Birefebirece
canım sen ilk gün sütün gelmeyınce mama verdınmı . Benım pazartesi geldi süt ozamana kadar mama verdik biberonla.şimdide asla memeyi almıyo 8den beri ac bıraktık kaynanam sagolsun .... dayanamadım o agladıkca süt aktı 15.00da verdim artık sağıpta .nasıl olacak yardımcı olsan
Aaa verdim tabi kuzum ama enjektorle verdik. Anne sütünü alınca kendi kabul etmedi mamayı bı daha. Biberonla mi verdiniz mamayı bize hastanede izin vermediler enjektör ve kaşıkla verdik
1.onemsedigim biri hakkımda bir detayı unutunca galbim giriliyor. 2.korkuyorum deli gibi valla yalan yok ,ben buralarda o otu asla bulamam pazara kadar koysaydik açılırdı belki
1.onemsedigim biri hakkımda bir detayı unutunca galbim giriliyor. 2.korkuyorum deli gibi valla yalan yok ,ben buralarda o otu asla bulamam pazara kadar koysaydik açılırdı belki
Birefebirece
canım sen ilk gün sütün gelmeyınce mama verdınmı . Benım pazartesi geldi süt ozamana kadar mama verdik biberonla.şimdide asla memeyi almıyo 8den beri ac bıraktık kaynanam sagolsun .... dayanamadım o agladıkca süt aktı 15.00da verdim artık sağıpta .nasıl olacak yardımcı olsan
Tüh ya biberondandır. Alışkanlık yaptı demek. Akış orda daha iyi tabii. Bence sabırla önce meme denemeye devam et. Emmeye çalışsın sonra biberon. Emme biberon , Emme biberon ardı ardına belki koşullanır. Emme refleksi ilerler. Umarım..
Kızlar otun faydası sanki psikolojik, çünkü sürekli onun açıldığını rahmin de açıldığını düşünüyor insan kocam da sağolsun durmadan beynimi yordu ot açıldı doğur artık diye bende çok odaklandım öylelikle ama sadece ot olmaz egzersiz yapın bolca bağdaç kurarak oturun merdiven inip çıkın iki üç güne açılırsınız
Kızlar otun faydası sanki psikolojik, çünkü sürekli onun açıldığını rahmin de açıldığını düşünüyor insan kocam da sağolsun durmadan beynimi yordu ot açıldı doğur artık diye bende çok odaklandım öylelikle ama sadece ot olmaz egzersiz yapın bolca bağdaç kurarak oturun merdiven inip çıkın iki üç güne açılırsınız
Ay ben bi doğurayım şu sezeryan şeysileride bi geçsin yatakda hop bi sağ tarafıma döncem hoplayarak hop bir sola karnımın üstüne üstüne yatıcammm bacakların yukarda kafam aşşada yatıcam yürümücem artık mesela biyere giderken hoplayarak hoplayarak gidicem en aşşalara eğilcem en yukarılara uzancamm çok özledimmmm çooookkkk