2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Bedenine güven

Meyve yedim yine

Oh yarasınn
Ben de akşam yemeği olarak sezar salata hazırlıyorum

İnşallah giderek azalir sariligida canim uzme sen kendini sutunu etkilemesin

Yaa ben birşey sormak istiyorum 2 haftadır çok sık acıkıyorum hemen kan şekerim düşüyor sabah 5 6 da uyanıp kahvaltı hazırlamaya başladım ve her yemek yedikten sonra uykum geliyor gün içerisinde saçma sapan uyu uyan yapiyorum bu da beni sersem gibi yapıyor sonrası mutsuz keyifsiz bir gün oluyor hiç halim kalmiyor enerji gelmesi için yapacak birşey yok mu ki böyle geçmez bu günler

Tum duygularimi tercume ettin canim simdi gel alalim dese kosa kosa giderm o kdar ki bunaldm ama suan dogum normal pozisyon da ve benik aci esigim o kdar dusukki yapabilirmiyim bilmyrm ve korkuyorm
Kuzum ben de öyleyim, adetlerim aşırı ağrılı apranax kullanmadan geçiremezdim. Rahim filmi cekildim. Dr rahim yolun çok dar demisti. Boyum 1.57 cm minyonum da. 3400 bebek dogurdum. Üstelik kafası 40 haftalıkla uyumluydu. Bebeğinize, kendinize güvenin yeter ki. Doğum kolay bir şey değil. Kolay doguran muhakkak vardır. Ama cektigin 1 günlük sancı. Ozellikle 8cm açıklıktan sonrası yani hepi topu 2saati çok zordu. Bebek doğdu her sey eski düzene döndü. Sonrası büyük rahatlık. O yüzden normal doğum istiyorsanız bence deneyin derim..

[/QUOTE]
Rabbim tez şifa versin yavrucuğuna ❤

Valla doktorda dedi bana imkansız 3 küsür doğarsa öp başına koy kemikleri incecik dedi kardeşinin eşinin genlerinde falan olabilir biri çekmiştir diğeri çekmemiştir canım
İkiside iri bebek doğmuşlar diyorum ya işte ama bebekleri biri iri biri normal oldu
Bence her bebekte her insan gibi farklı yapıda dünyaya geliyor
hamileliğin seyri vs vs etkenler var tamamen genetik olmasa gerek
2500 doğan yeğenime hamileyken kardeşim babamın organ nakli süreci ve vefatını yaşadık mesela o bile etkilidir

Kuzum bugün konuştuk daha bende öyle 2 haftadır çok acıkıyorum sabah kahvaltı yapmak istemeyen ben AC kalkıyorum hemen kahvaltı ediyorum falan bebişlerle alakalı herhalde.uyku bende de öyle az ama sık sık uyukluyorum

Valla doktorun dediği genetik canım illaki üzüntü stres farklı bişey yada genlerde yoktur ama şeker çıkar oda kilolu doğmasına sebep olur vs onlar apayrı şeyler 4 kardeşiz 3200 3350 arası doğmuşuz 4 numara 2650 doğdu Mesela ben gen faktörüne inanıyorum ama etkileyen şeylerde vardır
Başınız sağolsun bu arada Allahım mekanını cennet eylesin

Peki bu durum seni de rahatsız ediyor mu ben tüm gün evde bu şekilde pineklemekten bunaldım dediğin gibi bebeklerle alakali sanirim bizim hanimefendi 10 günde 1 kilo almış

Istahim benim de açıldı kızlar ama bunun yanında bulantılar da arttı üç gündür . Bulantı oldukça yiyeyim de geçsin moduna giriyorum ve abaniyorum bayağı. Çöp gibi yaptım midemi

Iki gün pes peşe öğle yemeğinde hamburger menü yedim ya dayanamadım canım çok cekiyo

Valla bulantıyla onu yiyebiliyosan şahane..
Ben bulanınca tuzlu badem ve zencefilli çay. Ötesi yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…