2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Peki bu durum seni de rahatsız ediyor mu ben tüm gün evde bu şekilde pineklemekten bunaldım dediğin gibi bebeklerle alakali sanirim bizim hanimefendi 10 günde 1 kilo almış
Etmez mi kuzum günlerdir isyandayım burada çok sıkıldım diye en zor dönemim oldu bu dönem kafam manyak gibi

Amin. Çok sağol

Şu nohutlu battaniyeden almayan var mı:))) çok güzeller canım güle güle giysin
Ben almadım hiç de denk gelmedi bu bana ama güzel görünüyor
Canım ben 0 almıştım önce 1 numara da aldım. Çantaya ikisinden de koydum hangisi uyarsa. 0 küçük olursa yeni doğan yoğun bakıma veririm orada kullanılır

Grupta doğuranlara geçmiş olsun diyorum hepinizin bebeğinizi sağ salim kucağınıza almanız nasip olsun inşallah. Benim bebiş doğdu ağlama sesi yok, doktor yırtıklara bakıp bas ağrı pompasına diyo ben ağlamadı diyorum annelik çok güzel birşey yaa.
Benimde bugün 4. Günüm biraz düzene girecek inşallah hastane işlerimizde biterse

Ne güzel sen atlattın hastane işleriniz de bitecek az kaldı sonra bebeğinle tadını cıkarın :) darısı bize inşallah

bulamazsam yarın netten sipariş vericem canım yaprağı yok kendisinin çayı var böğürtlen çayı ahududu çayı vs vs
Burda da zar zor buldum sadece 1 markanın var oda organic neyseki. Ben 1 kupa içtim. Gece uyumadan bitane daha içerim 1750 mg iceriyor hapi da var ama haplar 650 mg

Burda da zar zor buldum sadece 1 markanın var oda organic neyseki. Ben 1 kupa içtim. Gece uyumadan bitane daha içerim 1750 mg iceriyor hapi da var ama haplar 650 mg
Avrupada daha yaygın sanırım canım ebe önerisi oluyomuş dinlediğim kız Almanya mı Hollanda mı öyle bi yerde yaşıyordu
İnşallah bulursam hemen başlamak istiyorum keşke önceden alsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…