2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım biraz daha al lütfen. Biliyorsun ben zayıflardan pek hoşlaşmıyorum :)

Kendin sanki çok kilolusun
Milleti gaza getirip kendin göbek açık pozlar veriyosun konseptte aşırmaymış (kıskandı pozu)
çatlamamışında zaten gördüm

Ayy övcektim dimi gömdüm yanlışlıkla kızz :))

Nstde full uyuyan dilli düdük 2800 olmuş
Kanala girmemiş daha yatıyo sırt üstü dedi ben 72 kiloyum +15 devam
Bizde durumlar böyle doğurmuyomuşum yani
Maşallah meylen benim oglumun dogum kilosunu gecmissin simdiden :)) 2500 den sonra premature olarak kabul edilmiyor kuveze alinmiyor saglik problemi yoksa sen o sınırı aşmissin cok sevindim :))

Rabbim yardımcın olsun inşallah hiç bi sıkıntı çıkmaz bebisine kendin bakarsin.

Kızlar dönence aldınız mı? Gerekli mi?
Ben almadım canım.
Allah kavuştursun canım inşallah bebeğin bekler babasını
Nstde full uyuyan dilli düdük 2800 olmuş
Kanala girmemiş daha yatıyo sırt üstü dedi ben 72 kiloyum +15 devam
Bizde durumlar böyle doğurmuyomuşum yani
Maşallah canım nisoş büyümüş
Maşallah canım büyümüş bebeğin sağlıkla gelsin

Çok şükür artık sende hazırsın canım sevindim :) güle güle doğsun giysin prensesler inşallah biz bugün anneanneyi bekliyoruz indi uçaktan birazdan yanımıza geliyor inş heyecan dorukta

Yavrucum benim tek şansım meme olmaması, zayıfım sanıyorlar. Popomu gören hey maşallah der laf atarken :)

Güzel fotoğraf yakalarsanız yollayın bana, aynısı yapılır

Şükocuğum, seni severim bilirsin Allahtan cümle aralarında istemeden de olsa övmüşsün

Onu bilmiyorum canım ne desem yalan şimdi

Tabi haftasına bağlı kuzum çok teşekkür ederiz

canım valla birkaç saat kaldı ve heyecan kadar stres de var. İki tane birden hem çok güzel, hem korkutucu inş Psikolojik olarak çabuk alışırım Allah sağlıklısını, hayırlısını nasip etsin canım herbirimize, sonra her türlü o yuva mutluluk dolu olur

Maşallah meylen benim oglumun dogum kilosunu gecmissin simdiden :)) 2500 den sonra premature olarak kabul edilmiyor kuveze alinmiyor saglik problemi yoksa sen o sınırı aşmissin cok sevindim :))
Bundan sonra atış serbest dedi zaten canım sağlıkla gelsinler hepsi

Sarışınımız yarın anne olacaksın Sağlıkla mutlulukla hemencik gelsin kızların. Ömürleri uzun olsun. Sende zaten tam bir kız anası tipi var :) Her şey gönlünce olsun
Ahh canım benim çok saol. Allah biliyor, hep hayırlısı olsun dedim ama içimden de nolur kız olsun diye geçirdim. Çok heyecanlıyım, korkulacak bişi yok dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…