2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bu 2. Olunca insan akıllanıyor. Emzirirken de yememeye çalışacağım bu sefer çünkü o kilolar o kadar zor gidiyor ki sonra yaz günü birde kamufle de olmaz o göbek
Kışa doğru nasip diyeyim o zaman
Yeme konusunda kendimi asla tutamayan Bi yapım var kafaya takarım 10 gün salata yerim 11. Gün kafama başka bişey takarım onu yerim
Sarkmalar olucak illa da toplarız ya

Tansiyonun mukemmel bence nabzin az düşük gibi ama kendini nasil hissediyorusn onemli olan o
sürekli yatıyorum yürüme hiçbişey yapma hep ayaklarını uzat yat diyo benim doktor
sıkıldım yatmaktan artık
bütün hamileliğim yatarak geçti
hep hareketli bi insandım şimdi çok zor geliyo böyle olmak
doğurayım hastaneden eve koşarak gidicem

Benimkilerin arası 23 aydı. Hem zor hem kolay.
Kavgaları da sevdaları da ona göre. Asla tek çocuk gibi de değil hem avantaj hem dezavantaj. Yaşayarak tecrübe edeceksin. Ve 3. istersen zor da olsa çok beklemek anlamlı değil. Bizim küçük 6 yaş. Çok değil ara ama senin vücudun için. Bence aynı şeyleri yaşıyorum. Ama hissettiğim daha farklı. Vücut yorgunluğu oluyor..
En güzeli genç evlenmek, seviyorsan ve sana destek varsa peşpeşe 3 çocuk.. Pek çok 3 çocuklu yabancı bloglarındaki gibi..

2eylulde 3 yasi doluyor canim bu hafta basladi boyle bisey anlamadim
Tam kardeşle de ilgili olmayabilir. Ben ikisine bir sene baktım. Sonra 36 aylıkken kreşe öbürü 14 aylıkken bakıcıya başladılar. Büyük, kreşe başlayınca tırnak koparmaya başladı. Yemiyor bir eliyle diğerini koparıyor. Başka stres nedenleriyle de ortaya çıkmış olabilir..

Bugün akşamı zor ettim.Hava kapalı olunca bi daral geldi evde.Son 1 ay hiç geçmeyecek gibi geldi

ay benim zilli kafayı aşağı döndürseydide keşke bende normal doğum yapabilmek için ne gerekiyosa yapardım
hiç kokmuyorum normal doğumdan ama olmucak
sezeryan olcak

Canım eşimin kuzeni doğuma gitti dönmedi sezaryen olacak dedi doktoru.Sanci çekerken fena bi kusma hissi gelmiş.Kusmuş.Dr a söylemiş karnımda bişey oldu çok midem bulandı canım yandi diye.Dr bakıyor ultrasonda bebe dönmüş.Düşün doğum başlamak üzereyken bebek dönmüş.Yani henüz geç değil nasibinde varsa son anda bile dönebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…