Amin canımAçılma var mı diye edebilirler.o yüzden ben de her muayeneme hazır ve nazır gidiyorum
Ay canım benim, rabbim acısını hafifletsin bu yavru kuşunla inşallahhhh. Duamdasın
Offff o ne be resmen ordan okula yazdıracaklarmış , adam da manyak mıdır nedir.
Ayh Allah dayanma gücü versin sana canım. Öpmek nedir ya el kadar yavruyu. Onun her yerine kurban olsunlar. Gelme diyeceksin yoksa seni de eve almam çıldırtmayın beni dr
Benimde aynı oluyor süt kurumuş ucunda gibi bide yara gibi oluyor .Ben son 3 aydir hep göğüs uçlarımı elliyorum arasinda böyle süt kurusu gibi bisey var onlari çıkarıyorum günde 2-3 defa hemde
Yaaa gercekten mi insallah catlamam ama pozisyon degistirdi sanirim acıma geçti ... umarim catlamam ilk hamileligimde sifir catlak annem de catlamadi insallah bu sefer de catlamam çok amin..Benimde öyleydi çatlağım yok diye seviniyordum sonra birden çatladı :)
Evet canım.Tüp bebek tedavisi mi oldu canım? yazdım sonra bi mesajında gördüm. Düzenledim
Ben bebek de bisey var mi diye endise ettim ama arkadaslarla disari ciktim geldim pozksyon değiştirdi sanirim acı kalmadi anlamadim yarin kontorulum vae sorucamDoğru diyorsun aynisi mevcut bende ama niye oluyor bilemedim
Çenesini okşayinca hemen emer denemenizi tavsiye ederimBen altini degismekle basliyodum canim ayagini burnunu sikmaya kiyamiyodum ama uyanmazsa onları da deniyordum
pazartesi kontrol için gitcem canım insaAllah. Ama bende alttan muayene falan istemiyorum. Normal olduğunu düşünüyorum ağrının.Doktora danıstın mı canım peki.Aslında acile gitsem diyorum ama bu haftalarda da alttan muayene ettırmek istemiyorum kendi doktorum dısında. Çünkü su patlar acılma tetiklenir diye korkuyorum
Sağol canım
Hayır hiç hemde ☹
Bebekle alakasi yok bunun merak etmeBen bebek de bisey var mi diye endise ettim ama arkadaslarla disari ciktim geldim pozksyon değiştirdi sanirim acı kalmadi anlamadim yarin kontorulum vae sorucam
Kumaşı falan çok güzel yumuşacık başarılıbendim
nasıl kumaşı falan beğendin mi canım
benimki gelmedi daha
Aynen sanki morarmiş bi yer olur ya dokunursa hafif bir aci olur oyle ama öule cok hissedilir bisey yok ellemezsen
Ağzının ortasına yapıştırma hayalini sevdim..Yan odada bir Türk kadın Doğum yapmış, ilk bebeğiymiş 5500 doğmuş normal doğumla, kocası koridorda arkadaşlarına öyle bir anlattı ki sanırsınız kendisi doğurdu, tüm detaylarıyla anlattı gidip ağzının ortasına yapıştırmak istedimkadıncağız Doğumun ortasında doğurmaktan fln vazgeçmiş vakumla çekmişler sonunda.. Allah herkese yardım etsin
1 haftadır falan o ağrı da var bende.. Gün içinde 1 saat kesiliyosa 1 saat sürüyo, ara ara ama hep var..Kızlar 2 gundur feci sekilde belim agrıyor. Kesıntısız değil ara ara ama agrıyor yani.Kuyruk sokumu hizası kalçaya dogru. Mesela suan sol kalçama dogru feci bir agrı var ayagımı bile atamıyorum. Kontrolum pazartesi ama bilemedim ya normal mi bu. Son gunlerde baya yoruldum onun etkisi mi ki
Canım ilk gebeliğimde doğum sancım başlayana kadar ne kasılma ne acıma ne bulantı hiç bişi yaşamadım. Belki öyle bir gebelik yaşıyorsun sen de.Ya sanki hala eksiklerim var almadigim seyler var unuttum biseyleri gibi.
Isme karar veremedim dolayisiyla isimli hic bisey yok cikolata tulum vs. Hic isimli nakisli nevresim yaptiran oldu mu?
Telsiz yada kamera almadim ev kucuk gerekir mi illa ki sizce.aldiysaniz neler aldiniz kizlar?
Bide agrilardan baskilardan bahsediyosunuz hemen hemen hepiniz bende simdiye kadar hic agri olmadi kafasi asagida ama o kanala girmesi falan bende olmuycak mi hic bi sikintim yok cunku.
Senin oğlun ne zaman gelmişti?Canım ilk gebeliğimde doğum sancım başlayana kadar ne kasılma ne acıma ne bulantı hiç bişi yaşamadım. Belki öyle bir gebelik yaşıyorsun sen de.
Kanala girse bile bunu anlamayabilirsin.
- isimli hastane çıkışı yaptırdık, nevresim vs yok
- Kamera almadık, oğlumdan telsizimiz var.. Bize yetti evde kullanmadık, misafirliklerde tatillerde kullandık bi..
Benim asırı agrıyor ya bacagımı atamıyorum adım atarken sürüyorum resmen. Senin de bu kadar şiddetli mi canım1-2 haftadır benim de bi kaç yerimde var o acıma.. çürük gibi, kesik gibi.. dokunursam acıyor, mutfak tezgahına değiyorum ya da oğlum sarılıyor sanki bıçak batar gibi acıyor..
Bir ingiliz ebesi der ki: Tamamen normal..
Ağzının ortasına yapıştırma hayalini sevdim..
Bizim ebe anlatmıştı bi keresinde..
Doğum sırasında sancı çekerken,
“Yok ben yapamicam, doğuramicam vazgeçtim sezeryan istiyorum vs dediğin an, bebeğine en yakın olduğun an”
Gecenin en karanlık olduğu an gündüzün en yakın olduğu an gibi..
1 haftadır falan o ağrı da var bende.. Gün içinde 1 saat kesiliyosa 1 saat sürüyo, ara ara ama hep var..
Reglin ilk günü gibi.. Belden kasıklara doğru yayılan bir sancı..
Pilates topumla azıcık yuvarlaklar çizmek ya da el diz üstü yerde azıcık durmak iyi geliyo.
Aynı ingiliz ebesi der ki: Normal
Sezaryenı artık sıradan bir ameliyatmış gibi biliyorlar oysa öyle değil.sonuçta karnından kesi yapılıyor ve acısı dikkat etmezsen sonunda çok kötü ben çalıştım evimde sağolsun ablam ve kızkardeşim cok yardımcı oldularYa işte ameliyat yani neticede hem de büyük bi ameliyat sezaryen.En az bi hafta yatıp dinlenilmeli.Bebek emzirme ve tuvalet harici kalkmaman lazım senin.Bundan sonra dikkat et canım.Çookkk acil şifalar diliyorum ikinize de❤
Tesekkrler canim cevap icin.kus gibi hafif geciyo sanki karnimda bisey yok.hareketleri var tabi o normal gidiyo.bilmiyorm bunun sonunda dogum mu zor olacak yada bebek mi dogunca zorlayacak acaba diyorm.yasayip gorucem.bi suru kiyafet aldim isimli yaptirsam fazla olucak diye dusundumCanım ilk gebeliğimde doğum sancım başlayana kadar ne kasılma ne acıma ne bulantı hiç bişi yaşamadım. Belki öyle bir gebelik yaşıyorsun sen de.
Kanala girse bile bunu anlamayabilirsin.
- isimli hastane çıkışı yaptırdık, nevresim vs yok
- Kamera almadık, oğlumdan telsizimiz var.. Bize yetti evde kullanmadık, misafirliklerde tatillerde kullandık bi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?