İlk bulantı dönemi dışında hep iyi yedim. Sürekli acıkıyorum. Ama çok gereksiz veya tehlikeli beslenmemişim herhalde. 12 kilo almışım ama çok belli olmuyor mu bilmiyorum. Çevredekiler gayet iyisin diyorlar. Çok şişlik de olmadı henüz. Demek ki normal seyrimdeyim. 13-14 ile bitmişti önceki hamileliklerim.Evet şuan saldım çayıra mevlam kayıra modundayim. Hiç dikkat etmiyorum desem yeri, ama belirli bi saatten sonra yememeye çalışıyorum yatarken midem sıkışmasın diye. Korkudan gece su bile içemiyorum, anında alttan bastırıyor ve canım yanıyor
Benim istahim azaldı son iki haftadır.
Bende aksine iştah kapandı. Gün boyu yediğim şey, meyve yoğurt ceviz ayran salatalık domates tahin falan..
Yemek yemiyorum ama gece 11’de dondurma ve meyve yiyorum
Bizde çatı muayenesi yok, zaten dr komtrolü komple yok ama ebeler de çatıya bakmıyo hiç. Doğum sancısı ile gidince açılma kontrolü yapıolar , hepsi o
2 gün önce ben de rüyamda oğlumu doğurmuştum ama 2 aylık bebek gibi büyüktü gamzeli siyah saçlı hiç sanmadığım bi tip
O kucağımda ben Atlas nerde diyorum, kimseden cevap yok. Sonra biri, bizi buraya getiren şöförle evde o, dedi..
Kimdi bilmiyorum ama öldürüyodum onu
Atlas çıldırır delirdiniz mi siz die die, kucağımda bebekle çıplak ayak hastaneden koştum çıktım.
Bunları doğuruyoruz ama aklımız hala geridekilerde
Evetttt ben son 2 haftadır güzel yiyorum valla iştah açıldı 2 kilo birden aldım bile
Canım geçmiş olsun Allah şifa versin. Maske taksaydın sen korurdu seniSagolun kızlar. Geceden beri hastanedeyiz, serum takıldı, müşahade altında tutuluyor. Ateş 39 lardan aşağı inmiyor
Annem ve eşim burda ama ben yine de bırakamıyorum. Burda beni gören her hemşire uyardi. Salgın var, mümkünse eve git diye. Ama insan bırakıp gidemiyor
Hayırla sağlıkla gelsin inşallah canım.Cok sukur darısı basına canım.ilk suni dneriz olmazsa sezaryen dedibebeğin sancı cekmesi ciğerlerine ii gelir dedi doktor.biraz ceksin dedi
Şeker olmasa neler yiyeceğimde ahhhSekiz aydır süren iştahsızlıktan sonra son 3 gündür iştah patlaması yaşıyorum.Bi tırstım şu an.Son 1 ayda almadığım bütün kiloları alacak miyim yoksaSizde ne bulursanız götürüyor musunuz kizlarrrrrrrr
Ben son 1 haftadir kilo almamışım dünyaları yiyesim var da iste şeker durduruyor beni
7 kiloyla geldim bu kadar zaman şu 2 haftada 2 kilo aldım yahu umarım şu kalan günlerde enfazla 1 kilo daha alırım 10 u geçmemek hedefim:))))Sabah baktım kiloma aynıyım ama bu demek değil ki aynı kalacağımBöyle giderse halim harap.Ennnnn fazla 3 kg almam lazım.Hamile kaldığım kiloyu geçmemeliyim
7 kiloyla geldim bu kadar zaman şu 2 haftada 2 kilo aldım yahu umarım şu kalan günlerde enfazla 1 kilo daha alırım 10 u geçmemek hedefim:))))
Göbek kocaman olmuş maaşallahEki Görüntüle 2277908
This is Poğaça Ayak :):)
Göbek bağımsızlığını ilan etti :):)
Göğüsler ayrı bir cumhuriyet :):)
Amin cümlemizinkiler insallah:)Canım geçmiş olsun Allah şifa versin. Maske taksaydın sen korurdu seni
Hayırla sağlıkla gelsin inşallah canım.
Şeker olmasa neler yiyeceğimde ahhh
Zeynep Kamil Hastanesi Üsküdar'da canım. İlk doğumum da orda oldu..İstanbul'da mısın canım? Hangi hastane bu?
Bana normal doğum yapmak istediğimi ve risklerini göze aldığıma dair bir kağıt imzalatmışlardı. Dediğin gibi hastanenin rutiniEvet artık meslektaşlarının başlarına gelenlerden herhalde 2. 3. ve 4. gidişimde kağıt imzaladım ben de. Üniversite hastanesine gitmem önerildi diye. Paniklemiştim ne iş diye rutin olduğunu anlayana kadar. Sana nasıl bi şey imzalattılar? Henüz öyle bir şey imzalamadım
Şu nohutlu battaniyeden almayan var mı:))) çok güzeller canım güle güle giysin
Aslında ağrı eşiği çok yüksek biri değilim ama sadece hamilelikten çok sıkıldım hani Bi kere çekerim Bi gün çekerim biter diyorum artık canım sonuçta sezaryende tü kaka değil ikisininde artısı eksisi varBen herhalde doktordan sezeryan isticem. Dokuz haftadır yatıyorum. Çok sıkıldım. Tabi normal doğum süper ama işte. Ben sende normal doğum potansiyelini görüyorum canım. Benim sanırım ağrı eşiğim biraz düşük. Nst deki küçük sancıları bile hissediyorum.
Acaba doğum yapan annelerin şekerleri ne durumdaAh şu şeker ah
Takatim kalmadı canım benimde çaktırmıyorum ama gebelik öncesi halime dönmek için can atıyorum bebeğime kavuşmak için can atıyorumBende çok kararsızım doktor sezeryan istesem bile 39 a kadar bekleme taraftarıbende en son dedim 39 a kadar kendi isteği ile gelmezse sezeryan olurum daha da fazla bekleyemem herhalde
Tum duygularimi tercume ettin canim simdi gel alalim dese kosa kosa giderm o kdar ki bunaldm ama suan dogum normal pozisyon da ve benik aci esigim o kdar dusukki yapabilirmiyim bilmyrm ve korkuyormAslında ağrı eşiği çok yüksek biri değilim ama sadece hamilelikten çok sıkıldım hani Bi kere çekerim Bi gün çekerim biter diyorum artık canım sonuçta sezaryende tü kaka değil ikisininde artısı eksisi var
Bebeğimi düşünmesem eşimden yüz bulsam pazartesi gidip sezaryen olup çıkarım yani o kadar diyim
Kanada lokumum sabret az daha.Dogum sonu çatlayana kadar ye.Ben 3 gündür yiyorum ödüm kopuyor kilo alıcam diye.Bi anda açıldı istahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?