2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sıfır şeker mi tüketiyosun şu an?
Yani 1 dilim ekmek yerine 2 hurma yiyebilirsin gibi geliyo bana.. Ama sor bence hamileyiz biz her şeye hakkımız var
Canım hurma şekeri düzenler ama onun bir sayısı var yanı aksine iyidir bile onu bir bak netten ben şimdi unuttum günde 2 mıydı 3 mü öyle birşey

Aminn canım. Allah senin evladını da sana bağışlasın. Vaktin varsa biraz anlatsana doğumunu, sonraki 1 aylık süreci, ne giydirdin,nasıl geçti vs vs :)
Canim msjini yeni gördüm şimdi vaktim var kızım yeni uyudu :)

Ikinci bebegim ilki sezeryan oldugu için buda sezeryan oldu.ben normal dogumdan korkanlardanim :)
Normalde olsa sezeryande olsa kolay geçmiyor dogum malum agrilar sizilar filan.dogumdan 15 gün sonra agrilarim bitmisti.kişiye göre degisir tabi.yaşta önemli ben 37 yaşındayım.geç iyileşmis olabilirim malum genç degilim artık :)
Lohusalık ve sıcak bunaltmisti beni.bebege ilk günler üşür düşüncesiyle uzun kollular giydirdik.ama çok terledi haliyle.2 haftadan sonra kısa kollular.yada tek çıtçıtli atlet giydirdim.
Kendimde eşimin atletleriyle tüm yazı geçirmiştim.tam bir rezillik

40 ı çıksın,3 ayı geçsin,yaşında düzelir derken 2 yaşına geldi çok şükür bu günümüze
Ama zor bebek zor büyüyor huyu öyle oluyor galiba pek düzelmiyor.gözünüzü korkutmak istemem

Aklima başka anlatacak bişey gelmiyor.eger merak ettigin bi konu varsa sorabilirsin.elimden geldigince cvp vermeye çalışırım

Evet videolarda görüyorum canım insta da keşfetme düşüyo en temizi aslında küvettense

Evet duydum canım bebeğin midesine anne sütü girmeden önce ağzına hurma değdirmek sünnetmiş ama yapamicam Malesef cesaretim yok

Canım bunun şeker için değil peygamber sünneti olduğu için uygulandığını biliyorum ben. Özellikle kuru hurma ile salih bir kişi tarafından daha uygun. Acve hurması daha iyi gibi. Ben ilkinde yaptım ikinci de yoktu yapmadık. Eşime demiştim bi arkadaşı yeni gelmiş umreden birkaç acve hurması vermiş yanımda götüreceğim. Tamamem senin mistik yönünle ilgili bir şey..

Sorma.. bende esimde aslan, cidden zor oluyor, ilk kızım balık bunda nasip terazi olur umarım :) çorba gibi ev

Normalde 3 hurmaya birer yasin okunur ve dua edilir, bunlardan biri sancılar başlayınca kolay ve cabuk ilerlesin, diğeri doguma girerken kolay doğum olsun diye yenir. 3. Hurma bebegin ilk ağzına değen şey olur Salih bir kişi olmasi için damağına değdirilir (tahnik), çok az bişey. İlk kızıma hazırladım ama doğar doğmaz yoğun bakıma girince yapamadık, bunda da nasip yarın gidicem hurma almaya daha :) ama yapmak istiyorum tabi. Sünnet olduğu için

Kaç tane yiyorsun hurmayı? Her gün badem ve cevizle 1 tane yiyorum ben. Bugün akşam 9 buçukta ilk kez bi bel ağrısı geldi. 2 dk. sürdü. Tırstım. Yani gerçek ağrı olursa henüz erken benim için

Son düzenleme:
Duygularına katılıyorum. Göbek düşmesini beklemek acayip stresli. Yani uzayınca. Kızı yıkamadık. Bekliyoruz düşmüyor. 1 hafta sonra kv dedi yıkayanlar varmış. Hızlıca yıkadı göbek civarını kollayarak. Geçmiş gün tam hatırlamıyorum 17. gün falandı ancak düştü. Sevindirik olduydum..
İnşallah strese sokmadan kısa sürede düşsün göbecikler

Kizlar bebekler yikanmiyor da,temizlerler mi? Şey ben birazcık şeyim bu konularda,kötü ben anne miyim ya? Bebek kan kokmaz mi dogunca? Bide ödüm patliyor bebeğime bisey yapacaklar canını acitacaklar diye. 2-3 video gördüm bebeği düşürüyorlar falan aklim çıktı ben eşime deyim gözünü asla üstünden kaldırmasın

Kızlar kasiklarimda vajinamda batma var yalancı sancı mi acaba diye duş aldım ama hala düzensiz bicaklanmalar var çok korkuyorum su kan vs gelmeden acile gitmeyeceğim inşallah bisey yoktur bebek gündüz kasilmisti ama şuan gayet hareketli hatta Hickirik falan tuttu pitpit attı ta rahimagzinda

Hani kaka bezden taşınca ufakken komple banyo yaptırmak yerine benim de lavaboda ılık su sabunla yıkamışlığım var.
Hızlı ve pratik

Sünnet olduğu için ilk oğlumda yaptık.Nasipse bunda da yapıcam.Taze zemzem ve hurma ayarladım Ramazan umresinden geldi

Siliyorlar canım.Kan falan kokmuyor.Misler gibi kokuyor.Allaha emanet dikkat ederler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…