hahaha ay biri sana atar yapmıştı. "Canım sen kız dedin ama erkekmiş yaaa doktordan daha iyi bilemezsin sonuçta" gibi bir şeyler demişti ama başka bir topikte rastlamıştım öyle hatırlıyorum, ne gülmüştüm
Manyak insanlar
Onu hatırlamadım dogrudur, şanım devam ediyor baksana mesela EEndoplazmikSeyyahikulum
a tahminim yanlıştı. Her hafta usg fotosunu görmeme ragmen yanlış tahmin yapmıştım :)
Göbek düsmesi hafta sonu kardesime bak bakayim dedim iste 32 de burda 34 de burda diye eliyle gosterdi gobek deliginin hizasina gelince üst taraf bosalimca dogum başlarmiş :) tabi hekim onlar anliyorlar ...
Onu hatırlamadım dogrudur, şanım devam ediyor baksana mesela EEndoplazmikSeyyahikulum
a tahminim yanlıştı. Her hafta usg fotosunu görmeme ragmen yanlış tahmin yapmıştım :)
Benim kuzenin gece normaldi. Sabah bir kalktık aşağı inmiş üst taraf boşalmış resmen suyu çekilmiş gibi
O gün doğurdu pıt diye birkaç saat içinde maşallah
Kızzz yine yememiş içmemiş 20 küsür sayfa yazmışınız bugün çok işler yaptım belim ayrılıyor akşama okuyacağım artık az yazın bari
Bu arada doğuran var mı doğuran güzel haberler olsun inşallah
Ayyy allahım bunlar nasıl bi güzellik nasıl bi mucizeee rabbim size ailecek hayırlı uzun ömür nasip etsin sağlıkla mutlulukla Gözünaydın canım kurtardın çok şükür sende iyisindir inşallah