2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canımm seni üzmek istemezdim, sadece iyi kötü burda her şeyi paylaşıyoruz diye yazmak istedim direk burası aklıma geldi, üzdüysem, korkuttuysam herkesten özür dilerim.. Eşim uzman bu konuda, o ve arkadaşları yardımcı olacaklar.. Dilerim sen de yavruna sağlıcakla kavuş..

kafkasyaninozkizi
Bi sorun yok di mi canım? Anlamadım ben mesajlardan.
Benle ilgili bi sorun yok şükür canım.. Ki buna şükrederken bile utandım şuan.. Kuzenimle ilgili bi sorun, arkadaşlar olumsuz etkilenmesin diye sildim mesajı, bol bol dua edin kuzenime.. Durumu Öğrenmek isteyen olursa da özel mesajdan cevap veririm

Tamam canım duayla..

Son düzenleme:
Kızlar beni Doğuma aldılar açıklığım 7 cm. İlk geldiğimde 5 cm di. Dr gece gelseydin doğururdun şimdiye dedi. Dualarınızı bekliyorum
Canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz bol bebişli bir hafta
Yok cnm sıkma canını ben etkilenmiyorum, bununla ilgili face grubu fln var aktif takip ediyorum hep hayatımın içinde ztn. Eşinin yardımcı olabilecek olması çok güzel umarım bşr an önce toparlar kendini, keşke yaşanmasa ama o kdr çok yaşayan varki başıma gelince öğrendim ama devamında doktorlar daha tedbirli oluyor ilkinde olmasalarda, inşallah günler su gibi geçer sağlıkla hamile kalıp bebişini alır kucağına

Bugun yola cıkıyoruz akşam halalarla kutlayacagız bu senede Hazırlıklar tamam yani hafta sonuna denk gelmeside güzel oldu . Sagol canım Sen ikisini bir kutlarsın belkide
Kalabalık ortamda daha güzel kutlanıriyi eğlenceler diliyorum. Büyük ihtimal biz de ikisini bir arada kutlarız

Kız sizin nasıl iştahınız yok yaa benim önüme sanayi koysan kesip yiyeceğim. Hofff seni de sevdiğimden 19 kabul ediyorum ❤
haha tamam seni mi kıracağım bebişim
Kızlaaaaaar hastanedeyim doğum başladı suyum geldi bize bol bol dua edin lütfen
ayy haydi sağlıkla gelsin inş.
inş hemen kavuş sağlığına da bebeğine de
Kızlar beni Doğuma aldılar açıklığım 7 cm. İlk geldiğimde 5 cm di. Dr gece gelseydin doğururdun şimdiye dedi. Dualarınızı bekliyorum
Ayy belliydi ama ya haydi ikisinde sağlıklageisn inş

Gözünüz aydın olsun, İnşaallah biran önce toparlanırsın canım..

Aman Allah'ım süper haberAllah bir avazda kurtarsın canım. Yolun yarısından çoğu bitmiş bile

noldu ki anlamadım kötü birşey yoktur inşallah kafkasyaninozkizi

ben de aynıyım dün eşime gıcık oldum rüyamda anneme bugün de iş arkadaşlarım :))) hepsi hormonlardan arkadaşım :)
Benim eşimde azcık geç kalsa 50 kere arıyorumm :)) adam bana cvp vermekden çalışamıyor:)) bu aralar böyle kuzum
Bu bizim hakkımız herkes katlanacak bi zahmet bu sıcaklarda en az 3 kilo bebek artı suyudur eşidir bir sürü yük taşı üstüne ağrısı sancısı var bunları çekip birde şeker kız canddy gibi dolaşamayız ☺☺

Evde kesin iş bitmez canım, hastanenin keyfini çıkar, dinlenebildiğin kadar dinlenmene bak :) Bak demek ki biz hemen aynı yatağa alalım, bunun faydası var okumuştum ben de :) Oy ben size kurban birbirlerini mi kokluyorlar, canlarım benim. Ayyy canlarım benim ablalarıyla tanıştılar demek Tamam canım benimkiler de 50 cm den başlıyor, çevremdekiler hep prematüre al demişti ben de ısrarla almadım bekledim, acil bir şey olsa zaten alınır. Moralimi bozuyor insanlar Oy boyladı da çok iyi kuzu, benimkiler Çarşamba günü biri 46 cm diğeri 47 cm görünüyordu. Bakalım nasıl doğacaklar. LaL daha doktorum doğumu hiç konuşmuyor, doğumuma girecek mi o bile belli değil. Adam ketum, tamam annesi süper, görüşürüz, ocean mummye devam, ezberledim bunları :):):):):)
Ay Sayecim hadi inşallah, yazdıklarından çok iyi anlamadım. Doğum sancısında önemli olan belilirli aralıklarla olması ve süreğen bir ağrı olması, dakikası da belli bir süre sonra düzene girer, sen bunu takip et, bol bol çok sıcak suyla uğraş, küvetin varsa otur. Açılmanı hızlandırır ama tansiyonunu çok düşürmesin ona dikkat et. Hadi hayırlısı canım
kuzum hoşgeldin :))) yaptırmadım hala
Kız Compeng ben senin üstüne 3. yü yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…