Kızlar Hepsiburada dan Molfix Bebek bezi almıştım benzin kokuyor bu ya napmam lazım boşalttıktan şimdi bekliyorum kokusu geçsin diye
Selam kızlar okuyamıyorum çok sayfa birikmiş, Merve Doğum yapmıştır haber var mı grubumuzun ilk ikizleri doğdular mı@lavitabellamk
çalışmaya o kadar alışmışım ki evde otur otur sıkıldım. kitap okuyorum, saate bakıyorum vakit geçmemiş. dizi izliyorum, saate bakıyorum vakit geçmemiş. resmen sıkıldım.
Ben de ssvd istiyordum ama suan hersey normal gidiyor ama riskleri de cok göze alip alamamakta kararsizim 8merhaba arkadaşlar internet sıkıntım olduğu iç,n çok giremiyorum. Benim son 3 gündür aşırı kasılmalarım oluyor yarın dr kontrolum var bakalım ne dicek ben çok paniğim karnımda kasılmalar oldukça stres oluyorum ben stres oldukça daha da artıyor kasılma sıklıkları bel ağrısı var ve yürümekte zorlanıyorum ilk bbeğimde hiç böyle şeyler yaşamamıştım gayet rahattım şimdi başıma ne geleceğini bildiğimden sanırım çok paniğim sezeryanle doğum yapmıştım sanırım ondan korkuyorum.
Şimdi sezeryan sonrası normal doğum da deneyebiliriz öyle bir ihtimal de var aranızda var mı ssvd yapan doğum sancıları nasıl oluyor ve doğum yakın böyle kasılmalar artıyormu ilkinden çok farklı geçince tedirginim
Canım kasılmalar azaldı açıklık aynı duruyor bekliyoruz bakalım bebeler çok korkuttular ama şimdi duruldularKızımda hep molfix kullandım, hiç rastlamadım öyle bir kokuya
Firmayı arayıp bir sor istersen. İLgileniyorlar
Koku değil de benim aldığım bir pakette ambalanj bozukluğu vardı işkillenip aramıştım. Paketi benden geri alıp yeni paket verdiler, ayrıca birkaç paket de hediye etmişlerdi
Yerli bir firma ve bu konularda ilgili bence. Değişmediyse tabi
Canım seni merak ediyordum. Nasılsın?
:))
Ben de senin gibiydim raporluyken
Rahat batıyo bize rahat
Amin canım cok sagol gececk insallahCanım geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla geçecek bu süreç Allah yardımcın olsun
Maşallah kuzuya da sana da canım. Senin için yeni bir hayat başladı
En rahat benim diyordumbir kaç gün oldu çanta yarım yamalak yaptım. Ama kapı süsü vs bende yapmadım. Sadece bugün çikolata siparişi verdim
İzlemiştim bu belgeseli canım. Manavgat’ta çekilmiş 11 yıl yaşadım orda
Bende aldım ama öyle bir kokusu yok canım
Kafasını dönmüş arkaya yandan fotosu lazım, burun cene alın yapısını görebilmem icin..Kiz benide yorumla neooooluuuurrr 11 haftalik
Canim senin cinsiyet tahminin tutmustu bendeKafasını dönmüş arkaya yandan fotosu lazım, burun cene alın yapısını görebilmem icin..
benimkini de tutturmuştu @deeplonelinessCanim senin cinsiyet tahminin tutmustu bende
Ay tutmayan da çok var, maksat eğlenmek olsunCanim senin cinsiyet tahminin tutmustu bende
Beni de tek düşündüren sıcakKızlar korse için bekleyin. Belki sandığınızdan daha çabuk toparlarsınız belki hiç gerek duymazsınız
Ben hiç kullanmadım hiç de bir şey kalmadı göbeğimde
Bir de sıcakta kullanılabileceğini pek düşünmüyorum
Kullanılsa bile derideki dokular iyileşmeden takılmaz bence hele sıcakta hiç takılmaz
Baktınız ki olmuyor, sipariş verirsiniz. Alması çok zor bir ürün değil sonuçta
Ay tutmayan da çok var, maksat eğlenmek olsun
canım aventin damla üçlüsü hangisi bulamadımCanım ben ilk oğlumda bı kaç tane aldım hiç birini tutmadı su aventin damla üçlüsü var ya onu almazsa boşuna emzige para dökme dediler onu aldım tuttu 1 yıl kadar
Canım biri bildiğin yağ, losyon da kremin az biraz daha sıvı hali. İkisi çok farklı yanikızlar sormuştum ama kaynamış. bebek yağı ile losyonu arasında ne fark var ?
kızlar sormuştum ama kaynamış. bebek yağı ile losyonu arasında ne fark var ?
Şimdi nasıl oldun, önemli olan düzenli bir periyotta olması sancının ve kasılmanın. Yoksa ben de sancılanıyorum ye da kasılma oluyor.
Hey maşallah sağlıkla gelsin kuzu.
Bayıldım canım. Çok ama öok güzelsiniz
Sağlıkla doğsun inşallah, allah kurtarsın sizi
Maşallah kuzuya güzel büyümüş. Böyle devam etsin.
Çok teşekkür ederim kızlarCok guzel olmussun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?