- 30 Nisan 2011
- 1.665
- 3.544
- 133
- 40
Ya şöyle aslında dün eşimin yengesini gördüm o sezaryen mecburi ilki de öyleymiş çatı darlığı var şimdi bakıyorum onun dikiş acısı var yürüyemiyodu çok gazını çıkaramamıştı vs vs ama doğum anında bişey hissetmedi uyuşuktu
Normal doğumda çekiyorsun çekiyorsun doğumdan hemen sonra çat diye ayağa kalkıyorsun
Öncesinde çekmek mi sonrasında çekmek mi o var
Ama doğanın en doğal süreci doğum milyonlarca yıldır milyonlarca kadın doğurmuş biz neden yapmayalımveya o kadar korkunçsa ilkini normal yapan anneler ikinciyi neden normal istiyorlar deliler mi
O yüzden bedenime biraz güvenmek istiyorum sende güven
Meyve yedim yine
İnşallah giderek azalir sariligida canim uzme sen kendini sutunu etkilemesinCanımm çok tesekkürler inş herswy yoluna girecek
Canım burdaki doktorlar okadr önemsediki bu sarılık olayını, hizmet sonsux ver parasını eve ultraviyole gelsin o bile var ama artık şu kdr oldu kilo kaybetmemeli aman çok küçük aman artık almalı dün ağladım yani kötüleşecek diye.
Evet bendede var ama doğum sonu takip edemedim birde belki celestondan hala yüksektir dedim.
Yok kuzum hiç önemli değil. Önemli olan onun bele girmesi. Asıl rahatlık o zaten.Marka önemli mi canım. Yoksa herhangi bir emzirme yastığı olur mu
UstundekiBoylar fena değil 1.78 eşim 1.68 benşimdi eşimi atıcam şoka girceksiniz dalga geçmiyorum 60-65 kilo arası gidip geliyo Eki Görüntüle 2278140
Şimdi bu adamın genlerinden ben nasıl 4 kilo çocuk doğurayım
dün akşam kocaman bir kase yedim sezar candan hele çıtır tavukluysaBedenine güven ☺
Oh yarasınn ☺
Ben de akşam yemeği olarak sezar salata hazırlıyorum ☺
Kuzum ben de öyleyim, adetlerim aşırı ağrılı apranax kullanmadan geçiremezdim. Rahim filmi cekildim. Dr rahim yolun çok dar demisti. Boyum 1.57 cm minyonum da. 3400 bebek dogurdum. Üstelik kafası 40 haftalıkla uyumluydu. Bebeğinize, kendinize güvenin yeter ki. Doğum kolay bir şey değil. Kolay doguran muhakkak vardır. Ama cektigin 1 günlük sancı. Ozellikle 8cm açıklıktan sonrası yani hepi topu 2saati çok zordu. Bebek doğdu her sey eski düzene döndü. Sonrası büyük rahatlık. O yüzden normal doğum istiyorsanız bence deneyin derim..Tum duygularimi tercume ettin canim simdi gel alalim dese kosa kosa giderm o kdar ki bunaldm ama suan dogum normal pozisyon da ve benik aci esigim o kdar dusukki yapabilirmiyim bilmyrm ve korkuyorm
Tek tek alintilayamadim
Çok teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için
Kızımı eve getirdik, geceden beri serumlar ancak fayda etti ateşi düştü. Karin ağrısı devam ediyor biraz. Şimdi uyudu dinlenip
Allah korusun bütün yavruları. Hastalık zor
İkiside iri bebek doğmuşlar diyorum ya işte ama bebekleri biri iri biri normal olduValla doktorda dedi bana imkansız 3 küsür doğarsa öp başına koy kemikleri incecik dedikardeşinin eşinin genlerinde falan olabilir biri çekmiştir diğeri çekmemiştir canım
Kuzum bugün konuştuk daha bende öyle 2 haftadır çok acıkıyorum sabah kahvaltı yapmak istemeyen ben AC kalkıyorum hemen kahvaltı ediyorum falan bebişlerle alakalı herhalde.uyku bende de öyle az ama sık sık uyukluyorumYaa ben birşey sormak istiyorum2 haftadır çok sık acıkıyorum hemen kan şekerim düşüyor sabah 5 6 da uyanıp kahvaltı hazırlamaya başladım ve her yemek yedikten sonra uykum geliyor gün içerisinde saçma sapan uyu uyan yapiyorum bu da beni sersem gibi yapıyor sonrası mutsuz keyifsiz bir gün oluyor hiç halim kalmiyor enerji gelmesi için yapacak birşey yok mu ki böyle geçmez bu günler
??Ustundeki
dün akşam kocaman bir kase yedim sezar candan hele çıtır tavukluysa
Valla doktorun dediği genetik canım illaki üzüntü stres farklı bişey yada genlerde yoktur ama şeker çıkar oda kilolu doğmasına sebep olur vs onlar apayrı şeyler 4 kardeşiz 3200 3350 arası doğmuşuz 4 numara 2650 doğdu Mesela ben gen faktörüne inanıyorum ama etkileyen şeylerde vardırİkiside iri bebek doğmuşlar diyorum ya işte ama bebekleri biri iri biri normal oldu
Bence her bebekte her insan gibi farklı yapıda dünyaya geliyor
hamileliğin seyri vs vs etkenler var tamamen genetik olmasa gerek
2500 doğan yeğenime hamileyken kardeşim babamın organ nakli süreci ve vefatını yaşadık mesela o bile etkilidir
Güvenmek istiyorum bende canım en azından denemedim dememBedenine güven ☺
Oh yarasınn ☺
Ben de akşam yemeği olarak sezar salata hazırlıyorum ☺
Kuzum bugün konuştuk daha bende öyle 2 haftadır çok acıkıyorum sabah kahvaltı yapmak istemeyen ben AC kalkıyorum hemen kahvaltı ediyorum falan bebişlerle alakalı herhalde.uyku bende de öyle az ama sık sık uyukluyorum
O zaman C şekilli olanlardan kullanıyorsun.Yok kuzum hiç önemli değil. Önemli olan onun bele girmesi. Asıl rahatlık o zaten.
Valla bulantıyla onu yiyebiliyosan şahane..Istahim benim de açıldı kızlar ama bunun yanında bulantılar da arttı üç gündür . Bulantı oldukça yiyeyim de geçsin moduna giriyorum ve abaniyorum bayağı. Çöp gibi yaptım midemi
Iki gün pes peşe öğle yemeğinde hamburger menü yedim ya dayanamadım canım çok cekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?