Peki bu durum seni de rahatsız ediyor mu ben tüm gün evde bu şekilde pineklemekten bunaldım dediğin gibi bebeklerle alakali sanirim bizim hanimefendi 10 günde 1 kilo almış
Valla doktorun dediği genetik canım illaki üzüntü stres farklı bişey yada genlerde yoktur ama şeker çıkar oda kilolu doğmasına sebep olur vs onlar apayrı şeyler 4 kardeşiz 3200 3350 arası doğmuşuz 4 numara 2650 doğdu Mesela ben gen faktörüne inanıyorum ama etkileyen şeylerde vardır
Başınız sağolsun bu arada Allahım mekanını cennet eylesin
Merhaba kızlar Bugün görüş günümüzdü ultrasonda hiç goremedim, doktor 2600dedi kilosuna, Şuan dogarsa 2500falan dogabilir dedi, kafası kemiğe dayanmış ama tam yolda değil dedi bi sancı ile inebilir dedi şimdilik normal görünüyor dedi ve çatı muayenesi falan yapmadı
Şimdi 2500dogarsa 1ya da 0 mi bez kullanmam gerekir. Çünkü ben 2aldım
Canım ben 0 almıştım önce 1 numara da aldım. Çantaya ikisinden de koydum hangisi uyarsa. 0 küçük olursa yeni doğan yoğun bakıma veririm orada kullanılır
Grupta doğuranlara geçmiş olsun diyorum hepinizin bebeğinizi sağ salim kucağınıza almanız nasip olsun inşallah. Benim bebiş doğdu ağlama sesi yok, doktor yırtıklara bakıp bas ağrı pompasına diyo ben ağlamadı diyorum annelik çok güzel birşey yaa.
Benimde bugün 4. Günüm biraz düzene girecek inşallah hastane işlerimizde biterse
Grupta doğuranlara geçmiş olsun diyorum hepinizin bebeğinizi sağ salim kucağınıza almanız nasip olsun inşallah. Benim bebiş doğdu ağlama sesi yok, doktor yırtıklara bakıp bas ağrı pompasına diyo ben ağlamadı diyorum annelik çok güzel birşey yaa.
Benimde bugün 4. Günüm biraz düzene girecek inşallah hastane işlerimizde biterse
Burda da zar zor buldum sadece 1 markanın var oda organic neyseki. Ben 1 kupa içtim. Gece uyumadan bitane daha içerim 1750 mg iceriyor hapi da var ama haplar 650 mg
Burda da zar zor buldum sadece 1 markanın var oda organic neyseki. Ben 1 kupa içtim. Gece uyumadan bitane daha içerim 1750 mg iceriyor hapi da var ama haplar 650 mg
Avrupada daha yaygın sanırım canım ebe önerisi oluyomuş dinlediğim kız Almanya mı Hollanda mı öyle bi yerde yaşıyordu
İnşallah bulursam hemen başlamak istiyorum keşke önceden alsaydım
Avrupada daha yaygın sanırım canım ebe önerisi oluyomuş dinlediğim kız Almanya mı Hollanda mı öyle bi yerde yaşıyordu
İnşallah bulursam hemen başlamak istiyorum keşke önceden alsaydım