2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Banada doktor aynı şeyi söyledi ama ağrıyla gidince açılma var mı yok mu baktılar baş pelvis uyumunu 39. Haftada değerlendiriyolarmış bana hala çatın müsait demedi doğumda yada doğuma ykın Bi kere de mıncıklancam galiba ultrasonda kanal olayını Görüyo zaten

Aynen kuzum her kelimene katılıyorum bilmem yazdığımı gördün mü ama ahudud yaprağı çayı aldım dün akşam, çok yorumlar okudum,yorum yapan kadınlardan %90 ise yaradi diyor. Bugün 36+6 içsem ve doğurmaya başlarsam erken mi diye düşünüyorum Ki bu caya 32. Haftada falan başlamak gerekiyormuş her hafta içme sayısını artirmak gerekiyormuş

Tum duygularimi tercume ettin canim simdi gel alalim dese kosa kosa giderm o kdar ki bunaldm ama suan dogum normal pozisyon da ve benik aci esigim o kdar dusukki yapabilirmiyim bilmyrm ve korkuyorm
Ya şöyle aslında dün eşimin yengesini gördüm o sezaryen mecburi ilki de öyleymiş çatı darlığı var şimdi bakıyorum onun dikiş acısı var yürüyemiyodu çok gazını çıkaramamıştı vs vs ama doğum anında bişey hissetmedi uyuşuktu
Normal doğumda çekiyorsun çekiyorsun doğumdan hemen sonra çat diye ayağa kalkıyorsun
Öncesinde çekmek mi sonrasında çekmek mi o var
Ama doğanın en doğal süreci doğum milyonlarca yıldır milyonlarca kadın doğurmuş biz neden yapmayalım veya o kadar korkunçsa ilkini normal yapan anneler ikinciyi neden normal istiyorlar deliler mi
O yüzden bedenime biraz güvenmek istiyorum sende güven

Vallahi bende dediğin moddayım çok sıkıldım hele uzun süreli uyuyamamaktan, yüz üstü yatamamaktan acaba iyi mi bugün az mı hareket etti diye düşünmekten birşey olurda ya farketmezsem diye evhamlanmaktan... bir sürü sebep yani öyle yada böyle çıkacak bu çocucuk 1 gün içinde olup bitecek 1 haftada acısı ağrısı olsa bitti gitti işte o yüzden korksamda bir an önce sağlıkla gelsin artık diyorum

Canimmm evet olup bitecek hemen kurtlcaz belkide hemen ama iste normal dogumunda zmaani net olmadigndan korkuyorm birazda normal dogm pozisyonnda ama daha cati muayenesi yapmadi doktorum haftaya yapacak 38 hafta bitmis olacak hayrlisi canm

Bende yazmıştım kuzum araştırmıştım baya erken değil günde iki fincan başlayabilirsin bugün bende akşam aktara gidicem perine masajı için yağ ve ahududu yaprağı alıcam bide hurma günde 3 4 tane baya yardımcı oluyomuş haftaya günde 3 fincana çıkarıcam bide meme masajına başladım artık Bi sıkıntısı olmaz erken doğum riski kalktı çok şükür

İşte aynı kafadayım canım aman çekerim biter bana diyolar ki keşke karnımda kalsaydı diceksin manyak mısınız siz dersem beni dövün diyorum
Sağlıkla gelsinde acısını ağrısını zaten öyle böyle mecbur çekicez bugün de olsa yarında olsa çekicez Bi şekilde çıkacak bu bebeler Bi yerlerden

Canimmm evet olup bitecek hemen kurtlcaz belkide hemen ama iste normal dogumunda zmaani net olmadigndan korkuyorm birazda normal dogm pozisyonnda ama daha cati muayenesi yapmadi doktorum haftaya yapacak 38 hafta bitmis olacak hayrlisi canm
Çatı muayenesi yapmıyorlar zaten canım bana açıklık var mı diye baktığı halde çatın müsait diyemedi yada müsait değil diyemedi tabi kör kuyu görmeden atlıyosun bilinmezlik kötü o konuda çok haklısın nerde neye yakalancaz bilmiyoruz ama hayırlısı Allahtan inşallah çabucak olur biter sağlıkla

Evet senden duydum bu olayi bende zaten. Beni cesaretlendirdin simdi :) gidip yapim bakalim. Hurmayi da çok duydum ama şeker yüzünden yemek istemiyorum onu. Meme masaji nasil oluyor !

Merhaba kızlar Bugün görüş günümüzdü ultrasonda hiç goremedim, doktor 2600dedi kilosuna, Şuan dogarsa 2500falan dogabilir dedi, kafası kemiğe dayanmış ama tam yolda değil dedi bi sancı ile inebilir dedi şimdilik normal görünüyor dedi ve çatı muayenesi falan yapmadı
Şimdi 2500dogarsa 1ya da 0 mi bez kullanmam gerekir. Çünkü ben 2aldım

Evet senden duydum bu olayi bende zaten. Beni cesaretlendirdin simdi :) gidip yapim bakalim. Hurmayi da çok duydum ama şeker yüzünden yemek istemiyorum onu. Meme masaji nasil oluyor !
İstediğin Bi yağla yine meme ucuna 5 dakika birine 5 dakika birine yuvarlak hareketlerle masaj kuzum hem yara olmasın hemde ucu çıksın doğuma hazırlık dokunmuyordum doğumu tetiklemesin diye şimdi onunda riski kalktı ya yapıştım memelere

Maşallah kuzuşunaaa İki birazcık büyük olmaz mı yeni doğanlar zaten 2-5 kilo aralığında Bi paket al at çantaya bence iki numarada biraz bekler bişey olmaz

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim ben doktoruma sordugumda bana dediki şuan belli olmaz som kilosuna bagli ben 37 haftadan sonra cati muayenesi yapiyorum bakiyorum normal dogum icin siknti olup olmadigina dedi ama blmyrm tek saglikli gelsinlerde bir an once hayirlisiyla ❤

Aynen benimde 38de yapıcam Bi aksilik olmazsa demişti canım bakalım ne dicekler inşallah aminnn

Maşallah kuzuşunaaa İki birazcık büyük olmaz mı yeni doğanlar zaten 2-5 kilo aralığında Bi paket al at çantaya bence iki numarada biraz bekler bişey olmaz
Evet evet alayım dimi kuzu, bende varya Sanki tosuncuk doguracagim biliyorum benim çitlembikim olacak

Kizlar telsiz ve kamera almadim ben daha.bi arkadas ip kamera demisti bi arkadasta biz cok arastirdik motorola nin bi modeli iyi demisti.inlar yazabilirler mi tekrardan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…