2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bizim günümüz de çok yakınmış
Ben hep yengeç olcak derken Aslan burcu oluyo mu bi deee
Ben aslan burcuyum erkek kardeşlerimden biri de aslan burcu diğeri terazi.Kızıma hamileyken hep huyu suyu terazi burcu olan kardeşime benzesin diye dua ederdım erken dogdu terazi oldu Aslan burcu olmak cok zor.Çünkü bastıramadıgın bir fevrilik söz konusu oluyor ve bunun sonu hep pişman oluyorsun. O yuzden kımse aslan burcu olmasın istiyorum

Bende normal bekliyorum nasip olursa planlı sezaryenler aklımı çelmiyor değil başına ne gün ne gelicek biliyosun hazırlıklı olursun falan
Şimdi bilinmezlik çok daha zor
Allah yardımcımız olsun
Ben herhalde doktordan sezeryan isticem. Dokuz haftadır yatıyorum. Çok sıkıldım. Tabi normal doğum süper ama işte. Ben sende normal doğum potansiyelini görüyorum canım. Benim sanırım ağrı eşiğim biraz düşük. Nst deki küçük sancıları bile hissediyorum.

Türkiye doğum konusunda gereksiz mi titiz yoksa biz mi doktorlari bu hale getirdik evhamlı oluşumuzdan dolayı :)

Geçmiş olsun canım. İnşallah doğum sonrası toparlarsın. Beslenmeden bağımsız bi erime mi bu genetik falan mı acaba? Doktor nasıl yorumladı?
Teşekkür ederim inşallah bir an önce toparlarım da kendim bakabilirim kızıma
Beslenmeden bağımsız neden olduğu bilinmeyen çok nadir görülen birşeymiş Doktorumun 12 yılda karşılaştığı 2.vakaymış bizimki pek rastlanılmayan bir durum

Türkiye doğum konusunda gereksiz mi titiz yoksa biz mi doktorlari bu hale getirdik evhamlı oluşumuzdan dolayı :)
Benim doğum yapacağım hastanede de çatı muayenesi yok, kanala inmiş mi diye bakılmıyor bile. Her sey doğum anında belli olur mantığı var. Önemli olan baş pelvis uyumu deniyor. Çatı musaittir ama bebegin kafa yapısı pelvisle uyumlu degilse normal dogum olmaz bunu da hic bir doktor onceden kestiremez mantığı var. Kanala inme de doğum anında bile olabiliyor. O yüzden sonuna kadar bekleniyor..

Bir de Türkiye de kadın doğum doktorlarına karşı açılan dava sayısı çok fazla o yüzden en ufak bir risk durumunda sezeryan doğuma yönlendirme var. Benim gibi normal dogumu bekleyenlere dogum oncesi evrak imzalatılıyor..

Evet özellikle özel hastaneler en ufak bir risk almak istemiyor.

Endişeler şimdiden başladı:))) gerçi ben hamile kalmadan da buna benzer görüyordum
Hamile kalmadan önce hiç böyle şeyler görmedim. Benim çocuklarla aram pek yoktu. Sonra da iki sene hamile kalmak için uğraştım:) neyse dedim zaten çocuklarla da aram yok niye uğraşıyorum :) Rahim filmleri aşılamalar derken kendiliğinden geldi oğlum.

Bende normal bekliyorum nasip olursa planlı sezaryenler aklımı çelmiyor değil başına ne gün ne gelicek biliyosun hazırlıklı olursun falan
Şimdi bilinmezlik çok daha zor
Allah yardımcımız olsun

Bende çok kararsızım doktor sezeryan istesem bile 39 a kadar bekleme taraftarı bende en son dedim 39 a kadar kendi isteği ile gelmezse sezeryan olurum daha da fazla bekleyemem herhalde

İstanbul'da mısın canım? Hangi hastane bu?

Teraziyim bnde terazi iyidir:)))

Evet şuan saldım çayıra mevlam kayıra modundayim. Hiç dikkat etmiyorum desem yeri, ama belirli bi saatten sonra yememeye çalışıyorum yatarken midem sıkışmasın diye. Korkudan gece su bile içemiyorum, anında alttan bastırıyor ve canım yanıyor

Bende hep bakabilirmiyim kaygısı vardı bir yandan da istiyordum doktora bir kere bile gitmedim 2.5 sene sonra bigün baktım aaa hamileyim:)))

Ayy bende bazen aglardim evde yalnizim diye artik.bebegim olacak diye bana arkadas olur diyorum. Canim emzirme yastigi kullaniliyo mu gerekli mi sence

Evet artık meslektaşlarının başlarına gelenlerden herhalde 2. 3. ve 4. gidişimde kağıt imzaladım ben de. Üniversite hastanesine gitmem önerildi diye. Paniklemiştim ne iş diye rutin olduğunu anlayana kadar. Sana nasıl bi şey imzalattılar? Henüz öyle bir şey imzalamadım

Gece istesem de yiyemiyorum ama gündüz tam tabiri ile yiyecek ne bulursam götürüyorum.Insallah geçici bişeydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…