2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kız biz doğuralım diye dua ediyoruz erken değil sağlıkla gelsin doğum haftası de neden sezaryen canım ters Bi durum mu var
Ters bir durum yok sancilarim çok fazla. Acilmam hiç yok. Doktor iki üç güne doğar normal beklersen dedi. Haftasonu da yokmuş hastanede. Pazartesi sabah gelecekmiş. Ben de sezaryen istedim.

Maşşallah canım maşşallah

Ters bir durum yok sancilarim çok fazla. Acilmam hiç yok. Doktor iki üç güne doğar normal beklersen dedi. Haftasonu da yokmuş hastanede. Pazartesi sabah gelecekmiş. Ben de sezaryen istedim.
Zaten korkuyodun canım ikinizde nasıl iyi olacaksanız psikolojin nasıl iyi olcaksa öyle yap bencede
Sağlıkla kavuş bebişine

Nstden çıktım. Sancilarim baya yuksek. 90 ları buldu. Ebe senin doğum başlamış gibi görünüyor dedi. Doktoru bekliyorum şimdi. 37+3 oldum erken mi kızlar ya

Asla erken değil sağlıkla kolaylıkla kavuşun inşallah

İlk gebelikte ben de öyleydim. Hobbit ayaklarım vardı.. Geçiyor bebişim, ayaklarımıza bakmıyoruz.. baksak da göremiyoruz zaten..
O zaman ne diyoruz?
Bir elimde cımbız bir elimde ayna..
Umurumda mı ki bu dünyeeaaa

Ben de hiç yalancı sancı çekmiyorum ya acaba pat diye mi gelecek gerçek sancılar? Sadece yatıp kalkıp oturunca vajinama ağrı saplanıyor
Aynen de öyle olcak canım bence bizim
Aynen vajina kemik acısı oluyo yatarken kalkarken bide uykusuzluk sıcak basması o kadar ne bacak ağrısı krampı kaldı ne sancı ne bel ağrısı hiç bişey yok hamile gibi değilim nerdeyse (göbek hariç)

Nasil birsey canm hic resim falan varmi yanlis birsey vermesinler en azindan gördüğümde bu diyeyim1

Mujuksss

Nstden çıktım. Sancilarim baya yuksek. 90 ları buldu. Ebe senin doğum başlamış gibi görünüyor dedi. Doktoru bekliyorum şimdi. 37+3 oldum erken mi kızlar ya
erken değil canım
doktorun ne diyo
bebeğin kilosu haftasına uyumlu mu
37den sonra zamanında doğum oluyo hiç sıkma canını sağlıkla gelsin bebişin
bende kasıla kasıla pazartesiyi bekleyemeden doğurcam galiba çok kasılıyorum ama nstde 40ın üstüne çıkmadı dün anlamadım

Amin sağolasın Alpim, 37 den sonra istediği vakit gelsin inşallah. İnci kızımızın da doğum günü kutlu olsun, hazırlık yaptınız mı
Düzenli mi? Bence senin doğumun yakın, yalancı sancı bile olsa bu adet ağrıları artık rahim ağzının olgunlaştığını gösteriyor. Sağlıkla gelsin paşalar, bence de bi hastaneye görünün..
Erken degil, 37 den sonra erken doğum kabul edilmiyor. Sağlıkla kavuşun inşallah
Maşallah çok güzel bir bebek gelismesine de sevindim. Siz dr sağlıkla kavuşun inşallah..
İlk gebelik mi? Ben ilkinde hic bir sey hissetmedim. Nst de bile 80 sancı çıkarken hissetmiyordum. Bir tek doğum sancısı yaşadım. Ama simdi ne ararsan var...

önceleri iri diyoduda şimdi normal canım 3074 gr çıktı dün
bizim sezeryan sebebimiz bebiş makat geliş
kafayı dikti havaya indirmedi aşağı
Ayy doğru senin dönmemişti danacigin ❤❤ Bak ne güzel en azından günün belli. Darısı başıma ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…