Kızım da tırnaklarını koparıyor bir aydır falan. Dişleri çıktıgı için eli hep agzındaydı tırnak koparmaya basladı kesfedınce. 2 yasında kadar mudahale etmeyin dıyorlar. Cunku bu belirli bir tırnak yeme davranısı sayılmıyormus.Senınki kac yasında
ya kızlar doğuruyor bizim hala emzik yok DDD kauçuk uçlu bir tane almak istiyorum ne aldınız kızlar ? birde ben hala hastane çantası yapmadım bendeki rahatlıkta kimse de yok
Canım ben ilk oğlumda bı kaç tane aldım hiç birini tutmadı su aventin damla üçlüsü var ya onu almazsa boşuna emzige para dökme dediler onu aldım tuttu 1 yıl kadar
2 yasına kadar davranıs bozukluğu olmadıgını okudum canım.Bir de taklit yoluyla da oluyormus. Siz veya cevresınde baska biri tırnak yiyorsa oradan gorup merak etmiş de olabilir.Çok üstelemeden tırnak yediği zaman eline baska bir sey ver unutturmaya calıs bakalım belki ise yarar.Bizim kızın diş donemi. Mesela dişi patlayınca elini goturmuyor agzına ama tekrar baska diş baş gosterince tekrar el agızda
çalışmaya o kadar alışmışım ki evde otur otur sıkıldım. kitap okuyorum, saate bakıyorum vakit geçmemiş. dizi izliyorum, saate bakıyorum vakit geçmemiş. resmen sıkıldım.
Kızlar dr. Bana doğumdan bir gün sonra hemen korse takabilirsin dedi. Evde yanına korse var ama ilk etapta onu giymem çok zor olur. Başka önereceğiniz korse tipi var mi?
Canım kan sınırda biraz düşük o normal öyle çıkıyo demirde aynı şekilde düşük onlar yükselmiyor çok düşük sayılmaz o yüzden
Troidlerin çok çok iyi
Trigliserit ve kolesterol biraz yüksek çıkmış ama doğru sonuç için en az 10 saat aç olmak gerekiyor yyağlı yemeye bağlı yükselmiş olabilir
Kızlar dr. Bana doğumdan bir gün sonra hemen korse takabilirsin dedi. Evde yanına korse var ama ilk etapta onu giymem çok zor olur. Başka önereceğiniz korse tipi var mi?
Benim yüksek çıkmıyor canım
Arkadaşıma yüksek çıktığı için diyet vermişlerdi ama kalbi yorar diye bakıyorlar yani belki onun çok daha yüksek çıkmıştır sınırını bilemem
Bende bi ara kabızlıktan dolayı bıraktım ama sonradan vücutta ilaca tolerans gelişiyor normale dönüyor tabi yine doktorunun kararı pekmez kara üzüm falan ye
ya kızlar doğuruyor bizim hala emzik yok DDD kauçuk uçlu bir tane almak istiyorum ne aldınız kızlar ? birde ben hala hastane çantası yapmadım bendeki rahatlıkta kimse de yok
Benim yüksek çıkmıyor canım
Arkadaşıma yüksek çıktığı için diyet vermişlerdi ama kalbi yorar diye bakıyorlar yani belki onun çok daha yüksek çıkmıştır sınırını bilemem
Evet 70 liraydi önceden çoğu 1 ay bile kullanamamış ben biraz inceleyim. Yamuna korseye geçeceğim de oyuzden 1 aylık böyle çok pahalı olmayan bir korse istiyorum.
merhaba arkadaşlar internet sıkıntım olduğu iç,n çok giremiyorum. Benim son 3 gündür aşırı kasılmalarım oluyor yarın dr kontrolum var bakalım ne dicek ben çok paniğim karnımda kasılmalar oldukça stres oluyorum ben stres oldukça daha da artıyor kasılma sıklıkları bel ağrısı var ve yürümekte zorlanıyorum ilk bbeğimde hiç böyle şeyler yaşamamıştım gayet rahattım şimdi başıma ne geleceğini bildiğimden sanırım çok paniğim sezeryanle doğum yapmıştım sanırım ondan korkuyorum.
Şimdi sezeryan sonrası normal doğum da deneyebiliriz öyle bir ihtimal de var aranızda var mı ssvd yapan doğum sancıları nasıl oluyor ve doğum yakın böyle kasılmalar artıyormu ilkinden çok farklı geçince tedirginim