Kızlar ya Allahın gücüne gitmesin ama ben de çok bunaldım bu hamilelikten. Zaten sabırsız bi insanım, başlarda ne bulantım oldu ne yattım, ne ağrım oldu ama şu son düzlük beni yordu. geceleri mide yanmasından asla uyuyamıyorum, bide üstüne kum dökme olayı çıktı, bu seferden alttan yanıyorum otursam bizim kız ayağını dayıyor yatsam uyuşukluk hiç sevmem. bizim yerimizde olmak isteyen binlerce insan var biliyorum ama yine de son zamanlar zormuş
Ben artık oturma pozisyonunda yatıyorum. Tabi ona yatmak denilirse. Arkamda bir sürü yastık. Burnum tıkalı. İnliyorum geceleri. Çok kilo aldım ondan da kaynaklı sanırım. Dayanamicam doğurmak istiyorum demişim gece.
Canım kan sınırda biraz düşük o normal öyle çıkıyo demirde aynı şekilde düşük onlar yükselmiyor çok düşük sayılmaz o yüzden
Troidlerin çok çok iyi
Trigliserit ve kolesterol biraz yüksek çıkmış ama doğru sonuç için en az 10 saat aç olmak gerekiyor yyağlı yemeye bağlı yükselmiş olabilir
Benim kardeşim var 9 yaşında dün bana sarılırken babam Nisayı eziceksin yavaş dedi oda Nisa umrumda olmaz ablamdan önemli değil dedi ufak çaplı Bi şok yaşadık
Sonra onun dayı olduğunu ilgilenmesini gerektiğini falan söyleyince altını değiştirmem kokarcanın gerisi bende merak etmeyin harçlık veririm parka götürürüm yicek alırım falan demeye başladı
Kıskançlık olmaması için aksine çocuğa bebekle yakınlık kurmasını sağlamak önemli bencede canım aşar kendi kendine
Ne güzel arkadaş gibi dayısı olacak Nisa'nin. Yaş farkı az olunca kanka olur onlar :) arkadaslarimda yaşları birbirine yakın olan teyzeleri dayilari falan olurdu. Hep ozenirdim onlara.
Canım kan sınırda biraz düşük o normal öyle çıkıyo demirde aynı şekilde düşük onlar yükselmiyor çok düşük sayılmaz o yüzden
Troidlerin çok çok iyi
Trigliserit ve kolesterol biraz yüksek çıkmış ama doğru sonuç için en az 10 saat aç olmak gerekiyor yyağlı yemeye bağlı yükselmiş olabilir
Ne güzel arkadaş gibi dayısı olacak Nisa'nin. Yaş farkı az olunca kanka olur onlar :) arkadaslarimda yaşları birbirine yakın olan teyzeleri dayilari falan olurdu. Hep ozenirdim onlara.
Bende çok özenirdim canım hele Bi ablamız vardı teyzesiyle 5 6 yaş vardı arasında kanka gibiydiler çok isterdim teyzemle öyle olayım
Hem yandı benim kız nefes aldırmaz hemde çok şanslı çok içli düşünceli Bi dayısı olcak
Kanin ve demirin düşük canim demir ilacı iciyor musun ... gebelikte kolestrol degerlendirilmez diyor bir çok hekim o sapmalar normal olmasi kuvvetle muhtemel... üre yüksek cikmiş bol su icmeye calis idrarda protein kacagi var mi muhtemelen onu ister ... hafif bir enfeksiyonda var kanında.. (wbc)
Kanin ve demirin düşük canim demir ilacı iciyor musun ... gebelikte kolestrol degerlendirilmez diyor bir çok hekim o sapmalar normal olmasi kuvvetle muhtemel... üre yüksek cikmiş bol su icmeye calis idrarda protein kacagi var mi muhtemelen onu ister ... hafif bir enfeksiyonda var kanında.. (wbc)
Bende çok özenirdim canım hele Bi ablamız vardı teyzesiyle 5 6 yaş vardı arasında kanka gibiydiler çok isterdim teyzemle öyle olayım
Hem yandı benim kız nefes aldırmaz hemde çok şanslı çok içli düşünceli Bi dayısı olcak