2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çok sevindim sağlıklı olmasına maşallah :) kilosu ne kadar merak ettim.

ya bilmiyodum bunu bidahaki gittiğimde sorayım bende
ama bana cuma günü nstde sancım çıkınca 37yi görsek iyi olur şimdi doğarsa 1 hafta küvezde kalabilir demişti
İşte kalabilir kalmayadabilir canım en geç 37de soluk alma verme başladığı için öyle diyolar geçen kontrolde doğum yapmıştı Bi kadın 35 küsürlerde 1 saat takip edip odaya yolladılar mesela kalmadı küvezde
Bugün özellikle sordum o yüzden doğursam küveze girer mi Bi sıkıntı yaşar mıyım diye hayır Bi komplikasyon gelişmezse küveze gerek yok doğurabilirsin 37yi görsek iyi ama illa o hafta diye bişey yok doğurabilirsin dedi o yüzden güzel haftalara geldik bebeğin gelişimi önemli

haklısın canım neyse tecrübe ederek görücez artık
Onu bilmiyorum canım ne desem yalan şimdi

çokkk geçmiş olsun dilerim bebişinle birlikte taburcu olursunuz

Kızlar bizde görüşten geldikbiraz önce maşallahı var bizim kızın
. Ama bende aşırı mide bulantısı başladı dünden beri
Normal doğum istediğim için ( doğru karar mı kararsızım) bol bol yürümemi tavsiye etti. 40.haftaya çok kalmasını istemiyoruz dedi doktor kakasını yapabilir ultrasonda bunlar görebildiğimiz şeyler değil dedi. Aklım karıştı

Bizim kız teyzelerinin ellerinden öpüyormuş. Danacim 3035 gr olmuş, 50 cm.. Böyle giderse ve haftasında doğarsa normal doğum zor dedi doktor. 2-3 haftaya gelir inşallah çünkü 20 günde 1 kg almış ve 5 cm uzamış ❤ Şu sancı zimbirtisina girdim, bir şey çıkmadı. Toplanma normalmiş.. Alttan kontrol etti bebek ne kadar kanala girmiş diye, masallah seks yapmış kadar oldum Biz de herşey yolunda çok şükür ❤❤ Hepinize öpücükler

Maşşallah canım bizde bebişini öpüyoruz

Seks ne ki anam bacım keşke onun gibi olsa
Maşallah kuzuşuna diye diye kocana benzettin yani boylu poslu

Kiz basak ne yiyon ne icion masallah naisl beslemissin simdi 50 cm ise 55 cm dogar :)) kilosu da 4 ü bulur bence :)) televizyonlara çıkıyormuşsun bu yılın en uzun dogan bebegi diye zaten star ışıgı da var

Anasına çekmiş kuzum maşallahı var
Şaka şaka
Oyy pofuduk pofuduk çıkar o şimdiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…