2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kaç tane yiyorsun hurmayı? Her gün badem ve cevizle 1 tane yiyorum ben. Bugün akşam 9 buçukta ilk kez bi bel ağrısı geldi. 2 dk. sürdü. Tırstım. Yani gerçek ağrı olursa henüz erken benim için
Oğlumda 36. Hafta 2-3 adet ile başlamıştım ben. 37’de 5’er adet, 38’de Allah ne verdiyse
39+3 şükür sorunsuz kolay hızlıca doğdu. Haftaya nasipse başlarım tek tük..

Ağrı için bişi diemiyorum. Doğum sancım benim 5 dk da 1 ile başlamıştı ve uykudan uyandırmıştı , hiç hafif sancı çekmedim yani, direk olaya giriş yaptım ben, şüphem olmadı o yüzden doğum sancısı mı acaba diye..
Şimdi yaşadığım ağrıları da doğuma yoramıyorum o yüzden, yorgunluktandır rahim de 2. defa gebelik yaşıyo ondandır deyip geçiyorum..

Kanı temizliyolar canım. O an ağız boşluğunu temizlerken havluyla bi güzel kabasını alıyolar..
Atlas suda doğduğundan temizdi, ama küvetteki su, o kadar kucaklama havlu vs o verniksi silmiyo şahane bişi..

Hani kaka bezden taşınca ufakken komple banyo yaptırmak yerine benim de lavaboda ılık su sabunla yıkamışlığım var.
Hızlı ve pratik
Banyoda evet ama ben mutfakta yıkayamam bu ingiliz arkadaşlar gibi. Yani o da su eyvallah ama işte içim almıyo
Banyoda lavaboda yıkamak için tıkaçlar falan var baya köpük banyosu yapabilirler

Siliyorlar canım.Kan falan kokmuyor.Misler gibi kokuyor.Allaha emanet dikkat ederler inşallah.
Siz daha iyi biliyorsunuz malum birer çocuğunuz var :) ay o günler gelse de kucağıma verseler oğlumu sevsem öpsem son 21 gün

Eşin ısrar etti vay be:))) benim eşimin aklının ucundan geçmez benim tırnağım:))))
Benimki öyledir hep der masaja git,kuaföre git saçına masaj yaptır,bi fon ceksinler bakımsız değilim yanlış anlaşılmasın,ama herseyi kendim yaparim,sacımı kendim boyarim,tırnaklarımı kendim boyarım,kaslarimi,yüzümü hep kendim yaparim e adam git para harca azıcık diyor kendine,ver parayi hizmet etsinler der hep

İyimiş valla:)) benim adama ben derim sacımı boyatcam git boyat der vs ama hiç kendiliğinde saçını boyat vs demişliği yoktur:) ben isterim o tamam der:)))

Hmmm ilginç ilk defa duydum bunu Öyle şeyler yapmam ben şahsen

Aaa lütfen nohut battaniyesiz bebek olmaz
Öyle valla galiba hastane çıkışı gibi bişey nohut battaniyesiz çıkartmıyolar

Benim annem asla KV gibi değil ama maalesef gelinimiz
Belki de sana öyle geliyodur canım annen diye Benim görümceye de sorsan aynen öyle der çünkü eminim

Ya benim teyzem felaket bi KV.ama hep şöyle der yok valla ben KV lık hiç yapamam çok sessizim ben:)) oğlu yani kuzenimde anne sen hiç KV lık yapmayı bilmiyorsun demişşş:)) gelinin dolaplarını karıştırmalar laflar sÖzler gırla ama:))

Vay arkadaş maşallah resmen ideal koca allah nazarlardan saklasın Benimkine desem saçımı yaptırcam tırnağımı yaptırcam niye ne gerek var der

Yemin ederim anlatsam burdan Türkiye yol olur ama annem hep olsun der susar oğlum üzülmesin der,biz annemi fişekliyoruz şu gelinini al karşına da kendine çeki düzen versin diye yok aman karışmam der zaten Türkçe de bilmiyor annem istese de karışamaz,konuşamaz

İşaretle anlatsın kız:) saçını başını yolarım hareketi yapsın:))

Öyle çünkü biliyorum ben Iyi ki de bilmiyormuş kv yapmayı bi de bilse allah muhafaza demek ki

Geçen bigün çok sevdiğim dünya tatlısı bi teyzenin, oğlu ve geliniyle birlikte balayına gittiğini öğrendiğim an ipler koptu bende. Dünyanın en minnoş insanını bile bozuyo bu kv lik

Hahahaha offf senden tam bir Semra kaynana olur Peloooo
Ya öyle bir milli kaynanamız vardı dimii:))) yok kız olmaz benden KV ben herkezle iyi anlaşırım.burada yazdıklarım bazen yanlış anlaşılıyor olabilir ama beni tanıyıpda sevmeyen pek yoktur hatta bazen fazla seviyorlar kaçıyorum o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…