2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İlk bulantı dönemi dışında hep iyi yedim. Sürekli acıkıyorum. Ama çok gereksiz veya tehlikeli beslenmemişim herhalde. 12 kilo almışım ama çok belli olmuyor mu bilmiyorum. Çevredekiler gayet iyisin diyorlar. Çok şişlik de olmadı henüz. Demek ki normal seyrimdeyim. 13-14 ile bitmişti önceki hamileliklerim.

Yemek,meyve,dondurma,kahvaltılık,çikolata,tuzlu tatli 3 gündür Nirvana

Evetttt ben son 2 haftadır güzel yiyorum valla iştah açıldı 2 kilo birden aldım bile

Sabah baktım kiloma aynıyım ama bu demek değil ki aynı kalacağım Böyle giderse halim harap.Ennnnn fazla 3 kg almam lazım.Hamile kaldığım kiloyu geçmemeliyim

Canım geçmiş olsun Allah şifa versin. Maske taksaydın sen korurdu seni
Cok sukur darısı basına canım.ilk suni dneriz olmazsa sezaryen dedibebeğin sancı cekmesi ciğerlerine ii gelir dedi doktor.biraz ceksin dedi
Hayırla sağlıkla gelsin inşallah canım.
Şeker olmasa neler yiyeceğimde ahhh

Sabah baktım kiloma aynıyım ama bu demek değil ki aynı kalacağım Böyle giderse halim harap.Ennnnn fazla 3 kg almam lazım.Hamile kaldığım kiloyu geçmemeliyim
7 kiloyla geldim bu kadar zaman şu 2 haftada 2 kilo aldım yahu umarım şu kalan günlerde enfazla 1 kilo daha alırım 10 u geçmemek hedefim:))))

7 kiloyla geldim bu kadar zaman şu 2 haftada 2 kilo aldım yahu umarım şu kalan günlerde enfazla 1 kilo daha alırım 10 u geçmemek hedefim:))))

Bende 5 kilo aldım.8 ı geçmemek hedefim.Ilk doğumda da 8 kilo ile girdim doğuma.İnsallah hedefleri asmayiz

Bana normal doğum yapmak istediğimi ve risklerini göze aldığıma dair bir kağıt imzalatmışlardı. Dediğin gibi hastanenin rutini

Selam kızlar, son günler gerçekten çok heyecanlı bana da annem geldi bugün oğlumun cicilerini yıkadık bizim tahmini doğumumuz normal ve 22 temmuz ama doğumlar başlayınca bi panik olmadım deil
Yarında kısmetse lohusa gecelik ve sabahlık alıp hastane çantamı hazırlayacağız , hepinize selamlar

Eklentiler

• CDDC40C9-1630-44E6-9629-5A200A3A4AA2.webp
    76,8 KB · Görüntüleme: 74
Aslında ağrı eşiği çok yüksek biri değilim ama sadece hamilelikten çok sıkıldım hani Bi kere çekerim Bi gün çekerim biter diyorum artık canım sonuçta sezaryende tü kaka değil ikisininde artısı eksisi var
Bebeğimi düşünmesem eşimden yüz bulsam pazartesi gidip sezaryen olup çıkarım yani o kadar diyim

Bende çok kararsızım doktor sezeryan istesem bile 39 a kadar bekleme taraftarı bende en son dedim 39 a kadar kendi isteği ile gelmezse sezeryan olurum daha da fazla bekleyemem herhalde
Takatim kalmadı canım benimde çaktırmıyorum ama gebelik öncesi halime dönmek için can atıyorum bebeğime kavuşmak için can atıyorum
İnşallah bekletmez o kadar tamam anne karnı önemli tamam Bi gün fazla kalsa iyi ama gebelik bana göre değilmiş onu anladım

Tum duygularimi tercume ettin canim simdi gel alalim dese kosa kosa giderm o kdar ki bunaldm ama suan dogum normal pozisyon da ve benik aci esigim o kdar dusukki yapabilirmiyim bilmyrm ve korkuyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…