Akıllı kadının hali başka anacım.. Sen kocana kızdın kızdın, şimdi de gidecek diye nasıl üzülüyorsun değil mi :) Yeminle bizden bi pok olmaz@Saye- bedelliye gitti eşim 28i son günü, ben de o zaman 37 haftayı dolduruyorum. umarım o gelmeden doğurmam.
B bskscl çamaşırları elinde yıkadı ama ben elinde sıkmasına izin vermedim makinede durulatıp sıktırdım. battaniyeleri ve müslinleri de direkt makineye attım. 3-6 aylıkları da şimdi ihtiyacımız yok onlara diyerek elletmedim. idare ettim işte durumu ne yapayım..
benim merak ettiğim biz sterilizasyon makinesini ilk defa açıp kullandık hayatımda hiç böyle bişi kullanmadığım için de bilmiyorum açıkçası biberon ve ezikler hafif içinde suyla çıktı onu kurulamak mı gerekiyor yoksa suyunu süzdürüp kurumaya mı bırakmak lazım anlamadım
eğer suyun kurumasını beklemek gerekiyorsa bebek doğduktan sonra onun tercihlerine bakarak boonun biberon kurutucusunu almayı düşünüyorum.
ben ekstra hiçbişey yapmadığım halde 2-3 gündür ellerim uyuşmuyo sabah kalktığımda şişmiyo ellerim ayaklarım enteresannnİki gündür sağ ayağım ödem topluyor sinir oldum geçen gittim terlik aldım rahat gezeyim diye sol oluyor sağ ayağım girmiyor bari beraber hareket edin canım bu ne başına buyruklukvar mı ödeme çare bulan
benimki de sevi bebenin attım yıkadım canım komple. sadece içinin beyaz kenarlıkları vardı elyaf onları cıkarttım.canım bende nasıl yıkayacağım bilmiyorum sevi bebenin benimki süngerini çıkaramadım
hahahahaha doymadım doyamadım almalara sorma ağdayı da yaptırmadım henüz uzamasını bekliyorumKız 69 aydır alışveriş yapıyor doyamadı bir türlü. Canım ağda yaptırdın mı? Seninle ilgili aklımda hep bu var. Geceleri uyuyamıyorum
Gün geçmiyor ki yeni bişey çıkmasın yani dolma gibiben ekstra hiçbişey yapmadığım halde 2-3 gündür ellerim uyuşmuyo sabah kalktığımda şişmiyo ellerim ayaklarım enteresannn
Sağol canım Malesef o yok işte tek yönlügünaydınnn meylen peki bu araba çift yönlü mü ? Güzel günlerde kullanın bu arada
karnım sertleşiyo toplanıyo biyerdeKizlar ben kasilmayi ayirt edemiyorum ya
Meylenciğim kilo almana çok sevindim canımNstde full uyuyan dilli düdük 2800 olmuş
Kanala girmemiş daha yatıyo sırt üstü dedi ben 72 kiloyum +15 devam
Bizde durumlar böyle doğurmuyomuşum yani
Aynı durum yaklaşık 1 aydır bende de var canım. Öldürüyor beni bok böceğikarnım sertleşiyo toplanıyo biyerde
Doktor ablamız mutlu etti zaten annen görse aynı sen der dedi dedim sana benden çok kalpMeylenciğim kilo almana çok sevindim canımMaşallah kızın da kilosu gayet iyi Anası gibi narin olacak kesin.
Canım yeterli suyunu içiyorsan ve tuzlu yemiyorsan eğer, bi de ayaklarını kaya tuzlu soğuk suda bekletmeyi dene. Ödemi alıyor diye duymuştum belki işe yarar.İki gündür sağ ayağım ödem topluyor sinir oldum geçen gittim terlik aldım rahat gezeyim diye sol oluyor sağ ayağım girmiyor bari beraber hareket edin canım bu ne başına buyruklukvar mı ödeme çare bulan
Canım biraz daha al lütfen. Biliyorsun ben zayıflardan pek hoşlaşmıyorum :)
Ben de kraft ın pocket modelini çok beğenmiştim hafiflik,portatiflik yönünden oldukça iyiydi. Ama tek yönlü olması bende büyük tereddüte yol açtı.Sağol canım Malesef o yok işte tek yönlü
+17 de benden canım oldu muCanım biraz daha al lütfen. Biliyorsun ben zayıflardan pek hoşlaşmıyorum :)
Gözün aydın canım :)Nstde full uyuyan dilli düdük 2800 olmuş
Oy maşallah size, ne yaptınız son durum nedir, inşallah ikiniz de sağlıkla taburcu olun :) Yavrunu kokla yerimize.Bende çıktım bebegim doğdu cok şükür guzel agladi ama onlem amacli bi kac saat kuvezde kalacak insallah bi sıkıntı olmaz kilosunu bilmiyorum daha ama gayet topluydu suan uyuşuk olduğum icin agri hissetmiyorum spinal sezeryan oldu
Oh çok şükür sen de bebeğinde iyisiniz, son durumu yaz bize, inşallah sağlıkla taburcu olursun, ayağa kalkarsın canım , dualarımız seninle.Ben henüz bebeğimi gormedim. Eşim gördü oksijen vermeyi kesmişler. Durumu iyi. Çocuk doktoru bugün değerlendirecek. Büyük ihtimalle odaya yanıma getirecekler.
Ben henüz ayağa kalkmadım. Dün emar çekildi bacağıma belime. Ortopedi doktoru bugün sonucunu değerlendirecek. Onun kararına göre kalkacağım.
Kendi doktorum şimdi geldi yanıma sezeryanla ilgili bi sıkıntı yok çok şükür. Ayağa kalkmamama rahmen gazim da cıktı.
Ortopedi doktoru bi sorun görmezse bu akşam evimize gidebiliriz gibi gözüküyor.
Dua edin benim için kızlar inşallah uzun süre yatmami gerektirecek bir sorun olmamıştır bacagimda. Tek endişem o su anda.
Bebiş erken geldi özel ilgi isteyecek bakım vs.
Kızım zaten küçük 2,5 yaşında. Yatmam gerekirse nasıl olacak bilmiyorum.
Dua edin sadece incinme vs olsun kırık mirik çıkmasın
Günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn. süper sendromlu bir Pazartesiden herkese selamlar :) Ben bu ay sonuna kadar dayanabilirsem çalışacağım :):) Sen kurtuluyorsun, darısı bana :)Günaaayydinnn işe gitmek istemeyenlerde bugün son 5 günüm sonra çalişamaz alicam... oglumda son güne kadar calismistim ama sıcaklar beni maffediyor dayanamicam ..
Günaydın canım ::):):):) Dün tam 6 saat gezmişim, kızların kıyafetleri tamam canım bir de deterjan aldım makinaya attım ütüsünü yapacağım bugün. :):):) Sen ne yapıyorsun canım, kuzular ne durumda, akıllı bıdıklarım benim, bak teyzelerini hiç yalşancı çıkarmadılar uslu uslu bekliyorlar annesiii :):)
oy maşallah meylen çok sevindim ya. 3300 ü de geçer gibime geliyor canım 3 hafta daha dayansan 3.5 gibi doğar tahminim.Nstde full uyuyan dilli düdük 2800 olmuş
Benimde o aklıma geldi yarına bıraktım zaten haber geldi sistem yokmuş asm de iyi ki de kalkmamışım sabah körüsabah kalktım sağlık ocağına gittim kan vermeye 9 gün tatilden sonra deli kalabalıktı
ama sağolsun gebeleri bekletmiyolar aldılar hemen beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?