Dönence değilde şu fisher price kelebekli rüyalar projektör aldık canınKızlar dönence aldınız mı? Gerekli mi?
Deneyeyim canım sağol inşallah işe yararCanım yeterli suyunu içiyorsan ve tuzlu yemiyorsan eğer, bi de ayaklarını kaya tuzlu soğuk suda bekletmeyi dene. Ödemi alıyor diye duymuştum belki işe yarar.
Daha önce bir arkadas daha sormustu canım sanırım. Biz kızıma fisher price mutlu düşler almıstık.Projektörlüydü. Valla bizim bile hosumuza gıtmıstı yıldızların altında uyumakKızlar dönence aldınız mı? Gerekli mi?
Canım biraz daha al lütfen. Biliyorsun ben zayıflardan pek hoşlaşmıyorum :)
Maşallah meylen benim oglumun dogum kilosunu gecmissin simdiden :)) 2500 den sonra premature olarak kabul edilmiyor kuveze alinmiyor saglik problemi yoksa sen o sınırı aşmissin cok sevindim :))Nstde full uyuyan dilli düdük 2800 olmuş
Kanala girmemiş daha yatıyo sırt üstü dedi ben 72 kiloyum +15 devam
Bizde durumlar böyle doğurmuyomuşum yani
Rabbim yardımcın olsun inşallah hiç bi sıkıntı çıkmaz bebisine kendin bakarsin.Ben henüz bebeğimi gormedim. Eşim gördü oksijen vermeyi kesmişler. Durumu iyi. Çocuk doktoru bugün değerlendirecek. Büyük ihtimalle odaya yanıma getirecekler.
Ben henüz ayağa kalkmadım. Dün emar çekildi bacağıma belime. Ortopedi doktoru bugün sonucunu değerlendirecek. Onun kararına göre kalkacağım.
Kendi doktorum şimdi geldi yanıma sezeryanla ilgili bi sıkıntı yok çok şükür. Ayağa kalkmamama rahmen gazim da cıktı.
Ortopedi doktoru bi sorun görmezse bu akşam evimize gidebiliriz gibi gözüküyor.
Dua edin benim için kızlar inşallah uzun süre yatmami gerektirecek bir sorun olmamıştır bacagimda. Tek endişem o su anda.
Bebiş erken geldi özel ilgi isteyecek bakım vs.
Kızım zaten küçük 2,5 yaşında. Yatmam gerekirse nasıl olacak bilmiyorum.
Dua edin sadece incinme vs olsun kırık mirik çıkmasın
Ben almadım canım.Kızlar dönence aldınız mı? Gerekli mi?
Allah kavuştursun canım inşallah bebeğin bekler babasınıSaye- bedelliye gitti eşim 28i son günü, ben de o zaman 37 haftayı dolduruyorum. umarım o gelmeden doğurmam.
B bskscl çamaşırları elinde yıkadı ama ben elinde sıkmasına izin vermedim makinede durulatıp sıktırdım. battaniyeleri ve müslinleri de direkt makineye attım. 3-6 aylıkları da şimdi ihtiyacımız yok onlara diyerek elletmedim. idare ettim işte durumu ne yapayım..
benim merak ettiğim biz sterilizasyon makinesini ilk defa açıp kullandık hayatımda hiç böyle bişi kullanmadığım için de bilmiyorum açıkçası biberon ve ezikler hafif içinde suyla çıktı onu kurulamak mı gerekiyor yoksa suyunu süzdürüp kurumaya mı bırakmak lazım anlamadım
eğer suyun kurumasını beklemek gerekiyorsa bebek doğduktan sonra onun tercihlerine bakarak boonun biberon kurutucusunu almayı düşünüyorum.
Maşallah canım nisoş büyümüşNstde full uyuyan dilli düdük 2800 olmuş
Kanala girmemiş daha yatıyo sırt üstü dedi ben 72 kiloyum +15 devam
Bizde durumlar böyle doğurmuyomuşum yani
Maşallah canım büyümüş bebeğin sağlıkla gelsinKızlarr bizde geldik doktordan 36+5
45 cm
2865 gram dedi doktorumuz ❤
Normal dogum pozisyonunda şuan 2 hafta sonra goruselim onun dışında problem olursa zaten gel dedi hafif hafif sancı var diyor kendisi ama kafasi asagida oldugu icin baya zorluyo beni
Çok şükür artık sende hazırsın canım sevindim :) güle güle doğsun giysin prensesler inşallahOy maşallah size, ne yaptınız son durum nedir, inşallah ikiniz de sağlıkla taburcu olun :) Yavrunu kokla yerimize.
Oh çok şükür sen de bebeğinde iyisiniz, son durumu yaz bize, inşallah sağlıkla taburcu olursun, ayağa kalkarsın canım , dualarımız seninle.
Günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn. süper sendromlu bir Pazartesiden herkese selamlar :) Ben bu ay sonuna kadar dayanabilirsem çalışacağım :):) Sen kurtuluyorsun, darısı bana :)
Günaydın canım ::):):):) Dün tam 6 saat gezmişim, kızların kıyafetleri tamam canım bir de deterjan aldım makinaya attım ütüsünü yapacağım bugün. :):):) Sen ne yapıyorsun canım, kuzular ne durumda, akıllı bıdıklarım benim, bak teyzelerini hiç yalşancı çıkarmadılar uslu uslu bekliyorlar annesiii :):)
oy maşallah meylen çok sevindim ya. 3300 ü de geçer gibime geliyor canım 3 hafta daha dayansan 3.5 gibi doğar tahminim.
B bskscl harika bayıldım size
Yavrucum benim tek şansım meme olmaması, zayıfım sanıyorlar. Popomu gören hey maşallah der laf atarken :)Kendin sanki çok kilolusun
Milleti gaza getirip kendin göbek açık pozlar veriyosun konseptte aşırmaymış(kıskandı pozu)
çatlamamışında zaten gördüm
Ayy övcektim dimi gömdüm yanlışlıkla kızz :))
peki doktorun ne diyo bu duruma başakcımAynı durum yaklaşık 1 aydır bende de var canım. Öldürüyor beni bok böceği
Ayy bugün de nasıl konuşasım var. Herkese cevap veresim geliyor.
Onu bilmiyorum canım ne desem yalan şimdiBen de kraft ın pocket modelini çok beğenmiştim hafiflik,portatiflik yönünden oldukça iyiydi. Ama tek yönlü olması bende büyük tereddüte yol açtı.
Tecrübeli annişler tek yönlü bebek arabası pişmanlık yaratır mı ? Rüzgarda, güneşde ya da bebe ağladığında görmek ister mi bizi
Sağol canımGözün aydın canım :)
Tabi haftasına bağlı kuzum çok teşekkür ederizOy maşallah size, ne yaptınız son durum nedir, inşallah ikiniz de sağlıkla taburcu olun :) Yavrunu kokla yerimize.
Oh çok şükür sen de bebeğinde iyisiniz, son durumu yaz bize, inşallah sağlıkla taburcu olursun, ayağa kalkarsın canım , dualarımız seninle.
Günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn. süper sendromlu bir Pazartesiden herkese selamlar :) Ben bu ay sonuna kadar dayanabilirsem çalışacağım :):) Sen kurtuluyorsun, darısı bana :)
Günaydın canım ::):):):) Dün tam 6 saat gezmişim, kızların kıyafetleri tamam canım bir de deterjan aldım makinaya attım ütüsünü yapacağım bugün. :):):) Sen ne yapıyorsun canım, kuzular ne durumda, akıllı bıdıklarım benim, bak teyzelerini hiç yalşancı çıkarmadılar uslu uslu bekliyorlar annesiii :):)
oy maşallah meylen çok sevindim ya. 3300 ü de geçer gibime geliyor canım 3 hafta daha dayansan 3.5 gibi doğar tahminim.
B bskscl harika bayıldım size
canım valla birkaç saat kaldı ve heyecan kadar stres de var. İki tane birden hem çok güzel, hem korkutucuSen şimdi çıtayı çok yükselttin kuzum koymiyim hiç, benimki ev hali pijamalı falan
Evet yazmıştın sen, ne dicek merak ediyorum doktorun. Oğlumda foşş die geldi bi saate doğurdum, bu çok acaipmiş böyle.. su mu akıntı mı belli değil
Ya valla ben de heyecanlıyımlavitabellamk doğumu için , kayınbiraderlerim ikiz bnm ondan mıdır nedir ikiz bebiş olayı çok acaip etkileyici geliyo bana..
Allah bana nasip etmedi ama çok isterdim
Herkesler sağlıkla doğursun, bebişlerine kavuşsun inşallah..
Bundan sonra atış serbest dedi zaten canımMaşallah meylen benim oglumun dogum kilosunu gecmissin simdiden :)) 2500 den sonra premature olarak kabul edilmiyor kuveze alinmiyor saglik problemi yoksa sen o sınırı aşmissin cok sevindim :))
Büyümüş valla kuzumBen almadım canım.
Allah kavuştursun canım inşallah bebeğin bekler babasını
Maşallah canım nisoş büyümüş
Maşallah canım büyümüş bebeğin sağlıkla gelsin
burda sistem vardı valla verdim kanımıBenimde o aklıma geldi yarına bıraktım zaten haber geldi sistem yokmuş asm de iyi ki de kalkmamışım sabah körü
Daha yeni kahvaltı yaptım vallahi
Ahh canım benim çok saol. Allah biliyor, hep hayırlısı olsun dedim ama içimden de nolur kız olsun diye geçirdim. Çok heyecanlıyım, korkulacak bişi yok dimiSarışınımız yarın anne olacaksınSağlıkla mutlulukla hemencik gelsin kızların. Ömürleri uzun olsun. Sende zaten tam bir kız anası tipi var :) Her şey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?