Benim kuzenin gece normaldi. Sabah bir kalktık aşağı inmiş üst taraf boşalmış resmen suyu çekilmiş gibi
O gün doğurdu pıt diye birkaç saat içinde maşallah
Canım ben yapmadigim için 4 5 ay 5 6 aylık hamile.gibi gezdim. Kilo verirken korse taktım da öyle küçüldü. Şimdi işimi riske atmak istemiyorum ama mümkünse takacağım. Kızında doğum yapsan lohusalik=şıpır şıpır terleme demek ha öyle ha böyle takmak istiyorum ben
Ben yamuna kullandım ama o ilk etapta kullanılabilecek gibi değil...o kadar çok kopcasi varki giymek için zorlanilir. Ama sonrası için tabiki bende kullanacağım.
Canım ben yapmadigim için 4 5 ay 5 6 aylık hamile.gibi gezdim. Kilo verirken korse taktım da öyle küçüldü. Şimdi işimi riske atmak istemiyorum ama mümkünse takacağım. Kızında doğum yapsan lohusalik=şıpır şıpır terleme demek ha öyle ha böyle takmak istiyorum ben
Onu hatırlamadım dogrudur, şanım devam ediyor baksana mesela EEndoplazmikSeyyahikulum
a tahminim yanlıştı. Her hafta usg fotosunu görmeme ragmen yanlış tahmin yapmıştım :)
Bu 2. Olunca insan akıllanıyor. Emzirirken de yememeye çalışacağım bu sefer çünkü o kilolar o kadar zor gidiyor ki sonra yaz günü birde kamufle de olmaz o göbek