2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
5.5 normal nedir ya, tövbe bismillah, 3 kilodan korkuyorum ben burda

Reactions: LaL
5.5 normal nedir ya, tövbe bismillah, 3 kilodan korkuyorum ben burda
3 kilodan korkma canım başarırsın Allah’ın izniyle, tabi 5500 ilk Doğum için çok yüksek ama ikinci üçüncü bebesini 5-6 kilo rahat doğuran arkadaşlarım oldu

Evet hastanedeyız
Ameliyat yerimde ödem oluşmuş enfeksiyon riski var,kendime hiç bakamadım evim her zaman dolu
Bebeğimde sarılık çıktı 21 çıkmış
Fototerapi görüyor
Çok geçmiş olsun. En azından kilo kaybı yokmuş kuzunun. Millette insaf yok ki.
Evet canım bende Ankarada yım . Sevinç hüzün bir arada valla çalışmayı özler miyim bilmiyorum Darısı sana inşallah
Valla ben kızımda özlemiştim çalışmayj 4.5 aylıkken başlamıştım. Bunlarda bi 8 ay çalışmam diyorum ama bakalım. Kontrole nereye gidiyorsun

Ya öylede eşimde benı delirtecek
Diyorum allahın izniyle hastaneden cıkalım 1 hafta kimseyı kabul etmeycm yok diyor kımseye gelme diyemeyiz
Annesi nasil optu dun ben bile öpmedim

Yine totomun üstüne oturmayıp alışverişe gittim eve yeni girdim bacak aramda hissettim hareketini diyebilirim yürürken acaba kıçım başım gece nerem ağricak

Kızlar 2 gundur feci sekilde belim agrıyor. Kesıntısız değil ara ara ama agrıyor yani.Kuyruk sokumu hizası kalçaya dogru. Mesela suan sol kalçama dogru feci bir agrı var ayagımı bile atamıyorum. Kontrolum pazartesi ama bilemedim ya normal mi bu. Son gunlerde baya yoruldum onun etkisi mi ki

Off cok iri Turkiyede asla normal denemezlerdi gakiba vakumlada bebeginkafasi sekil degistiriyor inşallah iyidir ikiside

Evet hastanedeyız
Ameliyat yerimde ödem oluşmuş enfeksiyon riski var,kendime hiç bakamadım evim her zaman dolu
Bebeğimde sarılık çıktı 21 çıkmış
Fototerapi görüyor
CNin ikiniz icinde cok uzuldum ama eve gecince herkesi yolla bence 1 kisi kalsin sizede yazik

Yaklaşık bir haftadır aynı şeyi ben yaşıyorum canım. Dediğin gibi ayağımı atamıyorum..

Yaklaşık bir haftadır aynı şeyi ben yaşıyorum canım. Dediğin gibi ayağımı atamıyorum..
Doktora danıstın mı canım peki.Aslında acile gitsem diyorum ama bu haftalarda da alttan muayene ettırmek istemiyorum kendi doktorum dısında. Çünkü su patlar acılma tetiklenir diye korkuyorum

Uyandıramıyorum ayağını sıkıyorumkulağını okşuyorum elini seviyorım yok memede 5.dk uyuyo. Doktor 40dk emzşr diyo,bende nasıl emzireceğimi sasırdım. bu oğlan nasıl uyanırki
Ben altini degismekle basliyodum canim ayagini burnunu sikmaya kiyamiyodum ama uyanmazsa onları da deniyordum

Sıfırı 250 tl canım. 100 tlye aldım herseyi tam calısıyor dedi ama dönmedi maalesef Allahtan hemen baktık iade ettik
Anladım canım. Biz de 190 a almıstık sanırım. Aslında cok da sart değil yani. Eşim cok özenmişti cocukken heveslenirmiş o yuzden almıstık biz

Kızlar ikinci doğumda da alttan kontrol mevzuu oluyor mu doğum yaklaşınca? Ya da ne bileyim açılma varmı diye bakılıyor mu? Pazartesi gideceğiz kontrole 39 a girmiş olucaz o zaman ama merak ettim
Açılma var mı diye edebilirler. o yüzden ben de her muayeneme hazır ve nazır gidiyorum
Ay canım benim, rabbim acısını hafifletsin bu yavru kuşunla inşallahhhh. Duamdasın
Offff o ne be resmen ordan okula yazdıracaklarmış , adam da manyak mıdır nedir.
Ya öylede eşimde benı delirtecek
Diyorum allahın izniyle hastaneden cıkalım 1 hafta kimseyı kabul etmeycm yok diyor kımseye gelme diyemeyiz
Annesi nasil optu dun ben bile öpmedim
Ayh Allah dayanma gücü versin sana canım. Öpmek nedir ya el kadar yavruyu. Onun her yerine kurban olsunlar. Gelme diyeceksin yoksa seni de eve almam çıldırtmayın beni dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…