Canımm seni üzmek istemezdim, sadece iyi kötü burda her şeyi paylaşıyoruz diye yazmak istedim direk burası aklıma geldi, üzdüysem, korkuttuysam herkesten özür dilerim.. Eşim uzman bu konuda, o ve arkadaşları yardımcı olacaklar.. Dilerim sen de yavruna sağlıcakla kavuş..kafkasyaninozkizi canım aynısını yaşamış biri olarak çok üzüldüm bende 4 ay terapi aldım 2 yıl geçti hala kafamda oturmadı hayal gibi herşey, bana doktorum etrafındakiler sana iyilik yapıcam derken hata yapmışlar dedi, çünlü ben yoğunbakımdayken bebepimin tüm eşyalarını evden alıp odaıanı eski rengine boyamış lar ve benim yanımda sanki hiç bişey olmamış givi hep neşeli davranıp hiç konusunu açmadılar, doktor bana ilaç fln vermedi acınla yüzleşmelisin dedi konuşabildiğin kdr konuş anlat dedi. Siz kendiniz bilirsiniz ama cnm isterseniz bir psikologa danışıp ona göre tavır alın allah sabır versin
Benle ilgili bi sorun yok şükür canım.. Ki buna şükrederken bile utandım şuan.. Kuzenimle ilgili bi sorun, arkadaşlar olumsuz etkilenmesin diye sildim mesajı, bol bol dua edin kuzenime.. Durumu Öğrenmek isteyen olursa da özel mesajdan cevap veririm
Tamam canım duayla..Benle ilgili bi sorun yok şükür canım.. Ki buna şükrederken bile utandım şuan.. Kuzenimle ilgili bi sorun, arkadaşlar olumsuz etkilenmesin diye sildim mesajı, bol bol dua edin kuzenime.. Durumu Öğrenmek isteyen olursa da özel mesajdan cevap veririm
Canım hadi güzel haberlerini bekliyoruzKızlar beni Doğuma aldılar açıklığım 7 cm. İlk geldiğimde 5 cm di. Dr gece gelseydin doğururdun şimdiye dedi. Dualarınızı bekliyorum
Yok cnm sıkma canını ben etkilenmiyorum, bununla ilgili face grubu fln var aktif takip ediyorum hep hayatımın içinde ztn. Eşinin yardımcı olabilecek olması çok güzel umarım bşr an önce toparlar kendini, keşke yaşanmasa ama o kdr çok yaşayan varki başıma gelince öğrendim ama devamında doktorlar daha tedbirli oluyor ilkinde olmasalarda, inşallah günler su gibi geçer sağlıkla hamile kalıp bebişini alır kucağınaCanımm seni üzmek istemezdim, sadece iyi kötü burda her şeyi paylaşıyoruz diye yazmak istedim direk burası aklıma geldi, üzdüysem, korkuttuysam herkesten özür dilerim.. Eşim uzman bu konuda, o ve arkadaşları yardımcı olacaklar.. Dilerim sen de yavruna sağlıcakla kavuş..
Kalabalık ortamda daha güzel kutlanırBugun yola cıkıyoruz akşam halalarla kutlayacagız bu senedeHazırlıklar tamam yani hafta sonuna denk gelmeside güzel oldu . Sagol canım Sen ikisini bir kutlarsın belkide
haha tamam seni mi kıracağım bebişimKız sizin nasıl iştahınız yok yaabenim önüme sanayi koysan kesip yiyeceğim. Hofff seni de sevdiğimden 19 kabul ediyorum ❤
ayy haydi sağlıkla gelsin inş.Kızlaaaaaar hastanedeyim doğum başladı suyum geldi bize bol bol dua edin lütfen
inş hemen kavuş sağlığına da bebeğine deSelam kızlar
Doğum yapanlar hayırlı olsun güle güle büyütün bebislerinizi
Doğumu başlayanlar sağlıcakla kavuşun inşallah.
Bekleyenlere Allah kolaylık versin. Vakti gelince sağlıcakla gelsin kuzular .
Benim oğlusum da bugün kuvezden çıkacak. 3 buçuk da alacağız inşallah
12 gün sonunda kavuşacağız çok şükür
Ayağım tam iyilesmedi. Topallayarak yürüyorum. Çok yürüyünce ağrı yapıyor.
Dua edin bana sağlığıma çabucak kavuşayım.
Ayy belliydi ama ya haydi ikisinde sağlıklageisn inşKızlar beni Doğuma aldılar açıklığım 7 cm. İlk geldiğimde 5 cm di. Dr gece gelseydin doğururdun şimdiye dedi. Dualarınızı bekliyorum
Sağlıkla kavuşun inşallah, Allah yardımcınız olsun canımKızlaaaaaar hastanedeyim doğum başladı suyum geldi bize bol bol dua edin lütfen
Gözünüz aydın olsun, İnşaallah biran önce toparlanırsın canım..Selam kızlar
Doğum yapanlar hayırlı olsun güle güle büyütün bebislerinizi
Doğumu başlayanlar sağlıcakla kavuşun inşallah.
Bekleyenlere Allah kolaylık versin. Vakti gelince sağlıcakla gelsin kuzular .
Benim oğlusum da bugün kuvezden çıkacak. 3 buçuk da alacağız inşallah
12 gün sonunda kavuşacağız çok şükür
Ayağım tam iyilesmedi. Topallayarak yürüyorum. Çok yürüyünce ağrı yapıyor.
Dua edin bana sağlığıma çabucak kavuşayım.
Aman Allah'ım süper haberKızlar beni Doğuma aldılar açıklığım 7 cm. İlk geldiğimde 5 cm di. Dr gece gelseydin doğururdun şimdiye dedi. Dualarınızı bekliyorum
Allah yardımcın olsun canım inşallah bir avazda doğurursun sağlıklaKızlar beni Doğuma aldılar açıklığım 7 cm. İlk geldiğimde 5 cm di. Dr gece gelseydin doğururdun şimdiye dedi. Dualarınızı bekliyorum
Evet canım sezeryan olacak benim iki haftamız kaldı 38. Haftada alacak inşallahcanım seninle günümüz aynı. Sezeryan mıydı senin ?
noldu ki anlamadım kötü birşey yoktur inşallahkafkasyaninozkizi canım aynısını yaşamış biri olarak çok üzüldüm bende 4 ay terapi aldım 2 yıl geçti hala kafamda oturmadı hayal gibi herşey, bana doktorum etrafındakiler sana iyilik yapıcam derken hata yapmışlar dedi, çünlü ben yoğunbakımdayken bebepimin tüm eşyalarını evden alıp odaıanı eski rengine boyamış lar ve benim yanımda sanki hiç bişey olmamış givi hep neşeli davranıp hiç konusunu açmadılar, doktor bana ilaç fln vermedi acınla yüzleşmelisin dedi konuşabildiğin kdr konuş anlat dedi. Siz kendiniz bilirsiniz ama cnm isterseniz bir psikologa danışıp ona göre tavır alın allah sabır versin
ben de aynıyım dün eşime gıcık oldum rüyamda anneme bugün de iş arkadaşlarım :))) hepsi hormonlardan arkadaşım :)
Bu bizim hakkımız herkes katlanacak bi zahmetBenim eşimde azcık geç kalsa 50 kere arıyorumm :)) adam bana cvp vermekden çalışamıyor:)) bu aralar böyle kuzum
Evde kesin iş bitmez canım, hastanenin keyfini çıkar, dinlenebildiğin kadar dinlenmene bak :) Bak demek ki biz hemen aynı yatağa alalım, bunun faydası var okumuştum ben de :) Oy ben size kurban birbirlerini mi kokluyorlar, canlarım benim.Hastanede elim boş canım kendimi toparladım artık yazabilirim evde iş bitmez belki giremem bileikizler ilk gece çok ağladılar birbirlerinden ayrı yataklardaydılar sabah hemen tek yatağa yan yana yatırdım ondan beri daha huzurlular kafalarını birbirlerine yaslayıp koklaşıyorlar inanılmaz güzel, kilo kaybedince derin uyudular halsizleştiler ama sürekli uyandırmaya çalışıyorum hızlı toparlansınlar diye 2şer saate emziriyorum 20şer dakika sürüyor bez değiştir koklaş öpüş resimlerini çek bakımlarını yap derken işleri hiç bitmiyor ablalar geldi gördüler Harika fotoları var birarada Allah herkese göstersin öyle güzellikler kıyafetleri çok küçük almamıştım 50cmden başlıyor genelde onlar rahat oldu çokta büyük durmuyor ama çıtçıtlı atletleri 0 aylıktı onlar sanırım hastaneden çıkıncaya kadar sonra kullanamayız çok küçük omuzları daraltıyor, kızım 46 cm oğlan 49 ikisinede bir boy büyük atlet gerekiyor
Epidural kesinlikle öneriyorum canım öncekiler de epiduralli benim rahattı doğumlarım, zaten bu Doğumda ister misin diye bile sormadılar olmak zorundasın dediler seve seve yaptırdım büyük rahatlık.. tabi kişiye göre etkisi yan etkisi değişebilir onun da kararını dr veriyor zaten gerekli kontrolleri yapıp
Ay Sayecim hadi inşallah, yazdıklarından çok iyi anlamadım. Doğum sancısında önemli olan belilirli aralıklarla olması ve süreğen bir ağrı olması, dakikası da belli bir süre sonra düzene girer, sen bunu takip et, bol bol çok sıcak suyla uğraş, küvetin varsa otur. Açılmanı hızlandırır ama tansiyonunu çok düşürmesin ona dikkat et. Hadi hayırlısı canımKızlar sabah bir bakmışsınız ben doğuruyorum diye mesaj atmışım. Fenayım yani Doğum böyle başlıyorsa benimki başladı. Bebeklerin ikisi de acayip toplandı nefes alamıyorum, sürekli çişim var gibi, hafif adet ağrısı gibi tarif edemiyorum bilenler bana bir anlatsın. Biraz da midem bulanıyor
Kız Compeng ben senin üstüne 3. yü yaptırdımkuzum hoşgeldin :))) yaptırmadım hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?