- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 48
- 37
ay ben heran doğum olur korkusuna hergün duş alıyom venüs yapıyomDurum bildirimi yapıyorum ağda işi tamamlandı
Haha ben de yanaklıyımdır, bunun incelikle de alakası yok ama kilo alınca daha şişiyolar tabiiBu şeye benzedi; yanaklarımdan kompleksliyim baya ben, etrafımda ki herkes de bilirGeçen arkadaşımın biri oturmuş yanıma; Allahım yanaklara bak bazlama bu bazlama diyor Ne diyor lan bu diye delirdim
Samiracım bu güzel övmelerin sonucunda seni yanaklarından öpüyor, seviyor ve mıncıklıyorum.
Gözünaydın canımÇok şükür artık sende hazırsın canım sevindim :) güle güle doğsun giysin prensesler inşallahbiz bugün anneanneyi bekliyoruz indi uçaktan birazdan yanımıza geliyor inş heyecan dorukta
Canım senin haberlerini heyecanla bekliyorum. İkizlerin arasında ilk sen doğuruyorsun nasipsecanım valla birkaç saat kaldı ve heyecan kadar stres de var. İki tane birden hem çok güzel, hem korkutucuinş Psikolojik olarak çabuk alışırım Allah sağlıklısını, hayırlısını nasip etsin canım herbirimize, sonra her türlü o yuva mutluluk dolu olur
Ay valla ne heyecan vardır sende şimdiiii birde 2 tane saatlerde geçmez ki yarın saat kaçta ameliyat? Tüm hazırlıklar tamam mı are yolu ready:)))canım valla birkaç saat kaldı ve heyecan kadar stres de var. İki tane birden hem çok güzel, hem korkutucuinş Psikolojik olarak çabuk alışırım Allah sağlıklısını, hayırlısını nasip etsin canım herbirimize, sonra her türlü o yuva mutluluk dolu olur
Normal annesi merak etme bebeğin ve sen çok sağlıklısınız diyorpeki doktorun ne diyo bu duruma başakcım
nstye bağlandın mı sancın çıktı mı ?
Deli misin ne korkusu :) Bizim ki ertelenmiş merak ve korku, sense planlı programlı kızlarını alacaksın kucağınaAhh canım benim çok saol. Allah biliyor, hep hayırlısı olsun dedim ama içimden de nolur kız olsun diye geçirdim. Çok heyecanlıyım, korkulacak bişi yok dimi
Ben büyüyünce yanaklarımı aldırıcam canımHaha ben de yanaklıyımdır, bunun incelikle de alakası yok ama kilo alınca daha şişiyolar tabiiolsun biz de diğer gzl yönlerimizi ön plana çıkarırız takma hiç❤Mesela Düz fön her zmn yüzümü daha ince gösteriyor, yanaklarımı kapatır
Gözünaydın canımanne gibisi yok
Canım senin haberlerini heyecanla bekliyorum. İkizlerin arasında ilk sen doğuruyorsun nasipse
Ay valla ne heyecan vardır sende şimdiiii birde 2 tane saatlerde geçmez ki yarın saat kaçta ameliyat? Tüm hazırlıklar tamam mı are yolu ready:)))
Kızlar dün akşam traş olayını yaptım, hiçbişi göremediğim için bana göre temizlendi
Hahaha bişoktemiBen büyüyünce yanaklarımı aldırıcam canım
Ohh ne sanslisin hersey ayagina geliyorKızlar dün akşam traş olayını yaptım, hiçbişi göremediğim için bana göre temizlendibugün sabahtan hastahaneye gittim, anestezi doktoruyla görüştüm, son bir kez kan tahlimim alındı. Bgn akşam eve kuaför, manikürcü fln gelcek ilk kez. Sabah 6da hastahanede olcakmışız, uyuyabilir miyim bilmiyorum. Bugün ilk defa korkuyorum biraz, havadandır belki yarın 7.30 doğum, max yarım saat sürecekmiş. Genel anestezi olucam.en önemlisi benim için, ailem yanımda olacak, onların desteği güç vEriyor
Ben de çook merak ediyorum canım, iki kızımı da ultrasonda hiiç göremedik. Bişiler var içimde ama kimdir, nedirler yarın anyayı konyayı anlıcazKeske benım de sımdı 37 38.haftam olsaydıCok merak edıyorum nasıl bir bebek kime benziyor. Ablasına mı bana mı babasına mı gerçekten ultrasondaki gibi sacları cok mu kızım kardeşini ilk gördüğünde ne yapacak Günler geçmiyorduuuu
Bİ dışarı çık akşam yemek kahve falan bişeylerKızlar dün akşam traş olayını yaptım, hiçbişi göremediğim için bana göre temizlendibugün sabahtan hastahaneye gittim, anestezi doktoruyla görüştüm, son bir kez kan tahlimim alındı. Bgn akşam eve kuaför, manikürcü fln gelcek ilk kez. Sabah 6da hastahanede olcakmışız, uyuyabilir miyim bilmiyorum. Bugün ilk defa korkuyorum biraz, havadandır belki yarın 7.30 doğum, max yarım saat sürecekmiş. Genel anestezi olucam.en önemlisi benim için, ailem yanımda olacak, onların desteği güç vEriyor
Şansa oldu, geçen kuaföre gittiğimde, fön çeken çocuk abla çaktırma ben ve eşim size geliriz dedi. Çok mutlu oldum vallaOhh ne sanslisin hersey ayagina geliyordogum oncesi kendini iyi hissetmek onemli tabi yarinda merakla seninhaberini bekliyor olucaz
Saol bitanemBİ dışarı çık akşam yemek kahve falan bişeyler
Genel güzel geçecek ya bak tecrübeme göre mis gibi uyanıcaksın inşallah
Ben bile heyecanlandımmmm
Ailenin yanında olması harikaa yeğen doğdu mu peki
Valla kuzum bende aynıydım elimde jiletay ben heran doğum olur korkusuna hergün duş alıyom venüs yapıyom
ağda için uzatmak gerekmiyo mu
uzatamam artık bu saatten sonra birden doğuruveririm bide öyle kalıveririm
gözün aydın hadi kurtuldun sen meylen
Canım hadi inşallah sağlıkla kolayca atlatırsın Bebişlerine kavuşursun korku yok ne korkusu hemencik biticekKızlar dün akşam traş olayını yaptım, hiçbişi göremediğim için bana göre temizlendibugün sabahtan hastahaneye gittim, anestezi doktoruyla görüştüm, son bir kez kan tahlimim alındı. Bgn akşam eve kuaför, manikürcü fln gelcek ilk kez. Sabah 6da hastahanede olcakmışız, uyuyabilir miyim bilmiyorum. Bugün ilk defa korkuyorum biraz, havadandır belki yarın 7.30 doğum, max yarım saat sürecekmiş. Genel anestezi olucam.en önemlisi benim için, ailem yanımda olacak, onların desteği güç vEriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?