2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
canım ihmal etme takip et ama
benimde 32 aylık oğlum annemler yanımda olmasa eşimle nasıl yetişirdik bilemiyorum. Sizde yardıma birilerini cagirsaniz. Inş. Ikinizde sağ salim eve geçebilirsiniz inş.
Ölcumlerimiz başindan beri 2,3 hafta ileride cikiyordu

Bugun gittim tekrar kontrole 39+4 ciktik

Doktorum daha fazla bekliyemez persembe günu alalım dedi
bizimki de öyle ama 37yi bitirmek mantıklı ne olursa olsun dedi. Ama dr. 'dan doktora değişiyor demekki haydi sağlıkla gelsin inş.
Canım Yarın allah yardımcın olsun inş.

Hiç valla kuzum Dünden beri akıntım var hep ıslaklık hissediyorum bacak aramda,gece adet sancılarım oluyordu ama şimdi iyiyim uzattim ayaklarımı zuhal topalla sofrada izliyroum eski bölümleri :) bir cok arkadaş sezaryen tarihi almış bile masallah herkes benden önce doğuracak aha da yazıyorum buraya nah

Hiç belli olmaz valla bakarsın yarına doğurursun:))))) bende yemekteyize bakıyorum hahahaa ayyyy hamilelik böyle birşey demekki kocam gelse barii

Aynen canım birlikte gün sayalım ama ilk doğumdan hatırlıyorum. Son günler geçmiyor ya ben saat sayıyordum. Diğer günler hızlı geçti de bu gunler geçmiyor resmen
Valla sorma kuzum nezamanlardır sayıyorum ben 24 haziranı yok cıks gelmiyor:))

Hiç belli olmaz valla bakarsın yarına doğurursun:))))) bende yemekteyize bakıyorum hahahaa ayyyy hamilelik böyle birşey demekki kocam gelse barii
Ay bakalım hayırlı zamanda gelsin. Yarın kilosunu ogrenicem bizim sipanin bakalım kilo almış mi 4 hafta önce 2183 gr idi umarım şimdi 3 kilo civari vardır:) azıcık ele avuca gelsin kocisimle popo yeme planları yapıyoruz da Kiz kocan gelince ne olacak? Benimki geliyor telefonda oyun oynuyor telefonu bıraktığı an taciz ediyor beni,yatağa atma planlari yapiyor

Biz de kontroldeydik bugün 2 kiloya takmıştım kafayı geçen hafta zorla yumurta falan yedim durdum sonunda sınırı geçmiş 2230 gr olmuş bi rahatlama geldi boyu da 45 cm.
Karın da sertleşmeyi ben de sordum bugün kasılma mı diye evet dedi. Sürekli olduğu zaman dinlendiğinde geçmediği zaman doğum başlıyor demektir dedi.
Bir de nst yi sordum ne zaman başlayacağız diye ekstra bir durum olmadığı sürece gerek yok dedi.

Aynen canım beni de ağrısı korkutmuyor açıkçası, liposuction yaptırmış kadınım. Hatta yaptırdiğimda eşimle 1 aydır çıkıyoduk, çocuk soğumasın diye sölemedim tabii. Allahım 4 gün vs olduğum yerde acıdan kıvranıyordum, babam abim küstü benle yaptırdım diye. Ben birdaha yürüyemicem miyim die çok korktum. Eşime zehirlendim dedim 1 hafta boyunca yalan üstüne yalan attım vs. Onu bile atlattım yani

Ooo. 4 hafta geçmiş olmuştur olmuştur 3 kilo.öğren bakalım bende merak ettim .aaaaaa delilerrr aaaaa sizi gidiler siziiii...biz sohbet muhabbet ediyoruz canım öyle sizin gibi şeyler yok bizde:)))) kocişim korkuyor artık :))

Valla özellike bikaç bündür sertleşme bende sürekli oluyı desem yeridir. Ama sancı var diyemem öle çok ya da bel ağrısı. Gene de doğumun yaklaştığının göstetgesi bence
doğum sancısı böyle bişey mi bilmiyorum ama iki gündür canımı okudu
sürekli bi sertlik sürekli bi toplanma
at yetti canıma geçsin artık şu günler
heryerim ağrıyo

Hahahaha kız zaten yapamıyoruz diye adam bu halde son 1 aydir 1 kere falan oldu. Benim ki de korkuyor ama he desem asla hayır demez Sen son kilosunu biliyor musun oğlunun? Bide adi ne olacakti?

Hahahaha kız zaten yapamıyoruz diye adam bu halde son 1 aydir 1 kere falan oldu. Benim ki de korkuyor ama he desem asla hayır demez Sen son kilosunu biliyor musun oğlunun? Bide adi ne olacakti?
Şurda oğlumun kilosunu yazmaya korkar oldum :)) bayramdan önce 3150 ydi perşembe günü gidicem bakalım kaç oldu inşallah çok almamıştır ya normal şartlarda 3500 gibi olmuştur..adı ARAS BULUT olucak :))

Şurda oğlumun kilosunu yazmaya korkar oldum :)) bayramdan önce 3150 ydi perşembe günü gidicem bakalım kaç oldu inşallah çok almamıştır ya normal şartlarda 3500 gibi olmuştur..adı ARAS BULUT olucak :))
Kız ne korkucan,sonuçta hepimiz paylaşıyoruz iyisiyle,kötüsüyle masallah kilosu gayet iyi. İsmine ciddi anlamda bayıldım çok asil bir isim :) adıyla yaşasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…