Ters bir durum yok sancilarim çok fazla. Acilmam hiç yok. Doktor iki üç güne doğar normal beklersen dedi. Haftasonu da yokmuş hastanede. Pazartesi sabah gelecekmiş. Ben de sezaryen istedim.Kız biz doğuralım diye dua ediyoruz erken değil sağlıkla gelsin doğum haftasıde neden sezaryen canım ters Bi durum mu var
Maşşallah canım maşşallahKizlar selam kontrolden geldim carsamba sabah 9:35te ameliyathanede olucam bu arada sali gunu gelisimi durdu artik demisyi 2 kontrolde ayni cikmisti bugun biraz daha büyüdüğünü ogrendik cok sevindim zaten kilosunu takmiyorum kafami rahatlatmistim sağlıklı olsun gerisi onemli degil benim guzel bebegimEki Görüntüle 2280784
Zaten korkuyodun canım ikinizde nasıl iyi olacaksanız psikolojin nasıl iyi olcaksa öyle yap bencedeTers bir durum yok sancilarim çok fazla. Acilmam hiç yok. Doktor iki üç güne doğar normal beklersen dedi. Haftasonu da yokmuş hastanede. Pazartesi sabah gelecekmiş. Ben de sezaryen istedim.
Benim kızım çok güzel teyzesiDaha napcan kız :)) gelinimi güzel süsle fotolarını bana mutlaka at doğunca oğluşuma göstericem:))))
O sancı değil kuzum ben çok çektim şu vajinadan.gecen adım atamıyodum gittim ya sancı 45/48 çıktı en fazlaBen de hiç yalancı sancı çekmiyorum ya acaba pat diye mi gelecek gerçek sancılar? Sadece yatıp kalkıp oturunca vajinama ağrı saplanıyor
Bizde kaçırırızzzzzzzBenim kızım çok güzel teyzesi
Valla iliğinizi kemiğinizi sömürürüz söylüyorum şimdiden benim kocamın kızı alınmaz
Nstden çıktım. Sancilarim baya yuksek. 90 ları buldu. Ebe senin doğum başlamış gibi görünüyor dedi. Doktoru bekliyorum şimdi. 37+3 oldum erken mi kızlar ya
Ben nefes alabilme derdindeyim sen pembe ruj:)) hayat herkeze adil davranmıyorsen kilo veriyosun ben ödemden ölüyorum:)) bugün dün olan bir terliğim vardı evde artık oda olmuyor ayaklarına bakınca taş devri insanları aklıma geliyor ellerimi kapatırken zorlanıyorum falan filan birden nerden cıktı bı denli ödem hiç anlamadım neyseki azıcık kaldııı bende sürücem pembe ruhları hıh
Aynen de öyle olcak canım bence bizimBen de hiç yalancı sancı çekmiyorum ya acaba pat diye mi gelecek gerçek sancılar? Sadece yatıp kalkıp oturunca vajinama ağrı saplanıyor
Aktarlarda bulunuyormuş canım. Bana hacdan getirmişti yakınım. Doğumun başladığını anlayınca suya koyup dua okuyorsun. Üç ihlas, bir Fatiha, 7 inşirah, 7 ayetel kürsi, 1 Meryem,1 Yasin suresi okudum ben
Burda da Nisa’n havası var çok serin hava
MujuksssAsla erken değil ☺ sağlıkla kolaylıkla kavuşun inşallah
İlk gebelikte ben de öyleydim. Hobbit ayaklarım vardı.. Geçiyor bebişim, ayaklarımıza bakmıyoruz.. baksak da göremiyoruz zaten..
O zaman ne diyoruz?
Bir elimde cımbız bir elimde ayna..
Umurumda mı ki bu dünyeeaaa
erken değil canımNstden çıktım. Sancilarim baya yuksek. 90 ları buldu. Ebe senin doğum başlamış gibi görünüyor dedi. Doktoru bekliyorum şimdi. 37+3 oldum erken mi kızlar ya
hayırlısı olsun canımBeni sezaryene alıyorlar öğleden sonra.
Amin sağolasın Alpim, 37 den sonra istediği vakit gelsin inşallah. İnci kızımızın da doğum günü kutlu olsun, hazırlık yaptınız mıBurayı okuyunca hamile olasım geldiNe guzel teleşlar 2 yıl önce bugun kızıma kavusmaya 3 gün kalmıs bende sizler gibi heyecanlıydım
Ama bir yandanda dogunca hamılelıgımı özleyecegım dıye buruktu bir yanım ama kızımı gördükten sonra hiç özlemedim o gunlerı .. @Saye- az kalmış canım saglıkla kucagına almak nasıp olsun pazar gecesınden sonra gelsınler ☺
@deeploneliness Senin daha var sanırım hayırlı zamanda gelsin bütün bebişler♥
Düzenli mi? Bence senin doğumun yakın, yalancı sancı bile olsa bu adet ağrıları artık rahim ağzının olgunlaştığını gösteriyor. Sağlıkla gelsin paşalar, bence de bi hastaneye görünün..Kızlar sabah bir bakmışsınız ben doğuruyorum diye mesaj atmışım. Fenayım yani Doğum böyle başlıyorsa benimki başladı. Bebeklerin ikisi de acayip toplandı nefes alamıyorum, sürekli çişim var gibi, hafif adet ağrısı gibi tarif edemiyorum bilenler bana bir anlatsın. Biraz da midem bulanıyor
Erken degil, 37 den sonra erken doğum kabul edilmiyor. Sağlıkla kavuşun inşallahNstden çıktım. Sancilarim baya yuksek. 90 ları buldu. Ebe senin doğum başlamış gibi görünüyor dedi. Doktoru bekliyorum şimdi. 37+3 oldum erken mi kızlar ya
Maşallah çok güzel bir bebekKizlar selam kontrolden geldim carsamba sabah 9:35te ameliyathanede olucam bu arada sali gunu gelisimi durdu artik demisyi 2 kontrolde ayni cikmisti bugun biraz daha büyüdüğünü ogrendik cok sevindim zaten kilosunu takmiyorum kafami rahatlatmistim sağlıklı olsun gerisi onemli degil benim guzel bebegimEki Görüntüle 2280784
İlk gebelik mi? Ben ilkinde hic bir sey hissetmedim. Nst de bile 80 sancı çıkarken hissetmiyordum. Bir tek doğum sancısı yaşadım. Ama simdi ne ararsan var...Günaydın
Doğumlar hızla devam ediyor darısı bekleyen herkesin başına.
Bende yalancı sancı bile ne bilemeden doğumamı giricem acaba bilemedimBöyle düşünüp kaşınıyormuyum onuda bilmiyorum. Yalancı ile gerçek sancıyı bile bilmiyorum bendemi bir gariplik var acaba Geçen hafta nst de sancı çıkmış onada şaşırdım. Ben sanırım rahmim bi yerde toplanmasını bebek hareketi sanıyorum. Neyse hayırlısı
Ya ben 2. Ayında denize bile sokmayı düşünüyorum. Zaten akdenizin suyu baya tuzlu. Ha denize sokmuşum ha tuzlamisimKız ne bilim TV de izledim sakın tuzlamayın dediler:)
Ayy doğru senin dönmemişti danacigin ❤❤ Bak ne güzel en azından günün belli. Darısı başıma ❤❤önceleri iri diyoduda şimdi normal canım 3074 gr çıktı dün
bizim sezeryan sebebimiz bebiş makat geliş
kafayı dikti havaya indirmedi aşağı
Hadi Rabbim Bi avazda kurtarsın canım güzel bi doğum olsun sağlıkla kavuşunnKızlaaaaaar hastanedeyim doğum başladı suyum geldi bize bol bol dua edin lütfen
Sağlıkla gelsin minik bebiş.. Ay çok heyecanlı..Kızlaaaaaar hastanedeyim doğum başladı suyum geldi bize bol bol dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?