2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ne mutlu :)) kolayca sağlıkla inşallah canım haberlerini bekliyoruz herkes patır patır doğuruyor siz daha durun öyle @Meylen Saye- ne yaptı ki ya ?
Sena sana Molotof atmaya karar verdim ben
Ben 41i doldurcam karnımın yarısından fazlası su dolu kızım prof yüzücü olucak doğduğunda

Amin sağolasın Alpim, 37 den sonra istediği vakit gelsin inşallah. İnci kızımızın da doğum günü kutlu olsun, hazırlık yaptınız mı
Bugun yola cıkıyoruz akşam halalarla kutlayacagız bu senede Hazırlıklar tamam yani hafta sonuna denk gelmeside güzel oldu . Sagol canım Sen ikisini bir kutlarsın belkide

Selam kızlar
Doğum yapanlar hayırlı olsun güle güle büyütün bebislerinizi
Doğumu başlayanlar sağlıcakla kavuşun inşallah.
Bekleyenlere Allah kolaylık versin. Vakti gelince sağlıcakla gelsin kuzular .
Benim oğlusum da bugün kuvezden çıkacak. 3 buçuk da alacağız inşallah
12 gün sonunda kavuşacağız çok şükür
Ayağım tam iyilesmedi. Topallayarak yürüyorum. Çok yürüyünce ağrı yapıyor.
Dua edin bana sağlığıma çabucak kavuşayım.

kızlar nabzınız kaç çıkıyor sizin? ben bazen zor nefes alıyorum ölcüm yapıldıgında nabzım 120 civarları çıkıyor. Sizde durumlar nasıl?
Canım benimde 100 üstü çıkıyo bende de çok çaepıntı var

Kızlaaaaaar hastanedeyim doğum başladı suyum geldi bize bol bol dua edin lütfen
İnşallah sağlıkla kucapına al canım çok heyecanlı
Bencwde mika al cnm taşıma başka bişey, hatta ben dolanmadım bilmiyorum ama şu kahve yanı barfapı boyutlarında dln varsa iyi olur bence şerbet çok taatlıya içilmiyo çok az az veielmiş olur
Bende se madame coco sebili var büyük olandan, dolaba şişeyle koyup az as sebile koyarız yoksa soğuk kalmaz gibi
Şerbettede dolandırıcılık yapcaz kardşeim aktardan lohusa şerbeti kalıp halinde görmüş sabun gibi pembe biley suda eriyo deneidk tadı çok güzel onu yapcaz
Canım çok sevindim bebişin için şimdi sana ilaç olur o inşallah sağlığına hemen kavuşursun

Allah acil şifalar versin.Bebeginle doya doya sağlıkla güzel günler geçirmeni diliyorum ❤

kafkasyaninozkizi canım aynısını yaşamış biri olarak çok üzüldüm bende 4 ay terapi aldım 2 yıl geçti hala kafamda oturmadı hayal gibi herşey, bana doktorum etrafındakiler sana iyilik yapıcam derken hata yapmışlar dedi, çünlü ben yoğunbakımdayken bebepimin tüm eşyalarını evden alıp odaıanı eski rengine boyamış lar ve benim yanımda sanki hiç bişey olmamış givi hep neşeli davranıp hiç konusunu açmadılar, doktor bana ilaç fln vermedi acınla yüzleşmelisin dedi konuşabildiğin kdr konuş anlat dedi. Siz kendiniz bilirsiniz ama cnm isterseniz bir psikologa danışıp ona göre tavır alın allah sabır versin

kafkasyaninozkizi
Bi sorun yok di mi canım? Anlamadım ben mesajlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…