Off kızlar benim yine bel kalça vajina ağrım başladı doktor hiçbirşey yapma dedikce ben yapıyorum sonra kızıyorum kendime otur aşşa işde kendi kendime kaşınıyorum çok kızdım kendime şimdi
Off kızlar benim yine bel kalça vajina ağrım başladı doktor hiçbirşey yapma dedikce ben yapıyorum sonra kızıyorum kendime otur aşşa işde kendi kendime kaşınıyorum çok kızdım kendime şimdi
Evet 21 noldu boyun mu büyüdü ne bozuyosun beni he kocam evde de yaptırayım çalışıyor adamcığız kaçgündür de geç geliyor 1 hafta izinli olacak diye yükleniyorlar adama:)) ben bugün çamaşır attım astım alışveriş yapmıştım onlar geldi yerleştirdim çarşaflarımı değiştirdim bulaşık makinesini yerleştirdim bir posta daha çamaşır attım ve geberdim işde belim koptu kopucak:)) ablam gelecek güya temizliğe yapacak bili kalmadı ki ona:))) son 2/günü rahat geçiririm anca tabii oda bugün doğurmazsam:))))
Yapıyorda bu hafta hep geç geldi işde.pazar yapmıstık en son gerçi dün akşamda saat 10 dan sonra geldi banyoyu mutfağı falan temizledi adam ablam aksam 11 de gelicek annemde cmtsi sabah