- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
canım ihmal etme takip et amaBugün wc girip çıktıktan sonra, yarım br kadar su geldi çamaşırıma.. Ama nerden ne sebeple ne yollardan geçti geldi hiiiiç bi fikrim yok..
Hastaneye de sormadım. Çünkü ne dicekler?: Normal..
Tekrarlamadığı için kafam rahat şu an ama oğlumda da ilk suyum gelmişti diye bi’ an acaba dedirtti yani
benimde 32 aylık oğlum annemler yanımda olmasa eşimle nasıl yetişirdik bilemiyorum. Sizde yardıma birilerini cagirsaniz. Inş. Ikinizde sağ salim eve geçebilirsiniz inş.Ben henüz bebeğimi gormedim. Eşim gördü oksijen vermeyi kesmişler. Durumu iyi. Çocuk doktoru bugün değerlendirecek. Büyük ihtimalle odaya yanıma getirecekler.
Ben henüz ayağa kalkmadım. Dün emar çekildi bacağıma belime. Ortopedi doktoru bugün sonucunu değerlendirecek. Onun kararına göre kalkacağım.
Kendi doktorum şimdi geldi yanıma sezeryanla ilgili bi sıkıntı yok çok şükür. Ayağa kalkmamama rahmen gazim da cıktı.
Ortopedi doktoru bi sorun görmezse bu akşam evimize gidebiliriz gibi gözüküyor.
Dua edin benim için kızlar inşallah uzun süre yatmami gerektirecek bir sorun olmamıştır bacagimda. Tek endişem o su anda.
Bebiş erken geldi özel ilgi isteyecek bakım vs.
Kızım zaten küçük 2,5 yaşında. Yatmam gerekirse nasıl olacak bilmiyorum.
Dua edin sadece incinme vs olsun kırık mirik çıkmasın
bizimki de öyle ama 37yi bitirmek mantıklı ne olursa olsun dedi. Ama dr. 'dan doktora değişiyor demekki haydi sağlıkla gelsin inş.Ölcumlerimiz başindan beri 2,3 hafta ileride cikiyordu
Bugun gittim tekrar kontrole 39+4 ciktik
Doktorum daha fazla bekliyemez persembe günu alalım dedi
Canım Yarın allah yardımcın olsun inş.İşte yetememe duygusu, ömür boyu o sorumluluğu becerebilicek miyim korkusu; Hepsi bugün geldibi yandan aile müthiş bişi, annemin veE babamın hala küçük cadısıyım. Onlar olmasa napardım diyorum ki onlar İçinde bizler öleyiz. O yüzden biliyorum bu korkular bilinmezlik korkusu ve geçici.
45 kilo ile 27 kilo çok normal cnm ben hayatımda 48i bile görmedim. Sadece Birgüncük 52yi görmüştüm54 ken kilo al diyolardı, idealim 56-58 arası. Şimdi de 20.5 aldım, 80,5um bakalım neler olcak
Hiç valla kuzumKurumus-Maskara sen napıyon bebekimm
Aynen canım birlikte gün sayalım ama ilk doğumdan hatırlıyorum. Son günler geçmiyor ya ben saat sayıyordum. Diğer günler hızlı geçti de bu gunler geçmiyor resmenCanım aynı gün bizim 24 de sezeyan olcaklar çoğaldı galiba
Doktor perşembe günü deyince ağlamaya başladım zaten☹ bu kadar erken hiç beklemiyodumAy hadi canım hayırlı olsun birden 3 güne inince heycan yapmısındır iyice:))
Hiç belli olmaz valla bakarsın yarına doğurursun:))))) bende yemekteyize bakıyorum hahahaa ayyyy hamilelik böyle birşey demekki kocam gelse bariiHiç valla kuzumDünden beri akıntım var hep ıslaklık hissediyorum bacak aramda,gece adet sancılarım oluyordu ama şimdi iyiyim uzattim ayaklarımı zuhal topalla sofrada izliyroum eski bölümleri :) bir cok arkadaş sezaryen tarihi almış bile masallah herkes benden önce doğuracak aha da yazıyorum buraya nah
Valla sorma kuzum nezamanlardır sayıyorum ben 24 haziranı yok cıks gelmiyor:))Aynen canım birlikte gün sayalım ama ilk doğumdan hatırlıyorum. Son günler geçmiyor ya ben saat sayıyordum. Diğer günler hızlı geçti de bu gunler geçmiyor resmen
Yapma kız bana dese havalara ucarım artık çok sıkıldım çünküDoktor perşembe günü deyince ağlamaya başladım zaten☹ bu kadar erken hiç beklemiyodum
Ay bakalım hayırlı zamanda gelsin. Yarın kilosunu ogrenicem bizim sipanin bakalım kilo almış mi 4 hafta önce 2183 gr idi umarım şimdi 3 kilo civari vardır:) azıcık ele avuca gelsin kocisimle popo yeme planları yapıyoruz daHiç belli olmaz valla bakarsın yarına doğurursun:))))) bende yemekteyize bakıyorum hahahaa ayyyy hamilelik böyle birşey demekki kocam gelse barii
Valla özellike bikaç bündür sertleşme bende sürekli oluyı desem yeridir. Ama sancı var diyemem öle çok ya da bel ağrısı. Gene de doğumun yaklaştığının göstetgesi benceCanim benim yaklaşık 1 aydır sürekli toplanmam oluyor. Normalmiş gayet. Merak etme ❤
hayırlısı olsun canım13 haziran perşembe sezeryan günüm kızlar
Benim oglan biraz aceleci çiktı
Aynen canım beni de ağrısı korkutmuyor açıkçası, liposuction yaptırmış kadınım. Hatta yaptırdiğimda eşimle 1 aydır çıkıyoduk, çocuk soğumasın diye sölemedim tabii. Allahım 4 gün vs olduğum yerde acıdan kıvranıyordum, babam abim küstü benle yaptırdım diye. Ben birdaha yürüyemicem miyim die çok korktum. Eşime zehirlendim dedim 1 hafta boyunca yalan üstüne yalan attım vs. Onu bile atlattım yaniÇabucak geçecek gidecek canım doğum değil de ameliyat gibi olacak. Yapsalardı ben de genel anestezi isterdim açıkçası, her şey olup bittikten sonra gelecek ağrılar beni o kadar da korkutmuyor. Şöyle düşün; Yarın sabah bütün sıkıntılarından ağrılarından ağırlıklarından kurtulacaksın ve bebeklerini kucağına alacaksın
Çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış çok şükür çok iyi atlattınız bebeğin de sen de iyisiniz önemli olan o
Biz aldık canım Nuk'un kulaktan ve alından ölçen ateş ölçerinden aldık. Ateşim çıktığında kendime kullandım gayet iyi ve hızlıydı. Bence önemli olan hız bebekte. Durmuyorlar çünkü.
Benim de oluyor sık sık. Bazen sağdaki bebek bir yerden, soldaki bebek başka bir yerden yamultuyor. Yamuk yumuk oluyor karnımAynı anda tüm karnın tamamen kasılmadığı ve ağrı olmadığı sürece normal dedi doktorum.
Ooo. 4 hafta geçmiş olmuştur olmuştur 3 kilo.öğren bakalım bende merak ettim .aaaaaa delilerrr aaaaa sizi gidiler siziiii...biz sohbet muhabbet ediyoruz canım öyle sizin gibi şeyler yok bizde:)))) kocişim korkuyor artık :))Ay bakalım hayırlı zamanda gelsin. Yarın kilosunu ogrenicem bizim sipanin bakalım kilo almış mi 4 hafta önce 2183 gr idi umarım şimdi 3 kilo civari vardır:) azıcık ele avuca gelsin kocisimle popo yeme planları yapıyoruz daKiz kocan gelince ne olacak? Benimki geliyor telefonda oyun oynuyor telefonu bıraktığı an taciz ediyor beni,yatağa atma planlari yapiyor
Daha iyi olmuş az bekleyeceksin canım. Öteki türlü 15-20 gün sayacaktin devamlı. Şimdi su gibi geçip gider 3 gün. Hayırlısıyla kucağına al inşallah13 haziran perşembe sezeryan günüm kızlar
doğum sancısı böyle bişey mi bilmiyorum ama iki gündür canımı okuduValla özellike bikaç bündür sertleşme bende sürekli oluyı desem yeridir. Ama sancı var diyemem öle çok ya da bel ağrısı. Gene de doğumun yaklaştığının göstetgesi bence
Hahahaha kız zaten yapamıyoruz diye adam bu halde son 1 aydir 1 kere falan oldu. Benim ki de korkuyor ama he desem asla hayır demezOoo. 4 hafta geçmiş olmuştur olmuştur 3 kilo.öğren bakalım bende merak ettim .aaaaaa delilerrr aaaaa sizi gidiler siziiii...biz sohbet muhabbet ediyoruz canım öyle sizin gibi şeyler yok bizde:)))) kocişim korkuyor artık :))
Şurda oğlumun kilosunu yazmaya korkar oldum :)) bayramdan önce 3150 ydi perşembe günü gidicem bakalım kaç oldu inşallah çok almamıştır ya normal şartlarda 3500 gibi olmuştur..adı ARAS BULUT olucak :))Hahahaha kız zaten yapamıyoruz diye adam bu halde son 1 aydir 1 kere falan oldu. Benim ki de korkuyor ama he desem asla hayır demezSen son kilosunu biliyor musun oğlunun? Bide adi ne olacakti?
Kız ne korkucan,sonuçta hepimiz paylaşıyoruz iyisiyle,kötüsüyle masallah kilosu gayet iyi. İsmine ciddi anlamda bayıldım çok asil bir isim :) adıyla yaşasın inşallahŞurda oğlumun kilosunu yazmaya korkar oldum :)) bayramdan önce 3150 ydi perşembe günü gidicem bakalım kaç oldu inşallah çok almamıştır ya normal şartlarda 3500 gibi olmuştur..adı ARAS BULUT olucak :))
Neee anaa bana yetiştin13 haziran perşembe sezeryan günüm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?