2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Akıllı kadının hali başka anacım.. Sen kocana kızdın kızdın, şimdi de gidecek diye nasıl üzülüyorsun değil mi :) Yeminle bizden bi pok olmaz Hem seviyoruz, hem dövüyoruz canını yediklerimi Tövbe tövbe iş yerinde koca aş erdim. Olsa da öpsem

ben ekstra hiçbişey yapmadığım halde 2-3 gündür ellerim uyuşmuyo sabah kalktığımda şişmiyo ellerim ayaklarım enteresannn

Kız 69 aydır alışveriş yapıyor doyamadı bir türlü. Canım ağda yaptırdın mı? Seninle ilgili aklımda hep bu var. Geceleri uyuyamıyorum
hahahahaha doymadım doyamadım almalara sorma ağdayı da yaptırmadım henüz uzamasını bekliyorum
bu arada o karnının tatlılığı o pozunun güzelliği diyorum susuyorum :)))

ben ekstra hiçbişey yapmadığım halde 2-3 gündür ellerim uyuşmuyo sabah kalktığımda şişmiyo ellerim ayaklarım enteresannn
Gün geçmiyor ki yeni bişey çıkmasın yani dolma gibi
oldum resmen yani spor yapmanın koşmanın hayallerini kuruyorum

Nstde full uyuyan dilli düdük 2800 olmuş
Kanala girmemiş daha yatıyo sırt üstü dedi ben 72 kiloyum +15 devam
Bizde durumlar böyle doğurmuyomuşum yani
Meylenciğim kilo almana çok sevindim canım Maşallah kızın da kilosu gayet iyi Anası gibi narin olacak kesin.

Canım yeterli suyunu içiyorsan ve tuzlu yemiyorsan eğer, bi de ayaklarını kaya tuzlu soğuk suda bekletmeyi dene. Ödemi alıyor diye duymuştum belki işe yarar.

Sağol canım Malesef o yok işte tek yönlü
Ben de kraft ın pocket modelini çok beğenmiştim hafiflik,portatiflik yönünden oldukça iyiydi. Ama tek yönlü olması bende büyük tereddüte yol açtı.
Tecrübeli annişler tek yönlü bebek arabası pişmanlık yaratır mı ? Rüzgarda, güneşde ya da bebe ağladığında görmek ister mi bizi

Oy maşallah size, ne yaptınız son durum nedir, inşallah ikiniz de sağlıkla taburcu olun :) Yavrunu kokla yerimize.
Oh çok şükür sen de bebeğinde iyisiniz, son durumu yaz bize, inşallah sağlıkla taburcu olursun, ayağa kalkarsın canım , dualarımız seninle.
Günaaayydinnn işe gitmek istemeyenlerde bugün son 5 günüm sonra çalişamaz alicam... oglumda son güne kadar calismistim ama sıcaklar beni maffediyor dayanamicam ..
Günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn. süper sendromlu bir Pazartesiden herkese selamlar :) Ben bu ay sonuna kadar dayanabilirsem çalışacağım :):) Sen kurtuluyorsun, darısı bana :)
günaydınlar herkese

S Saryamarya ne yaptın çanta hazırlığını alışverişleri bitirdin mi
Günaydın canım ::):):):) Dün tam 6 saat gezmişim, kızların kıyafetleri tamam canım bir de deterjan aldım makinaya attım ütüsünü yapacağım bugün. :):):) Sen ne yapıyorsun canım, kuzular ne durumda, akıllı bıdıklarım benim, bak teyzelerini hiç yalşancı çıkarmadılar uslu uslu bekliyorlar annesiii :):)
Nstde full uyuyan dilli düdük 2800 olmuş
Kanala girmemiş daha yatıyo sırt üstü dedi ben 72 kiloyum +15 devam
Bizde durumlar böyle doğurmuyomuşum yani
oy maşallah meylen çok sevindim ya. 3300 ü de geçer gibime geliyor canım 3 hafta daha dayansan 3.5 gibi doğar tahminim.

B bskscl harika bayıldım size

sabah kalktım sağlık ocağına gittim kan vermeye 9 gün tatilden sonra deli kalabalıktı
ama sağolsun gebeleri bekletmiyolar aldılar hemen beni
Benimde o aklıma geldi yarına bıraktım zaten haber geldi sistem yokmuş asm de iyi ki de kalkmamışım sabah körü

Daha yeni kahvaltı yaptım vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…