Millet agda yapar ben tirnaklarimi yaptim dogum icin
Oğlumda 36. Hafta 2-3 adet ile başlamıştım ben. 37’de 5’er adet, 38’de Allah ne verdiyseKaç tane yiyorsun hurmayı? Her gün badem ve cevizle 1 tane yiyorum ben. Bugün akşam 9 buçukta ilk kez bi bel ağrısı geldi. 2 dk. sürdü. Tırstım.Yani gerçek ağrı olursa henüz erken benim için
Kanı temizliyolar canım. O an ağız boşluğunu temizlerken havluyla bi güzel kabasını alıyolar..Kizlar bebekler yikanmiyor da,temizlerler mi? Şey ben birazcık şeyim bu konularda,kötü ben anne miyim ya? Bebek kan kokmaz mi dogunca? Bide ödüm patliyor bebeğime bisey yapacaklar canını acitacaklar diye. 2-3 video gördüm bebeği düşürüyorlar falan aklim çıktıben eşime deyim gözünü asla üstünden kaldırmasın
Banyoda evet ama ben mutfakta yıkayamam bu ingiliz arkadaşlar gibi. Yani o da su eyvallah ama işte içim almıyoHani kaka bezden taşınca ufakken komple banyo yaptırmak yerine benim de lavaboda ılık su sabunla yıkamışlığım var.
Hızlı ve pratik
Ay benim süslü maskaram çok güzel olmuşşMillet agda yapar ben tirnaklarimi yaptim dogum icin
Oh mis güle güle kullan canım.37 dolunca bende ağda,saç,tırnak her türlü bakımı yaptırıcam insallah.Lohusalikta mis gibi rahat ederiz
Ay merci bebeklerim. Valla eşim israr etti yap diye yoksa aklımda yoktuAy benim süslü maskaram çok güzel olmuşş
Eşin ısrar etti vay be:))) benim eşimin aklının ucundan geçmez benim tırnağım:))))Ay merci bebeklerim. Valla eşim israr etti yap diye yoksa aklımda yoktu
Siliyorlar canım.Kan falan kokmuyor.Misler gibi kokuyor.Allaha emanet dikkat ederler inşallah.
Siz daha iyi biliyorsunuz malum birer çocuğunuz var :) ay o günler gelse de kucağıma verseler oğlumu sevsem öpsemOğlumda 36. Hafta 2-3 adet ile başlamıştım ben. 37’de 5’er adet, 38’de Allah ne verdiyse
39+3 şükür sorunsuz kolay hızlıca doğdu. Haftaya nasipse başlarım tek tük..
Ağrı için bişi diemiyorum. Doğum sancım benim 5 dk da 1 ile başlamıştı ve uykudan uyandırmıştı , hiç hafif sancı çekmedim yani, direk olaya giriş yaptım ben, şüphem olmadı o yüzden doğum sancısı mı acaba diye..
Şimdi yaşadığım ağrıları da doğuma yoramıyorum o yüzden, yorgunluktandır rahim de 2. defa gebelik yaşıyo ondandır deyip geçiyorum..
Kanı temizliyolar canım. O an ağız boşluğunu temizlerken havluyla bi güzel kabasını alıyolar..
Atlas suda doğduğundan temizdi, ama küvetteki su, o kadar kucaklama havlu vs o verniksi silmiyo şahane bişi..
Banyoda evet ama ben mutfakta yıkayamam bu ingiliz arkadaşlar gibi. Yani o da su eyvallah ama işte içim almıyo ☺
Banyoda lavaboda yıkamak için tıkaçlar falan var baya köpük banyosu yapabilirler
Benimki öyledir hep der masaja git,kuaföre git saçına masaj yaptır,bi fon ceksinler bakımsız değilim yanlış anlaşılmasın,ama herseyi kendim yaparim,sacımı kendim boyarim,tırnaklarımı kendim boyarım,kaslarimi,yüzümü hep kendim yaparim e adam git para harca azıcık diyor kendine,ver parayi hizmet etsinler der hepEşin ısrar etti vay be:))) benim eşimin aklının ucundan geçmez benim tırnağım:))))
İyimiş valla:)) benim adama ben derim sacımı boyatcam git boyat der vs ama hiç kendiliğinde saçını boyat vs demişliği yoktur:) ben isterim o tamam der:)))Benimki öyledir hep der masaja git,kuaföre git saçına masaj yaptır,bi fon ceksinler bakımsız değilim yanlış anlaşılmasın,ama herseyi kendim yaparim,sacımı kendim boyarim,tırnaklarımı kendim boyarım,kaslarimi,yüzümü hep kendim yaparim e adam git para harca azıcık diyor kendine,ver parayi hizmet etsinler der hep
Hmmm ilginç ilk defa duydum bunuBebeğin damağına hurma, zemzem suyu falan sürecek olan var mıgörümcem süreriz diyo da dedim ben istemem sürülmesini. Şekeri düşer sonra diyo. Olsun şekeri düşerse sütüm de yetmezse mama veririz dedim.
Öyle valla galiba hastane çıkışı gibi bişey nohut battaniyesiz çıkartmıyolarAaa lütfen nohut battaniyesiz bebek olmaz
Belki de sana öyle geliyodur canım annen diyeBenim annem asla KV gibi değil ama maalesef gelinimiz
Ya benim teyzem felaket bi KV.ama hep şöyle der yok valla ben KV lık hiç yapamam çok sessizim ben:)) oğlu yani kuzenimde anne sen hiç KV lık yapmayı bilmiyorsun demişşş:)) gelinin dolaplarını karıştırmalar laflar sÖzler gırla ama:))Hmmm ilginç ilk defa duydum bunuÖyle şeyler yapmam ben şahsen
Öyle valla galiba hastane çıkışı gibi bişey nohut battaniyesiz çıkartmıyolar
Belki de sana öyle geliyodur canım annen diyeBenim görümceye de sorsan aynen öyle der çünkü eminim
Vay arkadaş maşallah resmen ideal koca allah nazarlardan saklasınBenimki öyledir hep der masaja git,kuaföre git saçına masaj yaptır,bi fon ceksinler bakımsız değilim yanlış anlaşılmasın,ama herseyi kendim yaparim,sacımı kendim boyarim,tırnaklarımı kendim boyarım,kaslarimi,yüzümü hep kendim yaparim e adam git para harca azıcık diyor kendine,ver parayi hizmet etsinler der hep
Annesine de der telefonda anne yüzmeye git,bakima git diyeİyimiş valla:)) benim adama ben derim sacımı boyatcam git boyat der vs ama hiç kendiliğinde saçını boyat vs demişliği yoktur:) ben isterim o tamam der:)))
Demekki adam öyle seviyor ayol:)))Annesine de der telefonda anne yüzmeye git,bakima git diyebazen sinir eder o ayri
Yemin ederim anlatsam burdan Türkiye yol olur ama annem hep olsun der susar oğlum üzülmesin der,biz annemi fişekliyoruz şu gelinini al karşına da kendine çeki düzen versin diye yok aman karışmam der zaten Türkçe de bilmiyor annem istese de karışamaz,konuşamazHmmm ilginç ilk defa duydum bunuÖyle şeyler yapmam ben şahsen
Öyle valla galiba hastane çıkışı gibi bişey nohut battaniyesiz çıkartmıyolar
Belki de sana öyle geliyodur canım annen diyeBenim görümceye de sorsan aynen öyle der çünkü eminim
Öyle öyle :)Demekki adam öyle seviyor ayol:)))
İşaretle anlatsın kız:) saçını başını yolarım hareketi yapsın:))Yemin ederim anlatsam burdan Türkiye yol olur ama annem hep olsun der susar oğlum üzülmesin der,biz annemi fişekliyoruz şu gelinini al karşına da kendine çeki düzen versin diye yok aman karışmam der zaten Türkçe de bilmiyor annem istese de karışamaz,konuşamaz
Hahahaha offf senden tam bir Semra kaynana olur Pelooooİşaretle anlatsın kız:) saçını başını yolarım hareketi yapsın:))
Öyle çünkü biliyorum benYa benim teyzem felaket bi KV.ama hep şöyle der yok valla ben KV lık hiç yapamam çok sessizim ben:)) oğlu yani kuzenimde anne sen hiç KV lık yapmayı bilmiyorsun demişşş:)) gelinin dolaplarını karıştırmalar laflar sÖzler gırla ama:))
Ya öyle bir milli kaynanamız vardı dimii:))) yok kız olmaz benden KV ben herkezle iyi anlaşırım.burada yazdıklarım bazen yanlış anlaşılıyor olabilir ama beni tanıyıpda sevmeyen pek yoktur hatta bazen fazla seviyorlar kaçıyorum o dereceHahahaha offf senden tam bir Semra kaynana olur Peloooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?