Ben aslan burcuyum erkek kardeşlerimden biri de aslan burcu diğeri terazi.Kızıma hamileyken hep huyu suyu terazi burcu olan kardeşime benzesin diye dua ederdım erken dogdu terazi olduBizim günümüz de çok yakınmış
Ben hep yengeç olcak derken Aslan burcu oluyo mu bi deee
Ben herhalde doktordan sezeryan isticem. Dokuz haftadır yatıyorum. Çok sıkıldım. Tabi normal doğum süper ama işte. Ben sende normal doğum potansiyelini görüyorum canım. Benim sanırım ağrı eşiğim biraz düşük. Nst deki küçük sancıları bile hissediyorum.Bende normal bekliyorum nasip olursa planlı sezaryenler aklımı çelmiyor değil başına ne gün ne gelicek biliyosun hazırlıklı olursun falan
Şimdi bilinmezlik çok daha zor
Allah yardımcımız olsun
Aynısını ben gördüm rüyamda var ya geçenlerde. Eyvah diyorum ben bu çocuğu saatlerdir emzirmedim aç kaldı.Ay benim kabusumda bu sürekli rüyamda emzirmeyi unutmuşum emzirmemişim:)))) bebek diğer odadaymıs saattlerce bakmamısım birden aklıma geliyor falan:)))
EvetSekiz aydır süren iştahsızlıktan sonra son 3 gündür iştah patlaması yaşıyorum.Bi tırstım şu an.Son 1 ayda almadığım bütün kiloları alacak miyim yoksaSizde ne bulursanız götürüyor musunuz kizlarrrrrrrr
Türkiye doğum konusunda gereksiz mi titiz yoksa biz mi doktorlari bu hale getirdik evhamlı oluşumuzdan dolayı :)Bende aksine iştah kapandı. Gün boyu yediğim şey, meyve yoğurt ceviz ayran salatalık domates tahin falan..
Yemek yemiyorum ama gece 11’de dondurma ve meyve yiyorum
Bizde çatı muayenesi yok, zaten dr komtrolü komple yok ama ebeler de çatıya bakmıyo hiç. Doğum sancısı ile gidince açılma kontrolü yapıolar , hepsi o
2 gün önce ben de rüyamda oğlumu doğurmuştum ama 2 aylık bebek gibi büyüktü gamzeli siyah saçlı hiç sanmadığım bi tip
O kucağımda ben Atlas nerde diyorum, kimseden cevap yok. Sonra biri, bizi buraya getiren şöförle evde o, dedi..
Kimdi bilmiyorum ama öldürüyodum onu
Atlas çıldırır delirdiniz mi siz die die, kucağımda bebekle çıplak ayak hastaneden koştum çıktım.
Bunları doğuruyoruz ama aklımız hala geridekilerde
Teşekkür ederim inşallah bir an önce toparlarım da kendim bakabilirim kızımaGeçmiş olsun canım. İnşallah doğum sonrası toparlarsın. Beslenmeden bağımsız bi erime mi bu genetik falan mı acaba?Doktor nasıl yorumladı?
Benim doğum yapacağım hastanede de çatı muayenesi yok, kanala inmiş mi diye bakılmıyor bile. Her sey doğum anında belli olur mantığı var. Önemli olan baş pelvis uyumu deniyor. Çatı musaittir ama bebegin kafa yapısı pelvisle uyumlu degilse normal dogum olmaz bunu da hic bir doktor onceden kestiremez mantığı var. Kanala inme de doğum anında bile olabiliyor. O yüzden sonuna kadar bekleniyor..Türkiye doğum konusunda gereksiz mi titiz yoksa biz mi doktorlari bu hale getirdik evhamlı oluşumuzdan dolayı :)
Bir de Türkiye de kadın doğum doktorlarına karşı açılan dava sayısı çok fazla o yüzden en ufak bir risk durumunda sezeryan doğuma yönlendirme var. Benim gibi normal dogumu bekleyenlere dogum oncesi evrak imzalatılıyor..Türkiye doğum konusunda gereksiz mi titiz yoksa biz mi doktorlari bu hale getirdik evhamlı oluşumuzdan dolayı :)
Evet özellikle özel hastaneler en ufak bir risk almak istemiyor.Bir de Türkiye de kadın doğum doktorlarına karşı açılan dava sayısı çok fazla o yüzden en ufak bir risk durumunda sezeryan doğuma yönlendirme var. Benim gibi normal dogumu bekleyenlere dogum oncesi evrak imzalatılıyor..
Ah şu şeker ahBen son 1 haftadir kilo almamışım dünyaları yiyesim var da iste şeker durduruyor beni
Endişeler şimdiden başladı:))) gerçi ben hamile kalmadan da buna benzer görüyordumAynısını ben gördüm rüyamda var ya geçenlerde. Eyvah diyorum ben bu çocuğu saatlerdir emzirmedim aç kaldı.
Hamile kalmadan önce hiç böyle şeyler görmedim. Benim çocuklarla aram pek yoktu. Sonra da iki sene hamile kalmak için uğraştım:) neyse dedim zaten çocuklarla da aram yok niye uğraşıyorum :) Rahim filmleri aşılamalar derken kendiliğinden geldi oğlum.Endişeler şimdiden başladı:))) gerçi ben hamile kalmadan da buna benzer görüyordum
Bende normal bekliyorum nasip olursa planlı sezaryenler aklımı çelmiyor değil başına ne gün ne gelicek biliyosun hazırlıklı olursun falan
Şimdi bilinmezlik çok daha zor
Allah yardımcımız olsun
İstanbul'da mısın canım? Hangi hastane bu?Benim doğum yapacağım hastanede de çatı muayenesi yok, kanala inmiş mi diye bakılmıyor bile. Her sey doğum anında belli olur mantığı var. Önemli olan baş pelvis uyumu deniyor. Çatı musaittir ama bebegin kafa yapısı pelvisle uyumlu degilse normal dogum olmaz bunu da hic bir doktor onceden kestiremez mantığı var. Kanala inme de doğum anında bile olabiliyor. O yüzden sonuna kadar bekleniyor..
Teraziyim bnde terazi iyidir:)))Ben aslan burcuyum erkek kardeşlerimden biri de aslan burcu diğeri terazi.Kızıma hamileyken hep huyu suyu terazi burcu olan kardeşime benzesin diye dua ederdım erken dogdu terazi olduAslan burcu olmak cok zor.Çünkü bastıramadıgın bir fevrilik söz konusu oluyor ve bunun sonu hep pişman oluyorsun. O yuzden kımse aslan burcu olmasın istiyorum
Sekiz aydır süren iştahsızlıktan sonra son 3 gündür iştah patlaması yaşıyorum.Bi tırstım şu an.Son 1 ayda almadığım bütün kiloları alacak miyim yoksaSizde ne bulursanız götürüyor musunuz kizlarrrrrrrr
Bende hep bakabilirmiyim kaygısı vardı bir yandan da istiyordum doktora bir kere bile gitmedim 2.5 sene sonra bigün baktım aaa hamileyim:)))Hamile kalmadan önce hiç böyle şeyler görmedim. Benim çocuklarla aram pek yoktu. Sonra da iki sene hamile kalmak için uğraştım:) neyse dedim zaten çocuklarla da aram yok niye uğraşıyorum :) Rahim filmleri aşılamalar derken kendiliğinden geldi oğlum.
Ayy bende bazen aglardim evde yalnizim diye artik.bebegim olacak diye bana arkadas olur diyorum. Canim emzirme yastigi kullaniliyo mu gerekli mi senceYatağıma yatirdim ana oğul koklasa koklasa uyumaya çalışıyoruzalttan zırt zırt salıyor yavrum sonra da korkuyor Allah'ım biri elimden alsın yoksa yutcam gibi geliyor bu sipayi evde yalnızım diye ağlıyordum iki senedir evime neşe geldi bin şükür ❤❤❤
Evet artık meslektaşlarının başlarına gelenlerden herhalde 2. 3. ve 4. gidişimde kağıt imzaladım ben de. Üniversite hastanesine gitmem önerildi diye. Paniklemiştim ne iş diye rutin olduğunu anlayana kadar. Sana nasıl bi şey imzalattılar? Henüz öyle bir şey imzalamadımBir de Türkiye de kadın doğum doktorlarına karşı açılan dava sayısı çok fazla o yüzden en ufak bir risk durumunda sezeryan doğuma yönlendirme var. Benim gibi normal dogumu bekleyenlere dogum oncesi evrak imzalatılıyor..
Gece istesem de yiyemiyorum ama gündüz tam tabiri ile yiyecek ne bulursam götürüyorum.Insallah geçici bişeydir.Evet şuan saldım çayıra mevlam kayıra modundayim. Hiç dikkat etmiyorum desem yeri, ama belirli bi saatten sonra yememeye çalışıyorum yatarken midem sıkışmasın diye. Korkudan gece su bile içemiyorum, anında alttan bastırıyor ve canım yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?