2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
2eylulde 3 yasi doluyor canim bu hafta basladi boyle bisey anlamadim

ya kızlar doğuruyor bizim hala emzik yok DDD kauçuk uçlu bir tane almak istiyorum ne aldınız kızlar ? birde ben hala hastane çantası yapmadım bendeki rahatlıkta kimse de yok
Canım ben ilk oğlumda bı kaç tane aldım hiç birini tutmadı su aventin damla üçlüsü var ya onu almazsa boşuna emzige para dökme dediler onu aldım tuttu 1 yıl kadar

2eylulde 3 yasi doluyor canim bu hafta basladi boyle bisey anlamadim
2 yasına kadar davranıs bozukluğu olmadıgını okudum canım.Bir de taklit yoluyla da oluyormus. Siz veya cevresınde baska biri tırnak yiyorsa oradan gorup merak etmiş de olabilir.Çok üstelemeden tırnak yediği zaman eline baska bir sey ver unutturmaya calıs bakalım belki ise yarar.Bizim kızın diş donemi. Mesela dişi patlayınca elini goturmuyor agzına ama tekrar baska diş baş gosterince tekrar el agızda

Kızlar dr. Bana doğumdan bir gün sonra hemen korse takabilirsin dedi. Evde yanına korse var ama ilk etapta onu giymem çok zor olur. Başka önereceğiniz korse tipi var mi?

Kolestrol ve trigliserit hamilelik de yüksek çıkar o sonuçlara bakılmaz

Kolestrol ve trigliserit hamilelik de yüksek çıkar o sonuçlara bakılmaz
Benim yüksek çıkmıyor canım
Arkadaşıma yüksek çıktığı için diyet vermişlerdi ama kalbi yorar diye bakıyorlar yani belki onun çok daha yüksek çıkmıştır sınırını bilemem

Canım geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla geçecek bu süreç Allah yardımcın olsun
Fırsat olmuyor hanimefendiden
Evımıze geldik
Sürekli bir meşguliyet gerçekten çingene bir kızım varmış tek sorunum öksürüğüm başladı
Maşallah kuzuya da sana da canım. Senin için yeni bir hayat başladı
ya kızlar doğuruyor bizim hala emzik yok DDD kauçuk uçlu bir tane almak istiyorum ne aldınız kızlar ? birde ben hala hastane çantası yapmadım bendeki rahatlıkta kimse de yok
En rahat benim diyordum bir kaç gün oldu çanta yarım yamalak yaptım. Ama kapı süsü vs bende yapmadım. Sadece bugün çikolata siparişi verdim
kızlar bu belgeseli hamile kalmadan izlemiştim. şimdi yeniden izliyorum bana güç veriyor Esme'nin hikayesi. sizlerde izleyin .
İzlemiştim bu belgeseli canım. Manavgat’ta çekilmiş 11 yıl yaşadım orda
Kızlar Hepsiburada dan Molfix Bebek bezi almıştım benzin kokuyor bu ya napmam lazım boşalttıktan şimdi bekliyorum kokusu geçsin diye
Bende aldım ama öyle bir kokusu yok canım

merhaba arkadaşlar internet sıkıntım olduğu iç,n çok giremiyorum. Benim son 3 gündür aşırı kasılmalarım oluyor yarın dr kontrolum var bakalım ne dicek ben çok paniğim karnımda kasılmalar oldukça stres oluyorum ben stres oldukça daha da artıyor kasılma sıklıkları bel ağrısı var ve yürümekte zorlanıyorum ilk bbeğimde hiç böyle şeyler yaşamamıştım gayet rahattım şimdi başıma ne geleceğini bildiğimden sanırım çok paniğim sezeryanle doğum yapmıştım sanırım ondan korkuyorum.
Şimdi sezeryan sonrası normal doğum da deneyebiliriz öyle bir ihtimal de var aranızda var mı ssvd yapan doğum sancıları nasıl oluyor ve doğum yakın böyle kasılmalar artıyormu ilkinden çok farklı geçince tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…