2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Onu hatırlamadım dogrudur, şanım devam ediyor baksana mesela E EndoplazmikSeyyahikulum a tahminim yanlıştı. Her hafta usg fotosunu görmeme ragmen yanlış tahmin yapmıştım :)

Maalesef, kanala girmesi lazım, biz ona göbeğin aşağıya düşmesi diyoruz :):):) Kuzular kendileri seçiyor gelmek istedikleri zamanı :)

Haftaya Çarşamba dimi???
Bende benimki kanala girmiş diye düşünüyorum çünkü başını vajinamda hissediyorum baya baya,yaniliyor muyum acaba?

Doğru da olabilir Yanılıyo olabilirsin kuzum baş aşağı döndüğü için baskı yapıyor bende girmiştir dedim ama girmemiş
Haa anladım bas aşağın dönünce illa kanala girmiş demek değildir. Ultrason da belli oluyor demi? Bugün ultrasona girecem

Göbek düsmesi hafta sonu kardesime bak bakayim dedim iste 32 de burda 34 de burda diye eliyle gosterdi gobek deliginin hizasina gelince üst taraf bosalimca dogum başlarmiş :) tabi hekim onlar anliyorlar ...

Kızlar kontroldeydim
Geçen hafta bebek gerilemişti üzülmüştüm. Bu hafta toparlamış çok şükür. Şuan tam haftasında gözüküyor

Beslenme konusunda ekstra çok bir şey yapmadım açıkçası zaten dikkat ediyordum yine dikkat ettim. Yapısal bir durum, dedi doktor.

Kızzz yine yememiş içmemiş 20 küsür sayfa yazmışınız bugün çok işler yaptım belim ayrılıyor akşama okuyacağım artık az yazın bari
Bu arada doğuran var mı doğuran güzel haberler olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…