2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kiz basak ne yiyon ne icion masallah naisl beslemissin simdi 50 cm ise 55 cm dogar :)) kilosu da 4 ü bulur bence :)) televizyonlara çıkıyormuşsun bu yılın en uzun dogan bebegi diye zaten star ışıgı da var
Anlamadım ki balim bende. Ne bulursam desem yerinde olur valla çöplük misali ıyi büyümüş kuzu kafam ❤ Doğuştan ünlü olur valla süper

Çabucak geçecek gidecek canım doğum değil de ameliyat gibi olacak. Yapsalardı ben de genel anestezi isterdim açıkçası, her şey olup bittikten sonra gelecek ağrılar beni o kadar da korkutmuyor. Şöyle düşün; Yarın sabah bütün sıkıntılarından ağrılarından ağırlıklarından kurtulacaksın ve bebeklerini kucağına alacaksın

Çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış çok şükür çok iyi atlattınız bebeğin de sen de iyisiniz önemli olan o

kızlar B bskscl kızacak diye sormaya korkuyorum ama ateş ölçer aldınız mı
Biz aldık canım Nuk'un kulaktan ve alından ölçen ateş ölçerinden aldık. Ateşim çıktığında kendime kullandım gayet iyi ve hızlıydı. Bence önemli olan hız bebekte. Durmuyorlar çünkü.

bende bilmiyom valla ne olduğunu
ağrım olmadığı için gitmek istemiyom hastaneye
ama içimde bi tuhaf normal mi değil mi anlamıyorum
Benim de oluyor sık sık. Bazen sağdaki bebek bir yerden, soldaki bebek başka bir yerden yamultuyor. Yamuk yumuk oluyor karnım Aynı anda tüm karnın tamamen kasılmadığı ve ağrı olmadığı sürece normal dedi doktorum.

Canim benim yaklaşık 1 aydır sürekli toplanmam oluyor. Normalmiş gayet. Merak etme ❤
hareket ediyo sabahta sağlık ocağına gitmiştim kalp atışını dinletti hemşire
ondan içim rahat aslında ama 2 gündür çıktı bu toplanma zımbırtısı ayar oldum
neyse içimi rahatlattın tenks beybisi
buarada günlerimiz aynı nerdeyse benim kız 2650 gr doktorum iri diyo seninki maşallah benimkinden tosunmuş

Anasını yara yara çıkar artık Sukocugumm vallahi 2-3 haftaya normal doğumla dogurasim var inşallah, yoksa sezeryan kesin gibi
kafa aşağı dönmüş mü canım doğum pozisyonunda mı ?
benimkinin kafa hala yukarda olduğundan sezeryan olcak gibi bakalım son dakka golü atıp dönmezse

Çok şükür artık sende hazırsın canım sevindim :) güle güle doğsun giysin prensesler inşallah biz bugün anneanneyi bekliyoruz indi uçaktan birazdan yanımıza geliyor inş heyecan dorukta
sağol canım :)=:):) Gözün aydın, anacığına kavuştun, ben de senin için çok mutluyum, yavruşların akıllı çıktı ananelerini beklediler, az daha beklesinler de annenle biraz hasret gider, doğumdan sonra birbirinize çok vakit ayıramayacaksınız malum :):)
Bir şey sorucam. Yıllık iznimi doğum sonrasına aktarmak istiyorum da, bir sorun olmuyordur değil mi ? Yani doğum izninden sonra kullanılamaz gibi... Ücretsiz izin kullansam bile ekleniyordur değil mi ?
nasıl çalıştığına bağlı, devlet memuru isen 2 yıl izin aktarabilirsin, işçi isen 1 takvim yılı diye biliyorum. internetten çok kolay ulaşırsın bu bilgiye.
Ay şükür, oğluşunda gelir de birlikte taburcu olursunuz inşallah.
Maşallah kuzuya :):) Doğum kanalına girmiş, yani artık doğum pozisyonu almış, öyle kalabilir 3-5 hafta ki kizim 3 hafta öyle kalmıştı.
Maşallah kuzuya, umarım hakkınızda en sağlıklısı olur. bebeğin nasıl geleceğine kendinin karar vermesi hem daha adil hem de daha sağlıklı diye düşünüyorum. Türkiyedeki sezaryen oranlarına bakınca, resmen kasaplar. Ama vaka odaklı değerlendirenlere lafım yok. Hayırlısı olsun.
Hey maşallahhhh, e tabi çocuğu direkt besledin pipetle :):):) Sağlıkla gelsin inşallah kuzu.
Kizlarrr Sadece karnın alt tarafına doğru olan kuvvetli ağrı doğum işareti olabilir mi?
Olabilir, devamlı bir ağrımı ona bak ve dakika tut olur mu?

Gün içinde hiç yoktu, 16.10 da sert bir şekilde başladı geçmesi sürdü biraz, şimdi hafif hafif tekrarlıyor ve karnım taş gibi oldu kaldı

Için rahat olsun canım büyüdükçe toplanma daha fazla oluyor sanki. Valla depar atti bizimki bende anlamadim

kafa aşağı dönmüş mü canım doğum pozisyonunda mı ?
benimkinin kafa hala yukarda olduğundan sezeryan olcak gibi bakalım son dakka golü atıp dönmezse
Yaklaşık 1.5 aydır doğum pozisyonunda canım. Kafa iyice aşağıya inmiş, ondanmis bu ağrılar. Hakkimizda hayirlisi olsun benimki de kilodan sezeryan olabilir, bosver ❤

İçim çıktı hastaneden, ultrason, Nst, kardiyoloji, eko, ekg, kan, idrar derkennnn bayram dönüşü felaket kalabalıktı bizim kız da 2700 gram olmuş, yavrukuşum hâlâ doğum pozisyonunda her şey yolunda görünüyor şu an, Nstde de sancı çıkmadı ama idrar tahlilimde kum döktüğüm görüldü Dr bol su atlatırsın sorun yok dedi.

Bu arada kontrollerimiz haftalık olacakmış artık

Ahahaha kiz güldürdün beni valla Ondan oldu kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…