2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhaba kizlar.ben bugun dogum olcagim hastaneye gittim bebekler gordum camekanli yerler oluyo ya ordan hepsi asiri tatliydilar. Dogumhaneye indim biraz soguk bi ortam tirstim ama artik el mahkum:)
Bide ismini unuttugm bi arkadas vardi Demstock a gidersem haber vercektim gittim.uzun zamandir yeni urun gelmiyomus.eger badi almadiysan onlar uygundu.ben corap ve onluk aldim.boyle iste

Selam kızlar bugün bizimde kontrolümüz vardı. 3500 gr 51 cm olmuşuz. Kanala biraz yanaşmış. Oyuzden sancıların ara ara olabilir çok ayakta kalma dedi dr. Bol su iç dedi. 24 hazirana sezeryan randevumuzu aldık. Tabi beklerse bakalım. Bizden bu kadar umarım herkesin kontrolü güzel geçmiştir.

Kızlar bir arkadaş sormuş. Kimdi hatırlamıyorum

Çift yönlü bebek arabası ilk 6 ay iyi oluyor. Ama sonrasında çok gerekli degil . Çünkü bebek buyuyunce etrafı görmek istiyor sizi değil:)
Ilk 6 ay çok bebek arabasıyla çıkmayacaksanız tek yönlü içinize sinen modeli alın derim

laiyka @Yademim @solmez kizlar nasilsiniz? Bebekler nasil? Hersey yolundadır inşallah
Çok yorgunum vücudum özellikle. Günde 5 saat uyumuyorumdur. Amadeğer onun iyiliği için. 2 günde 1 doktor kontrolümüz var minik olduğu için. 1 günde 105 gr vererek 2275gra düşmüşüz.

Grubu okuyamıyorum doğumlar olmuş umarım herkes iyidir

İşte yetememe duygusu, ömür boyu o sorumluluğu becerebilicek miyim korkusu; Hepsi bugün geldi bi yandan aile müthiş bişi, annemin veE babamın hala küçük cadısıyım. Onlar olmasa napardım diyorum ki onlar İçinde bizler öleyiz. O yüzden biliyorum bu korkular bilinmezlik korkusu ve geçici.
45 kilo ile 27 kilo çok normal cnm ben hayatımda 48i bile görmedim. Sadece Birgüncük 52yi görmüştüm 54 ken kilo al diyolardı, idealim 56-58 arası. Şimdi de 20.5 aldım, 80,5um bakalım neler olcak

Olsun canim benim dediğin gibi değer bebeklerin kilo vermesi çok normal,sen benden daha iyi bilirsin zaten. Eve geçtiniz mi? İştahı nasıl?

Canım aynı gün bizim 24 de sezeyan olcaklar çoğaldı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…