- 30 Nisan 2011
- 1.665
- 3.544
- 133
- 40
39+3 canımcım.. Akşam 10’da suyum geldi.. Gece 1’de sancım.Senin oğlun ne zaman gelmişti?
Evet.. Hatta oturduğum yerden kalkınca bazen doğrulamıyorum. Öne eğik kalıyorum açılsın diye bekliyorum..Benim asırı agrıyor ya bacagımı atamıyorum adım atarken sürüyorum resmen. Senin de bu kadar şiddetli mi canım
İnşallah bulursun. Burda online aitelerde diy için satılıyo öyle işsiz terlikler tulumlar vs. Ama kalitesini bilmiyorum..Tesekkrler canim cevap icin.kus gibi hafif geciyo sanki karnimda bisey yok.hareketleri var tabi o normal gidiyo.bilmiyorm bunun sonunda dogum mu zor olacak yada bebek mi dogunca zorlayacak acaba diyorm.yasayip gorucem.bi suru kiyafet aldim isimli yaptirsam fazla olucak diye dusundum
Sadece boyle dumduz beyaz yakali bi tulum alip anneme arkasini iple isletmek istedim ama o duz beyaz yakali tulumu bir turlu bulamiyorum.
Ev kucuk acaba telsiz olmadan da olur mu diye dusundum.ama genede bi tane edinmek gerekir gibi.
Sağ kolumun hizasına tekmeler yedim bugün. Eşim bebek neden sırtında diye dalga geçiyo..Karnınizin içinde kazı çalışması var mı sizin de cok canim aciyo yanlara dogru yayilip yeni yerler açıyor sanki ama nasıl can yakıcı oldu böyle...Yarın kontrolüm var Bakalım ne kadar olmuş prensesim ve tabii doğum için gün alabilecek miyim merak icindeyim
39+3 canımcım.. Akşam 10’da suyum geldi.. Gece 1’de sancım.
2’de hastaneye gittik. 4:59’da doğdu.
Ohooo bende ne detaylar varay ne güzel bütün detayları hatırlıyorsun. Teşekkürler canım :)
Ay hadi inşallahOhooo bende ne detaylar var
Sana tahminim 38+4
Geçer canım inşallah çünkü dayanılacak gibi değil. Masaj yapayım dedim et kesiği gibi bir sey de değil ki kemik galiba. Benim sezeryan olacak ilk dogumum sezeryandı.Kemiklerim bu sefer acılıyor sanırım normal dogum için.Biz sezeryan olacagını bılıyoruz ama vucut bilmiyor ki. Normal doguma hazırlıyor demek ki her halukarda kendiniEvet.. Hatta oturduğum yerden kalkınca bazen doğrulamıyorum. Öne eğik kalıyorum açılsın diye bekliyorum..
Ve ya kalktım diyelim adım atarken bacak aram etim acıyo.. Bikini bölgesinde bile et acısı var. Çarpmışım da çürümüş gibi
Nice mutlu yıllara canım. Unutmak için ne güzel bir bahaneYıllarca doğum günü yaklaştıkça büyük büyük heyecanlanan Sena kuş bu sefer doğum gününü unuttu. Gece bebegimi emzirmek için uyanınca bizim kızlar napti ki diye foruma bı girdim anaa doğum günü seysi :))) eşimin kaç gundur sorduğu garip garip sorular ve evi ilaclayalim bahanesi ile anneme kalmaya gelmemiz de anlam kazandı böylece:)) acaba ne planladilar. Cidden hayatımda ilk defa doğum günümü unutturdu oğlumun mutluluğu. Analık bu demek ki. Çoktan gecmisim kendimden
Dogum günün kutlu olsunnnYıllarca doğum günü yaklaştıkça büyük büyük heyecanlanan Sena kuş bu sefer doğum gününü unuttu. Gece bebegimi emzirmek için uyanınca bizim kızlar napti ki diye foruma bı girdim anaa doğum günü seysi :))) eşimin kaç gundur sorduğu garip garip sorular ve evi ilaclayalim bahanesi ile anneme kalmaya gelmemiz de anlam kazandı böylece:)) acaba ne planladilar. Cidden hayatımda ilk defa doğum günümü unutturdu oğlumun mutluluğu. Analık bu demek ki. Çoktan gecmisim kendimden
cGece mi oluyor bu? Benim kız da uyanmazdı imkanı yok almıyordu gece. Ve tabii süt üretimini azaltan bir şey bu. Yine de kilo aldı. Demek ki gün içindekiyle yetiniyordu. Erken doğmakla ilgili mi bilmiyorum. 37 de doğmuştu. Belki de sadece mizaçtır saygı duymak gerek. Hâlâ uyumayı sever. Diğeri emmek için gece 4 saati geçirmezdi.
Yine de her uyanık bulduğunda emzirmeye çalış canım. Daha yeni doğdu ya 5 dk yetiyor ona demekki..
Erkekler için miktar sayı ne önemli, adammı oldu karısı fazla kilolu doğurunca, yazık yavrum zorlandı, kadıncağız belki travma yaşadı doğurmak istemeyecek. Allah yardımcısı olsunYan odada bir Türk kadın Doğum yapmış, ilk bebeğiymiş 5500 doğmuş normal doğumla, kocası koridorda arkadaşlarına öyle bir anlattı ki sanırsınız kendisi doğurdu, tüm detaylarıyla anlattı gidip ağzının ortasına yapıştırmak istedimkadıncağız Doğumun ortasında doğurmaktan fln vazgeçmiş vakumla çekmişler sonunda.. Allah herkese yardım etsin
Uzakta okadar perişanımki resmen ölü gibiyim ama en azından lohusa depresyonuna sokacak kimse yok, eşimle bile bazen aynı çizgide değiliz. Kv ordan yazıyo şunu yapın bunu yapım çokta tınn.Ya öylede eşimde benı delirtecek
Diyorum allahın izniyle hastaneden cıkalım 1 hafta kimseyı kabul etmeycm yok diyor kımseye gelme diyemeyiz
Annesi nasil optu dun ben bile öpmedim
Canım emzirmeye başlamadan altını alıyorum memedeylen zaten ya çiş yada kakasını yapıyor genellikle, birde ozaman alıyorum.Ben altini degismekle basliyodum canim ayagini burnunu sikmaya kiyamiyodum ama uyanmazsa onları da deniyordum
laiyka canım bezini aç,çenesine dudaklarına dokun.Yenidoganlar çok çabuk yoruluyor hep uyumak istiyorlar.Yavrucak bi de erken doğdu zaten.Allah yardımcınız olsun.Sabir geçecek hepsi inşallah.
Oğluşunla sevdiklerinle beraber nice güzel yılların olsun canımYıllarca doğum günü yaklaştıkça büyük büyük heyecanlanan Sena kuş bu sefer doğum gününü unuttu. Gece bebegimi emzirmek için uyanınca bizim kızlar napti ki diye foruma bı girdim anaa doğum günü seysi :))) eşimin kaç gundur sorduğu garip garip sorular ve evi ilaclayalim bahanesi ile anneme kalmaya gelmemiz de anlam kazandı böylece:)) acaba ne planladilar. Cidden hayatımda ilk defa doğum günümü unutturdu oğlumun mutluluğu. Analık bu demek ki. Çoktan gecmisim kendimden
Ne acısıyla?Sabahın köründe kalkanlar
Bugünde acıyla kalktım
Karnımın yan tarafları davul misali gerildi hala acıyoNe acısıyla?
Mutlu yaşlara canım, hep sevgiyle kalYıllarca doğum günü yaklaştıkça büyük büyük heyecanlanan Sena kuş bu sefer doğum gününü unuttu. Gece bebegimi emzirmek için uyanınca bizim kızlar napti ki diye foruma bı girdim anaa doğum günü seysi :))) eşimin kaç gundur sorduğu garip garip sorular ve evi ilaclayalim bahanesi ile anneme kalmaya gelmemiz de anlam kazandı böylece:)) acaba ne planladilar. Cidden hayatımda ilk defa doğum günümü unutturdu oğlumun mutluluğu. Analık bu demek ki. Çoktan gecmisim kendimden
Ebelere güvenelim o halde1-2 haftadır benim de bi kaç yerimde var o acıma.. çürük gibi, kesik gibi.. dokunursam acıyor, mutfak tezgahına değiyorum ya da oğlum sarılıyor sanki bıçak batar gibi acıyor..
Bir ingiliz ebesi der ki: Tamamen normal..
Ağzının ortasına yapıştırma hayalini sevdim..
Bizim ebe anlatmıştı bi keresinde..
Doğum sırasında sancı çekerken,
“Yok ben yapamicam, doğuramicam vazgeçtim sezeryan istiyorum vs dediğin an, bebeğine en yakın olduğun an”
Gecenin en karanlık olduğu an gündüzün en yakın olduğu an gibi.. ☺
1 haftadır falan o ağrı da var bende.. Gün içinde 1 saat kesiliyosa 1 saat sürüyo, ara ara ama hep var..
Reglin ilk günü gibi.. Belden kasıklara doğru yayılan bir sancı..
Pilates topumla azıcık yuvarlaklar çizmek ya da el diz üstü yerde azıcık durmak iyi geliyo.
Aynı ingiliz ebesi der ki: Normal
Nice mutlu yıllar oğluşunlaYıllarca doğum günü yaklaştıkça büyük büyük heyecanlanan Sena kuş bu sefer doğum gününü unuttu. Gece bebegimi emzirmek için uyanınca bizim kızlar napti ki diye foruma bı girdim anaa doğum günü seysi :))) eşimin kaç gundur sorduğu garip garip sorular ve evi ilaclayalim bahanesi ile anneme kalmaya gelmemiz de anlam kazandı böylece:)) acaba ne planladilar. Cidden hayatımda ilk defa doğum günümü unutturdu oğlumun mutluluğu. Analık bu demek ki. Çoktan gecmisim kendimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?