2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Mika al
Hastanede kullan at olacak mecbur

4 litre çok kuzu sebil onu soğuk tutamazsın
Küçük al evde de kullanırsın sonra

Nerden çıktı len bu adetler başlıcam hee
aynen ya yapmasan da olmuyor :)) bugün madame cocoya bakayım o zaman en iyisi 4 bence de çok.

Ben kadeh şeklinde olan mika bardaklardan aldım altı tül süslemeli kırıldı ıslandı vs vs derdi olmasın dedim

Rujlu teyzeler kızımın pokunu yesin bi zahmet. Zaten kesin bi kulp bulurlar Cikarttiririm öyle olursa, sade kalsın derim. Pazartesi hazır doktora gitmişken, hastaneye de uğrayayım bari
E bi zahmet

Tabi canım işin şakası o
Kimseye beğendirmeye çalışmıyoruz kendi kendimize eğleniyoruz işte
Bir iki hoşluk iyi hissettirir herkese oda da bence
Fazlası da kıroluk oluyo
Arada ince bi çizgi var sadelik güzeldir

Ya geçen doktor eşimin yanında kafasına dokunabilecek miyim bakalım dedi, bizim ki şok O yuzden artik biraz kanka olalim dedik
Korunarak yapıyorduk bizde bende spermin inceltici etkisi olduğunu öğrenince böyle böyleymiş dedim kızım emin misin bak çocukta leke falan olmasın dedi işi gücü bırakıp yarım saat güldüm
Ben pes etmedim etmiyorum çünkü doğum için herşey adama ilk defa bu kadar yapıştım

Şöyle bişey hepsi annemlerde süs püs olaylarının canım kardeşim getirsin onları düşünemem diye hepsini oraya bıraktım gidersem foti atabilirim anca
Panoyu nerde yaptırdığını öğrenebilermiyim
Ona güvenemiyorum ben kötü baskı olursa hiç sevmem çünkü

Panoyu nerde yaptırdığını öğrenebilermiyim
Ona güvenemiyorum ben kötü baskı olursa hiç sevmem çünkü
Tasarımabasla.com bir sürü çeşidi var karton üstü yapıştırma da 30 TL içim acımaz diye yaptırdım masanın arkasına yapıştırırım diye fena değil isim görünsün yeter dedim

Kız ne bilim TV de izledim sakın tuzlamayın dediler:)

Hadi hayırlısıyla gir çık canım
Aynı kızımda yaşadığımı yaşıyosun öğlen almışlardı
Sorun yok dimi
Sancim çok fazla açılma hiç yok 0. Normal beklersen iki üç güne doğar dedi. Ben de sezaryen istedim. Doktor da pazartesi sabah geliyormuş seminere gidecekmiş. Çok değişik oldum ya

Yaa senin de bebek iriydi degil mi balım? Pazartesi benim de kontrol, bakalım bana ne diyecek. Valla yalan Yok, deli gibi ay sonuna gelsin istiyorum ❤
önceleri iri diyoduda şimdi normal canım 3074 gr çıktı dün
bizim sezeryan sebebimiz bebiş makat geliş
kafayı dikti havaya indirmedi aşağı

Bende iki tane balon standı aldım jardinyer seti ve şerbetlik var bebek küvez yatak süsü kapı süsü çikileta ve dağıtmalık hediye + pano yaptırdım benden bu kadar yeter
Daha napcan kız :)) gelinimi güzel süsle fotolarını bana mutlaka at doğunca oğluşuma göstericem:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…