2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Amin canım
Düşüncesz insanlar

Doktora danıstın mı canım peki.Aslında acile gitsem diyorum ama bu haftalarda da alttan muayene ettırmek istemiyorum kendi doktorum dısında. Çünkü su patlar acılma tetiklenir diye korkuyorum
pazartesi kontrol için gitcem canım insaAllah. Ama bende alttan muayene falan istemiyorum. Normal olduğunu düşünüyorum ağrının.

Sağol canım
Hayır hiç hemde ☹

Ya işte ameliyat yani neticede hem de büyük bi ameliyat sezaryen.En az bi hafta yatıp dinlenilmeli.Bebek emzirme ve tuvalet harici kalkmaman lazım senin.Bundan sonra dikkat et canım.Çookkk acil şifalar diliyorum ikinize de❤

laiyka canım bezini aç,çenesine dudaklarına dokun.Yenidoganlar çok çabuk yoruluyor hep uyumak istiyorlar.Yavrucak bi de erken doğdu zaten.Allah yardımcınız olsun.Sabir geçecek hepsi inşallah.

benim kız beni bi yokladı galiba. önce belime sancı girdi, sonra şeyimi zorladığını hissettim taş gibi oldu kasıklarımda hatta şu anda da öyle taş gibi duruyor. çişimi de yeni yapmıştım ama acayip çişim varmış gibi hissettim. biraz oturunca geçti ama hala kasıklarıma taş oturmuş gibi hissediyorum. yalancı sancı böyle bişi mi yoksa üşüttüm ondan mı oldu anlam veremedim.

Ya sanki hala eksiklerim var almadigim seyler var unuttum biseyleri gibi.
Isme karar veremedim dolayisiyla isimli hic bisey yok cikolata tulum vs. Hic isimli nakisli nevresim yaptiran oldu mu?
Telsiz yada kamera almadim ev kucuk gerekir mi illa ki sizce.aldiysaniz neler aldiniz kizlar?
Bide agrilardan baskilardan bahsediyosunuz hemen hemen hepiniz bende simdiye kadar hic agri olmadi kafasi asagida ama o kanala girmesi falan bende olmuycak mi hic bi sikintim yok cunku.

Aynen sanki morarmiş bi yer olur ya dokunursa hafif bir aci olur oyle ama öule cok hissedilir bisey yok ellemezsen

1-2 haftadır benim de bi kaç yerimde var o acıma.. çürük gibi, kesik gibi.. dokunursam acıyor, mutfak tezgahına değiyorum ya da oğlum sarılıyor sanki bıçak batar gibi acıyor..

Bir ingiliz ebesi der ki: Tamamen normal..

Ağzının ortasına yapıştırma hayalini sevdim..
Bizim ebe anlatmıştı bi keresinde..
Doğum sırasında sancı çekerken,
“Yok ben yapamicam, doğuramicam vazgeçtim sezeryan istiyorum vs dediğin an, bebeğine en yakın olduğun an”
Gecenin en karanlık olduğu an gündüzün en yakın olduğu an gibi..

1 haftadır falan o ağrı da var bende.. Gün içinde 1 saat kesiliyosa 1 saat sürüyo, ara ara ama hep var..
Reglin ilk günü gibi.. Belden kasıklara doğru yayılan bir sancı..
Pilates topumla azıcık yuvarlaklar çizmek ya da el diz üstü yerde azıcık durmak iyi geliyo.
Aynı ingiliz ebesi der ki: Normal

Canım ilk gebeliğimde doğum sancım başlayana kadar ne kasılma ne acıma ne bulantı hiç bişi yaşamadım. Belki öyle bir gebelik yaşıyorsun sen de.
Kanala girse bile bunu anlamayabilirsin.
- isimli hastane çıkışı yaptırdık, nevresim vs yok
- Kamera almadık, oğlumdan telsizimiz var.. Bize yetti evde kullanmadık, misafirliklerde tatillerde kullandık bi..

Senin oğlun ne zaman gelmişti?

Benim asırı agrıyor ya bacagımı atamıyorum adım atarken sürüyorum resmen. Senin de bu kadar şiddetli mi canım

Sezaryenı artık sıradan bir ameliyatmış gibi biliyorlar oysa öyle değil.sonuçta karnından kesi yapılıyor ve acısı dikkat etmezsen sonunda çok kötü ben çalıştım evimde sağolsun ablam ve kızkardeşim cok yardımcı oldular
Çamaşır yıkadım,serdım ,katladım ,toz aldım,wc yıkadım sanırım acısı işte bu
Siz siz olun bebek emzirme ve wc dışında bi iş yapmayın

Tesekkrler canim cevap icin.kus gibi hafif geciyo sanki karnimda bisey yok.hareketleri var tabi o normal gidiyo.bilmiyorm bunun sonunda dogum mu zor olacak yada bebek mi dogunca zorlayacak acaba diyorm.yasayip gorucem.bi suru kiyafet aldim isimli yaptirsam fazla olucak diye dusundum
Sadece boyle dumduz beyaz yakali bi tulum alip anneme arkasini iple isletmek istedim ama o duz beyaz yakali tulumu bir turlu bulamiyorum.
Ev kucuk acaba telsiz olmadan da olur mu diye dusundum.ama genede bi tane edinmek gerekir gibi.

Karnınizin içinde kazı çalışması var mı sizin de cok canim aciyo yanlara dogru yayilip yeni yerler açıyor sanki ama nasıl can yakıcı oldu böyle...Yarın kontrolüm var Bakalım ne kadar olmuş prensesim ve tabii doğum için gün alabilecek miyim merak icindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…