Saol bitanem O da canım çarşamba geliyorrr 2. Günümde aile biraz bölünecek tabii ama arklarım falan gelir, eşim, kayınvalidem gene hallederim bi şekilde
Ahh o telaşe her yıl olacak işte doğumgünlerinde falan
Olsun ikinci gün sen toparlanmış olacaksın gelen giden olacak geçer gider gün aklın kalacak ama yeğende biraz sanki
Ablamın kızı 14 şubat benimki 15 şubat arada bir yıl var yeğenimin ilk yaş doğumgününü sabote etmiştim ben doğurarak
Bir şey sorucam. Yıllık iznimi doğum sonrasına aktarmak istiyorum da, bir sorun olmuyordur değil mi ? Yani doğum izninden sonra kullanılamaz gibi... Ücretsiz izin kullansam bile ekleniyordur değil mi ?
Keske benım de sımdı 37 38.haftam olsaydı Cok merak edıyorum nasıl bir bebek kime benziyor. Ablasına mı bana mı babasına mı gerçekten ultrasondaki gibi sacları cok mu kızım kardeşini ilk gördüğünde ne yapacakGünler geçmiyorduuuu
Ortopedi doktoru geldi. Kırık çıkık yok çok şükür. Sol un üstüne basma dinlen soğuk kompres uygula dedi. Bi de krem verecek.
Değnek ile yürüyebilirsin dedi.
Kaldırdılar ayağa ama adım atamiyorum yürüyemiyorum.
Çok.sukur ki kırık yok zamanla geçecek inşallah.
Muhtemelen bu akşam çıkaracaklar beni. Inşallah oğlum da yanıma gelir beraber gideriz evimize
Ortopedi doktoru geldi. Kırık çıkık yok çok şükür. Sol un üstüne basma dinlen soğuk kompres uygula dedi. Bi de krem verecek.
Muhtemelen bu akşam çıkaracaklar beni. Inşallah oğlum da yanıma gelir beraber gideriz evimize
İki gündür sağ ayağım ödem topluyor sinir oldum geçen gittim terlik aldım rahat gezeyim diye sol oluyor sağ ayağım girmiyor bari beraber hareket edin canım bu ne başına buyrukluk var mı ödeme çare bulan
Normal annesi merak etme bebeğin ve sen çok sağlıklısınız diyor Ben daha hiç bağlanmadım. Konusu bile geçmedi aramızda. Bugün 14.30 da randevum var. Bakalım alacak mı nstye
ay yok iki hafta bekleyemem bide doğuruveririm birden
amann hergün venüse devam
sezeryan olcak heralde zaten benim
bizimki kafa yukarda hala inatçı keçi dönmüyo
ay yok iki hafta bekleyemem bide doğuruveririm birden
amann hergün venüse devam
sezeryan olcak heralde zaten benim
bizimki kafa yukarda hala inatçı keçi dönmüyo
Aynen sezaryende sıkıntı değil o kadar 2 haftaya yakın var belki döner canım 37yi doldurana kadar çünkü doktor dediki doğuma girmeden dönen sıpalar oldu 39. Haftada 40. Haftada
Nasibi nasılsa öyle gelicek o ayrı konu aman sağlıklı olsunda nasıl geliyorsa gelsinler
Canım hadi inşallah sağlıkla kolayca atlatırsın Bebişlerine kavuşursun korku yok ne korkusu hemencik biticek çok heyecanlı bugün karnında yarın yanında olcaklar
Yaa şaka gbi dimiii, onları ilk defa görücem. Aslında o kadar yüce birşey ki hayalimde canlandıramıyorum bile. Hayallerimin bile ötesinde. Ondan herhalde bu korku, kucağıma hayırlısıyla alim de tamam bu iş diyim hadi bakalım sırayla bebişlermizi kucağımıza alalım inşallah
Bilmiyorm ki canm hafif var sanci dedi ama 4 5 gundur agrisindan uyandgm oluyo genital bolgenin bi baski var surekli kafa asagida ya sormayi unuttm dogum kanalina girip girmedgni
Yaa şaka gbi dimiii, onları ilk defa görücem. Aslında o kadar yüce birşey ki hayalimde canlandıramıyorum bile. Hayallerimin bile ötesinde. Ondan herhalde bu korku, kucağıma hayırlısıyla alim de tamam bu iş diyim hadi bakalım sırayla bebişlermizi kucağımıza alalım inşallah❤❤❤
Çok yüce çok büyük çok değişik Bi sevgi korku heyecan merak çok az şey var bu hayatta böyle hissettirecek belki de ilk ve son kez yaşicaz bilemeyiz acısına ağrısına bile amenna canım Aminnnn inşallah gelsin bebeklikler artık yavaş yavaş
Bilmiyorm ki canm hafif var sanci dedi ama 4 5 gundur agrisindan uyandgm oluyo genital bolgenin bi baski var surekli kafa asagida ya sormayi unuttm dogum kanalina girip girmedgni
İki gündür sağ ayağım ödem topluyor sinir oldum geçen gittim terlik aldım rahat gezeyim diye sol oluyor sağ ayağım girmiyor bari beraber hareket edin canım bu ne başına buyrukluk var mı ödeme çare bulan
Canım nstyi yukarı bağlamalarının Bi sebebi sancı yukarıdan aşağıya olurmuş o vajinal baskı batma hiç bişey değil dedi doktorum o kendini ittikçe oynadıkça vajinal Bi acı olur doğum öyle başlamaz dedi
Canım nstyi yukarı bağlamalarının Bi sebebi sancı yukarıdan aşağıya olurmuş o vajinal baskı batma hiç bişey değil dedi doktorum o kendini ittikçe oynadıkça vajinal Bi acı olur doğum öyle başlamaz dedi