2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ya yinede genelleme yapmayalım bende bir KV olucam inşallah ilerde:))))) benim tanıdığım düzgün bir KV yok ama bir yerlerde olduğunu ümit ediyorum:))) Allah dan uzaktalar onun rahatlığı var

Bebeğin damağına hurma, zemzem suyu falan sürecek olan var mıgörümcem süreriz diyo da dedim ben istemem sürülmesini. Şekeri düşer sonra diyo. Olsun şekeri düşerse sütüm de yetmezse mama veririz dedim.

Aaa siz cahil kalmışsınızzz şimdi bütün doktorlar proflar yıkamayın diyor ay ben bebeğime çok değer veriyorum sürekli okuyup araştırıyorum diyeydin:))))

Aaa lütfen nohut battaniyesiz bebek olmaz

Canım ben hurmayi da pek severim ama şeker yüzünden yiyemiyorum yoksaa mmmm Ps:I Love You ağzından bal damlıyor kuzumm
Hurma da şeker yükseltmesin yaa
38. Haftada başlasan diyetini çok bozmuş oluyo mu acaba?
Ps:

Annesinden iyi bilcek değil ya kimse
Burda lavaboda yıkama kültürü var mesela çocuğu.. Hiç denk geldin mi bilmem

No..
Soda içiren okumuştum ben gazsız olsun diye
Ben yapmadım, yapmicam.. Yapana da mani olamicam

Öyle bir durum olursa göbek düşmeden öncesinde ıslak ya da nemli bir yumuşak lifle silebiliriz ama kokmaz zannetmiyorum ya

Ay geçen dinledim doktor sakın öyle şeyler yapmayın dedi ağzına hurmaydı şekerdi sürmeyin diyor.

Ya yinede genelleme yapmayalım bende bir KV olucam inşallah ilerde:))))) benim tanıdığım düzgün bir KV yok ama bir yerlerde olduğunu ümit ediyorum:))) Allah dan uzaktalar onun rahatlığı var

Bende 2 defa kayınvalide olucam nasipse.İnşaallah kendi kv'm gibi olmayacağım.Ne çok isterdim bende uzak olmayı

Tam 38. Haftada randevum var sorsam kız acaba bi kafayi mi yedi der acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…