2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar Hepsiburada dan Molfix Bebek bezi almıştım benzin kokuyor bu ya napmam lazım boşalttıktan şimdi bekliyorum kokusu geçsin diye

Kızımda hep molfix kullandım, hiç rastlamadım öyle bir kokuya
Firmayı arayıp bir sor istersen. İLgileniyorlar
Koku değil de benim aldığım bir pakette ambalanj bozukluğu vardı işkillenip aramıştım. Paketi benden geri alıp yeni paket verdiler, ayrıca birkaç paket de hediye etmişlerdi
Yerli bir firma ve bu konularda ilgili bence. Değişmediyse tabi

Selam kızlar okuyamıyorum çok sayfa birikmiş, Merve Doğum yapmıştır haber var mı grubumuzun ilk ikizleri doğdular mı @lavitabellamk

Canım seni merak ediyordum. Nasılsın?

çalışmaya o kadar alışmışım ki evde otur otur sıkıldım. kitap okuyorum, saate bakıyorum vakit geçmemiş. dizi izliyorum, saate bakıyorum vakit geçmemiş. resmen sıkıldım.

:))
Ben de senin gibiydim raporluyken
Rahat batıyo bize rahat

Bebek arabası mevzusu geçmiş.Cift yönlü tavsiye ederim kesinlikle.Oglumda 4 yaşına kadar çift yönlü kullandık kanz in bi modelini.Rugar,gunes ya da anneyi gormek isteme durumlarinda kendimize dogru,etrafi izlemek istediginde disari dogru cevirme imkani var.Bizim araba ikinciyi de büyütür inş.Ama bi tane de baston alıcam bebis az büyüsün.

Korse sezeryandan hemen sonra önermedi benim Dr um.Rahim biraz toparlanıp yara iyileşince yamuna Korse düşünüyorum.

Bugün hava yağmurlu.Pek bi keyifsiz hissediyorum nedense

Ben de ssvd istiyordum ama suan hersey normal gidiyor ama riskleri de cok göze alip alamamakta kararsizim 8

Canım kasılmalar azaldı açıklık aynı duruyor bekliyoruz bakalım bebeler çok korkuttular ama şimdi duruldular

Amin canım cok sagol gececk insallah

Kızlar korse için bekleyin. Belki sandığınızdan daha çabuk toparlarsınız belki hiç gerek duymazsınız
Ben hiç kullanmadım hiç de bir şey kalmadı göbeğimde
Bir de sıcakta kullanılabileceğini pek düşünmüyorum
Kullanılsa bile derideki dokular iyileşmeden takılmaz bence hele sıcakta hiç takılmaz

Baktınız ki olmuyor, sipariş verirsiniz. Alması çok zor bir ürün değil sonuçta

Beni de tek düşündüren sıcak
İhtiyaç halinde alırım diye bekletiyorum normal derim sezaryen olur takmam kullanamam diye

Ay tutmayan da çok var, maksat eğlenmek olsun

hahaha ay biri sana atar yapmıştı. "Canım sen kız dedin ama erkekmiş yaaa doktordan daha iyi bilemezsin sonuçta" gibi bir şeyler demişti ama başka bir topikte rastlamıştım öyle hatırlıyorum, ne gülmüştüm
Manyak insanlar

KORSE konusu olmuş. ben kesinlikle yamuna alacağım önceden de small bedenini kullanıyordum çünkü çok memnundum.

Cok guzel olmussun canim
Çok teşekkür ederim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…