2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canımm çok tesekkürler inş herswy yoluna girecek

Canım burdaki doktorlar okadr önemsediki bu sarılık olayını, hizmet sonsux ver parasını eve ultraviyole gelsin o bile var ama artık şu kdr oldu kilo kaybetmemeli aman çok küçük aman artık almalı dün ağladım yani kötüleşecek diye.

Evet bendede var ama doğum sonu takip edemedim birde belki celestondan hala yüksektir dedim.

Türkiye doğum konusunda gereksiz mi titiz yoksa biz mi doktorlari bu hale getirdik evhamlı oluşumuzdan dolayı :)

Bilemiyorum. Bazı konularda belirsizliği gidermek güzel bi his. Mesela bebek döndü mü? Kanala girdi mi? Kilosu ne? Vs..
Ama bu soruların cevabı burda “sana ne?”
Yani kilosunu bilsen napcan, bebek döndüyse napcan, kanala girdiyse napcan vs ..

Kilosunu bilsem azsa kilo aldırcam desen, neden kilo aldırcaksın, sana zorla kilo aldırılsın ister misin dicek
Yani o bi birey, bırak gelişsin, vakti gelince doğsun. İstiyosa vajinal gelsin, istiyosa sezeryan ile gelsin. Ama o karar versin rahatlığındalar..

İşinin ehli doktorlar ebeler yoksa ikisi de kötü. İşini bilene emanet edebiliyosa insan kendini en güzeli

Ilkini duzicinde yaptirdim 2. ve 3. Degeri erzurumda yaptirdim doktor simdlik sikinti yok dedi kesede yeni olusuyor cuma gunu tekrar gel dedi icime vesvese girdi

Sana güveniyorum @Meylen çatır çatır doğuracaksın hayırlısı inşallah.

Teraziyim bnde terazi iyidir:)))
Kv terazi benim. Deli güzel bi burç

7 kiloyla geldim bu kadar zaman şu 2 haftada 2 kilo aldım yahu umarım şu kalan günlerde enfazla 1 kilo daha alırım 10 u geçmemek hedefim:))))
Ya ben de almamıştım iyi gidiyodum ama bebek kilo alıyo galiba, 9 kiloya dayandım iyice..

Yemek,meyve,dondurma,kahvaltılık,çikolata,tuzlu tatli 3 gündür Nirvana
Ay ye yahu.. Bi kaç gece emzirince gidicek nasılsa

Zeynep Kamil Hastanesi Üsküdar'da canım. İlk doğumum da orda oldu..

Ay ben orda doğduuum

Bos ver kuzum kafa yorma bunlara sen. Oğluna ve kendine dikkat et

Ben yine bişey buldum kafa yoracak Sol göğsüm diğerine göre daha çok karardı diğeri daha açık renkte neden öyle ki acaba

Anaa valla zayıfmış baya eşin haa slim fit aile sizi

Başaaaaakkkk yakınlarımda şöyle senin gibi bir arkadaş olsa ruhum yenilenir yahu.Istisnasiz her mesajında gülümsüyorum.Pozitiflik akıyor içime kız maşaallah sana.Kısa süreli de olsa nine modundan çıkıyorum çok yaşa sen

Ilkini duzicinde yaptirdim 2. ve 3. Degeri erzurumda yaptirdim doktor simdlik sikinti yok dedi kesede yeni olusuyor cuma gunu tekrar gel dedi icime vesvese girdi

Hayırlısı olsun canım. Hiç kanda baktırmamıştım. Tabii nasıl bi süreç yaşadığın önemli. O yüzden merak ediyorsundur. Ben de hep beklenen adet bir iki hafta gecikince test yaptım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…