Anlamadım ki balim bende. Ne bulursam desem yerinde olur valla çöplük misaliKiz basak ne yiyon ne icion masallah naisl beslemissin simdi 50 cm ise 55 cm dogar :)) kilosu da 4 ü bulur bence :)) televizyonlara çıkıyormuşsun bu yılın en uzun dogan bebegi diye zaten star ışıgı da var
Anasını yara yara çıkar artıkAnasına çekmiş kuzum maşallahı var
Şaka şaka
Oyy pofuduk pofuduk çıkar o şimdiiii
benim cumaValla bende bilmiyorum ki. Allahtan yarin nst randevum var da anlicaz belki
Çabucak geçecek gidecek canım doğum değil de ameliyat gibi olacak. Yapsalardı ben de genel anestezi isterdim açıkçası, her şey olup bittikten sonra gelecek ağrılar beni o kadar da korkutmuyor. Şöyle düşün; Yarın sabah bütün sıkıntılarından ağrılarından ağırlıklarından kurtulacaksın ve bebeklerini kucağına alacaksınKızlar dün akşam traş olayını yaptım, hiçbişi göremediğim için bana göre temizlendibugün sabahtan hastahaneye gittim, anestezi doktoruyla görüştüm, son bir kez kan tahlimim alındı. Bgn akşam eve kuaför, manikürcü fln gelcek ilk kez. Sabah 6da hastahanede olcakmışız, uyuyabilir miyim bilmiyorum. Bugün ilk defa korkuyorum biraz, havadandır belki yarın 7.30 doğum, max yarım saat sürecekmiş. Genel anestezi olucam.en önemlisi benim için, ailem yanımda olacak, onların desteği güç vEriyor
Çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış çok şükür çok iyi atlattınız bebeğin de sen de iyisiniz önemli olan oOrtopedi doktoru geldi. Kırık çıkık yok çok şükür. Sol un üstüne basma dinlen soğuk kompres uygula dedi. Bi de krem verecek.
Değnek ile yürüyebilirsin dedi.
Kaldırdılar ayağa ama adım atamiyorum yürüyemiyorum.
Çok.sukur ki kırık yok zamanla geçecek inşallah.
Muhtemelen bu akşam çıkaracaklar beni. Inşallah oğlum da yanıma gelir beraber gideriz evimize
Benim de oluyor sık sık. Bazen sağdaki bebek bir yerden, soldaki bebek başka bir yerden yamultuyor. Yamuk yumuk oluyor karnımbende bilmiyom valla ne olduğunu
ağrım olmadığı için gitmek istemiyom hastaneye
ama içimde bi tuhaf normal mi değil mi anlamıyorum
hareket ediyo sabahta sağlık ocağına gitmiştim kalp atışını dinletti hemşireCanim benim yaklaşık 1 aydır sürekli toplanmam oluyor. Normalmiş gayet. Merak etme ❤
kafa aşağı dönmüş mü canım doğum pozisyonunda mı ?Anasını yara yara çıkar artıkSukocugumm vallahi 2-3 haftaya normal doğumla dogurasim var inşallah, yoksa sezeryan kesin gibi
sağol canım :)=:):) Gözün aydın, anacığına kavuştun, ben de senin için çok mutluyum, yavruşların akıllı çıktı ananelerini beklediler, az daha beklesinler de annenle biraz hasret gider, doğumdan sonra birbirinize çok vakit ayıramayacaksınız malum :):)Çok şükür artık sende hazırsın canım sevindim :) güle güle doğsun giysin prensesler inşallahbiz bugün anneanneyi bekliyoruz indi uçaktan birazdan yanımıza geliyor inş heyecan dorukta
nasıl çalıştığına bağlı, devlet memuru isen 2 yıl izin aktarabilirsin, işçi isen 1 takvim yılı diye biliyorum. internetten çok kolay ulaşırsın bu bilgiye.Bir şey sorucam. Yıllık iznimi doğum sonrasına aktarmak istiyorum da, bir sorun olmuyordur değil mi ? Yani doğum izninden sonra kullanılamaz gibi... Ücretsiz izin kullansam bile ekleniyordur değil mi ?
Ay şükür, oğluşunda gelir de birlikte taburcu olursunuz inşallah.Ortopedi doktoru geldi. Kırık çıkık yok çok şükür. Sol un üstüne basma dinlen soğuk kompres uygula dedi. Bi de krem verecek.
Değnek ile yürüyebilirsin dedi.
Kaldırdılar ayağa ama adım atamiyorum yürüyemiyorum.
Çok.sukur ki kırık yok zamanla geçecek inşallah.
Muhtemelen bu akşam çıkaracaklar beni. Inşallah oğlum da yanıma gelir beraber gideriz evimize
Maşallah kuzuya :):) Doğum kanalına girmiş, yani artık doğum pozisyonu almış, öyle kalabilir 3-5 hafta ki kizim 3 hafta öyle kalmıştı.Kızlar bugün kontrolümüz vardı büyümüşüz 2800 gr olmuşuz herşey yolunda fakat bebek kanala girmiş dedi önceden kafası sol taraf ta aşağıdaydı şimdi bu ne demekdoğum yakın mı yanii o an yine beyne kan gitmediği için soramadım unuttum
Maşallah kuzuya, umarım hakkınızda en sağlıklısı olur. bebeğin nasıl geleceğine kendinin karar vermesi hem daha adil hem de daha sağlıklı diye düşünüyorum. Türkiyedeki sezaryen oranlarına bakınca, resmen kasaplar. Ama vaka odaklı değerlendirenlere lafım yok. Hayırlısı olsun.Kızlar bizde görüşten geldikbiraz önce maşallahı var bizim kızın
. Ama bende aşırı mide bulantısı başladı dünden beri
Normal doğum istediğim için ( doğru karar mı kararsızım) bol bol yürümemi tavsiye etti. 40.haftaya çok kalmasını istemiyoruz dedi doktorkakasını yapabilir ultrasonda bunlar görebildiğimiz şeyler değil dedi. Aklım karıştı
Hey maşallahhhh, e tabi çocuğu direkt besledin pipetle :):):) Sağlıkla gelsin inşallah kuzu.Bizim kız teyzelerinin ellerinden öpüyormuş. Danacim 3035 gr olmuş, 50 cm.. Böyle giderse ve haftasında doğarsa normal doğum zor dedi doktor. 2-3 haftaya gelir inşallah çünkü 20 günde 1 kg almış ve 5 cm uzamış ❤ Şu sancı zimbirtisina girdim, bir şey çıkmadı. Toplanma normalmiş.. Alttan kontrol etti bebek ne kadar kanala girmiş diye, masallah seks yapmış kadar oldumBiz de herşey yolunda çok şükür ❤❤ Hepinize öpücükler
Olabilir, devamlı bir ağrımı ona bak ve dakika tut olur mu?Kizlarrr Sadece karnın alt tarafına doğru olan kuvvetli ağrı doğum işareti olabilir mi?
Için rahat olsun canım büyüdükçe toplanma daha fazla oluyor sanki. Valla depar atti bizimki bende anlamadimhareket ediyo sabahta sağlık ocağına gitmiştim kalp atışını dinletti hemşire
ondan içim rahat aslında ama 2 gündür çıktı bu toplanma zımbırtısı ayar oldum
neyse içimi rahatlattın tenks beybisi
buarada günlerimiz aynı nerdeyse benim kız 2650 gr doktorum iri diyo seninki maşallah benimkinden tosunmuş
Ay bir tosun daha geliyor desene dombik Dominik dolaşırız artık.Için rahat olsun canım büyüdükçe toplanma daha fazla oluyor sanki. Valla depar atti bizimki bende anlamadim❤
Yaklaşık 1.5 aydır doğum pozisyonunda canım. Kafa iyice aşağıya inmiş, ondanmis bu ağrılar. Hakkimizda hayirlisi olsun benimki de kilodan sezeryan olabilir, bosver ❤kafa aşağı dönmüş mü canım doğum pozisyonunda mı ?
benimkinin kafa hala yukarda olduğundan sezeryan olcak gibi bakalım son dakka golü atıp dönmezse
hafif hafif kaç dakikada tekrarlıyor. sancı varken toplanma mı oluyor?Gün içinde hiç yoktu, 16.10 da sert bir şekilde başladı geçmesi sürdü biraz, şimdi hafif hafif tekrarlıyor ve karnım taş gibi oldu kaldı
Ahahaha kiz güldürdün beni vallasağol canım :)=:):) Gözün aydın, anacığına kavuştun, ben de senin için çok mutluyum, yavruşların akıllı çıktı ananelerini beklediler, az daha beklesinler de annenle biraz hasret gider, doğumdan sonra birbirinize çok vakit ayıramayacaksınız malum :):)
nasıl çalıştığına bağlı, devlet memuru isen 2 yıl izin aktarabilirsin, işçi isen 1 takvim yılı diye biliyorum. internetten çok kolay ulaşırsın bu bilgiye.
Ay şükür, oğluşunda gelir de birlikte taburcu olursunuz inşallah.
Maşallah kuzuya :):) Doğum kanalına girmiş, yani artık doğum pozisyonu almış, öyle kalabilir 3-5 hafta ki kizim 3 hafta öyle kalmıştı.
Maşallah kuzuya, umarım hakkınızda en sağlıklısı olur. bebeğin nasıl geleceğine kendinin karar vermesi hem daha adil hem de daha sağlıklı diye düşünüyorum. Türkiyedeki sezaryen oranlarına bakınca, resmen kasaplar. Ama vaka odaklı değerlendirenlere lafım yok. Hayırlısı olsun.
Hey maşallahhhh, e tabi çocuğu direkt besledin pipetle :):):) Sağlıkla gelsin inşallah kuzu.
Olabilir, devamlı bir ağrımı ona bak ve dakika tut olur mu?
❤❤❤ Iyi ki yenidoğan almamışım hiç dedim bugünAy bir tosun daha geliyor desene dombik Dominik dolaşırız artık.
İlk doğduğunda giyer yine be okadarda şey etme bebelerimizi :)))))))❤❤❤ Iyi ki yenidoğan almamışım hiç dedim bugün
1 saat içinde 3 kez oldu ve evet sancı gelince toplanıyor bı kaç dakika kalıyor öylehafif hafif kaç dakikada tekrarlıyor. sancı varken toplanma mı oluyor?
Biz aldık canım Nuk'un kulaktan ve alından ölçen ateş ölçerinden aldık. Ateşim çıktığında kendime kullandım gayet iyi ve hızlıydı. Bence önemli olan hız bebekte. Durmuyorlar çünkü.
Sabah kontrol vardı, kanala inmeye başlamış demişti doktor ama bugün yarın bişey olur demedi hiç ihtimali falan olduğundan bahsetmedihafif hafif kaç dakikada tekrarlıyor. sancı varken toplanma mı oluyor?
Uzun bir de hayatım. Şimdiden 50 bizim manken baksanaİlk doğduğunda giyer yine be okadarda şey etme bebelerimizi :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?