2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim asırı agrıyor ya bacagımı atamıyorum adım atarken sürüyorum resmen. Senin de bu kadar şiddetli mi canım
Evet.. Hatta oturduğum yerden kalkınca bazen doğrulamıyorum. Öne eğik kalıyorum açılsın diye bekliyorum..
Ve ya kalktım diyelim adım atarken bacak aram etim acıyo.. Bikini bölgesinde bile et acısı var. Çarpmışım da çürümüş gibi

İnşallah bulursun. Burda online aitelerde diy için satılıyo öyle işsiz terlikler tulumlar vs. Ama kalitesini bilmiyorum..

Belki her şey güzel olur bi olumsuzluk arama şüphe yükleme bence. Ben öyleydim, iyiyim, bi gidip doğurup gelcem derdim, hakikaten girmemle çıkmam bir oldu
5’te doğdu 10’da evdeydik
Telsiz almanda fayda var, biz co-sleep yapıyoruz mesela ama gündüz odasında bile olsa iyi oluyo. Kameralı almadık aslında o da bi yerde güzel bişi.. Ama biz gece birlikteyiz die gerek duymadık,

Sağ kolumun hizasına tekmeler yedim bugün. Eşim bebek neden sırtında diye dalga geçiyo..
Sırt üstü yatıyorum ya yer çekiminden oraya geçmiştir dedim
Şimdi de dikmiş dizi midir ayağı mıdır. Karnım üçgen etim ayrılcak gibi acıyo..
Videosunu attım ..
Alien dedi çocuuma
Karnım bi o yana yamuluyo bi bu yana, gittiği yer boş kalıyo şeklim değişiyo resmen..
Bi dursa da uyusam

Geçer canım inşallah çünkü dayanılacak gibi değil. Masaj yapayım dedim et kesiği gibi bir sey de değil ki kemik galiba. Benim sezeryan olacak ilk dogumum sezeryandı.Kemiklerim bu sefer acılıyor sanırım normal dogum için.Biz sezeryan olacagını bılıyoruz ama vucut bilmiyor ki. Normal doguma hazırlıyor demek ki her halukarda kendini

Yıllarca doğum günü yaklaştıkça büyük büyük heyecanlanan Sena kuş bu sefer doğum gününü unuttu. Gece bebegimi emzirmek için uyanınca bizim kızlar napti ki diye foruma bı girdim anaa doğum günü seysi :))) eşimin kaç gundur sorduğu garip garip sorular ve evi ilaclayalim bahanesi ile anneme kalmaya gelmemiz de anlam kazandı böylece:)) acaba ne planladilar. Cidden hayatımda ilk defa doğum günümü unutturdu oğlumun mutluluğu. Analık bu demek ki. Çoktan gecmisim kendimden

Eklentiler

• IMG_20190615_050832.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 47
Nice mutlu yıllara canım. Unutmak için ne güzel bir bahane

Dogum günün kutlu olsunnn hep böyle mutluluklar unutursun

c
Canım gece gündüz aynı, erken doğdu ya hala uyku modunda galiba, o bana ben ona alışacağız artık. Annelik tarif edilemez bi duyguymuş 2 saat uyusa neden uyuyo bu diyorum uyandırmaya çalışıyorum.

Erkekler için miktar sayı ne önemli, adammı oldu karısı fazla kilolu doğurunca, yazık yavrum zorlandı, kadıncağız belki travma yaşadı doğurmak istemeyecek. Allah yardımcısı olsun

Ya öylede eşimde benı delirtecek
Diyorum allahın izniyle hastaneden cıkalım 1 hafta kimseyı kabul etmeycm yok diyor kımseye gelme diyemeyiz
Annesi nasil optu dun ben bile öpmedim
Uzakta okadar perişanımki resmen ölü gibiyim ama en azından lohusa depresyonuna sokacak kimse yok, eşimle bile bazen aynı çizgide değiliz. Kv ordan yazıyo şunu yapın bunu yapım çokta tınn.

Ben altini degismekle basliyodum canim ayagini burnunu sikmaya kiyamiyodum ama uyanmazsa onları da deniyordum
Canım emzirmeye başlamadan altını alıyorum memedeylen zaten ya çiş yada kakasını yapıyor genellikle, birde ozaman alıyorum.

laiyka canım bezini aç,çenesine dudaklarına dokun.Yenidoganlar çok çabuk yoruluyor hep uyumak istiyorlar.Yavrucak bi de erken doğdu zaten.Allah yardımcınız olsun.Sabir geçecek hepsi inşallah.

Alışacağız canım birbirimize, birde ben illa 2 saatte emecek diyorum zorluyorum beklesem 3 saati belki foşur foşur acıkıp yapışacak.

Oğluşunla sevdiklerinle beraber nice güzel yılların olsun canım iyi ki doğdun

Mutlu yaşlara canım, hep sevgiyle kal

Ebelere güvenelim o halde 9.30 da kontrolum var sorucam bakalim ne diyecek ama bişey olsa vu aci artar siddrtlenir degil mi ... mesala sabah uyandim aci yok bizim minnoş gerilirse oluyor gibi tahmin ediyorum ...

Nice mutlu yıllar oğluşunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…