Kv ler can sıkmadan duramaz ki.Benim şimdiden psikolojim bozuldu ilk doğumda yaşadıklarımı yine yaşayacak miyim diye.Kadin beni depresyona soktu.Bi lohusaya söylenmeyecek herşeyi söyledi yaptı.Hatirladikca deli oluyorum.O nedenle bu sefer inşaallah hastanede ve evde bi hafta annem kalacak.
Ya yinede genelleme yapmayalım bende bir KV olucam inşallah ilerde:))))) benim tanıdığım düzgün bir KV yok ama bir yerlerde olduğunu ümit ediyorum:))) Allah dan uzaktalar onun rahatlığı var
Bebeğin damağına hurma, zemzem suyu falan sürecek olan var mıgörümcem süreriz diyo da dedim ben istemem sürülmesini. Şekeri düşer sonra diyo. Olsun şekeri düşerse sütüm de yetmezse mama veririz dedim.
Ya insanlar cidden Bi tuhaf yenidoğan bebek hergün yıkanırmış bugün duydum bunu da ben yıkarım çocuğumu yaz sıcağı diyen daha evli olmayan çocuğu olmayan insanlar söyleyince Bi tarafımla gülesim geliyo
Hastane de bile yıkatmicam diyorum olur mu öyle pis pis diyolar ya size ne siz yapmayın tavuk çorbası içmem lazımmış ne yicekmişim içmiyorum ben dedim normalde sevmem yaz sıcağında işim gücüm yok doğumdan sonra tavuk çorbası içicem
Aaa siz cahil kalmışsınızzz şimdi bütün doktorlar proflar yıkamayın diyor ay ben bebeğime çok değer veriyorum sürekli okuyup araştırıyorum diyeydin:))))
Teraziler hakkında böyle düşünüyorsan ne mutlu:)
Ben eşim ve oglum teraziyiz. Birtek yeni gelen paşam farklı olacak. Belki onunda yukseleni terazo olur
Hadi yaa ben hiç rast gelmemişim Görürsem alayım ben de eksik kalmiyim
Çok geçmiş olsun canım
Ben yumuşak bi bezle silerim diye düşünüyorum öyle bi durumda ılık su yapıp. Içine de biraz zeytinyağı damlatırım. Hem bebeklere de iyi gelir rahat rahat uyurlar yaz günü temiz temiz
Küvet kültürümüz var biliyosun ki canım Malesef çok çabuk enfeksiyon kapıyolar Allah aşkına yeni doğan bebeğin ne kiri ne pisi ne akarı ne kokarı olcak ya hemde verniks kalması çok daha sağlıklı
Yarı kırkı çıksın sıkıntı yok bizdede ilk 20 gün dikkat ederiz bebeğe sonra açık çıplakta yatar duşta alır sıkıntı yok canım
Bebeğin damağına hurma, zemzem suyu falan sürecek olan var mıgörümcem süreriz diyo da dedim ben istemem sürülmesini. Şekeri düşer sonra diyo. Olsun şekeri düşerse sütüm de yetmezse mama veririz dedim.
Bende uzun bi aradan sonra bugun doktora gittim.2600 gr olmus bi sorun gormedi.ilk defa alttanda parmaklandim resmen bu mantar tam gecmeyince parmakla bakti doktor ama yok bi sikinti dedi.3 hafta sonra gidicem bakalim o zamana kismet
Ekşi ekşi süt kokar kusar terler gerçekten nasıl olucak bu yikama(ma) işi ben de düşünüyorum kara kara...oğlum kış bebegiydi ve göbeği 13 gün düşmemişti...düşünce yıkadık ama pek de sorun olmadı kışın...özeniyorum 3 günde göbeği düşen bebelere inşallah erkenden düşer de kafamızda soru işareti kalmadan yıkayabiliriz
Ya yinede genelleme yapmayalım bende bir KV olucam inşallah ilerde:))))) benim tanıdığım düzgün bir KV yok ama bir yerlerde olduğunu ümit ediyorum:))) Allah dan uzaktalar onun rahatlığı var