bi şekilde

Valla kuzum bende aynıydım elimde jilet 2 haftadır almıyorum şakır şakır geldi ağdaya daha beni doğuma götürür

Canım hadi inşallah sağlıkla kolayca atlatırsın Bebişlerine kavuşursun korku yok ne korkusu hemencik biticek çok heyecanlı bugün karnında yarın yanında olcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…