Canım merhaba. Yazmana çok sevindim çok merak ediyorum ama özel msj yazip seni cevap vermek zorunda birakmak istemedim özelikle gurbettedesin diye aklim sende ki çok şükür eşin yaninda. Bunların hepsi geçici hersey güzel olacak inşallah içini ve kalbini ferah tut
Canim bu kilo kaybi her bebekte olan bisey sen bosuna hirpalama kendini diyelimki mama verdin oda dunyanin sonu degil baska bi saglik sorunu olmasin cok sukur ben kizimi 1430 gr dogurdum 1300e düştü sonra 5gr 10 gr almaya basladi inşallah oda artisa gecmeye baslayacak
Canım burdaki doktorlar okadr önemsediki bu sarılık olayını, hizmet sonsux ver parasını eve ultraviyole gelsin o bile var ama artık şu kdr oldu kilo kaybetmemeli aman çok küçük aman artık almalı dün ağladım yani kötüleşecek diye.
Bilemiyorum. Bazı konularda belirsizliği gidermek güzel bi his. Mesela bebek döndü mü? Kanala girdi mi? Kilosu ne? Vs..
Ama bu soruların cevabı burda “sana ne?”
Yani kilosunu bilsen napcan, bebek döndüyse napcan, kanala girdiyse napcan vs ..
Kilosunu bilsem azsa kilo aldırcam desen, neden kilo aldırcaksın, sana zorla kilo aldırılsın ister misin dicek
Yani o bi birey, bırak gelişsin, vakti gelince doğsun. İstiyosa vajinal gelsin, istiyosa sezeryan ile gelsin. Ama o karar versin rahatlığındalar..
İşinin ehli doktorlar ebeler yoksa ikisi de kötü. İşini bilene emanet edebiliyosa insan kendini en güzeli
Ilkini duzicinde yaptirdim 2. ve 3. Degeri erzurumda yaptirdim doktor simdlik sikinti yok dedi kesede yeni olusuyor cuma gunu tekrar gel dedi icime vesvese girdi
Bende yazmıştım kuzum araştırmıştım baya erken değil günde iki fincan başlayabilirsin bugün bende akşam aktara gidicem perine masajı için yağ ve ahududu yaprağı alıcam bide hurma günde 3 4 tane baya yardımcı oluyomuş haftaya günde 3 fincana çıkarıcam bide meme masajına başladım artık Bi sıkıntısı olmaz erken doğum riski kalktı çok şükür
Canım burdaki doktorlar okadr önemsediki bu sarılık olayını, hizmet sonsux ver parasını eve ultraviyole gelsin o bile var ama artık şu kdr oldu kilo kaybetmemeli aman çok küçük aman artık almalı dün ağladım yani kötüleşecek diye.
Evet bendede var ama doğum sonu takip edemedim birde belki celestondan hala yüksektir dedim.
Boylar fena değil 1.78 eşim 1.68 ben şimdi eşimi atıcam şoka girceksiniz dalga geçmiyorum 60-65 kilo arası gidip geliyo Eki Görüntüle 2278140
Şimdi bu adamın genlerinden ben nasıl 4 kilo çocuk doğurayım
Başaaaaakkkk yakınlarımda şöyle senin gibi bir arkadaş olsa ruhum yenilenir yahu.Istisnasiz her mesajında gülümsüyorum.Pozitiflik akıyor içime kız maşaallah sana.Kısa süreli de olsa nine modundan çıkıyorum çok yaşa sen
Ilkini duzicinde yaptirdim 2. ve 3. Degeri erzurumda yaptirdim doktor simdlik sikinti yok dedi kesede yeni olusuyor cuma gunu tekrar gel dedi icime vesvese girdi
Hayırlısı olsun canım. Hiç kanda baktırmamıştım. Tabii nasıl bi süreç yaşadığın önemli. O yüzden merak ediyorsundur. Ben de hep beklenen adet bir iki hafta gecikince test yaptım..