2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Senayla ikinizi nasıl öldürsem plan yapmaya başladım ama bebeleriniz anasız kalmasın diye duruyorum
Napim kuzu amuda mı kalkim napayım
İnsan sevdiğiyle uğrasırmışşş bi doğurayım bak daha neler etcem sana gelcem gitcem sen daha doğuramadın mı dicem

Aaa verdim tabi kuzum ama enjektorle verdik. Anne sütünü alınca kendi kabul etmedi mamayı bı daha. Biberonla mi verdiniz mamayı bize hastanede izin vermediler enjektör ve kaşıkla verdik

Son düzenleme:
Tüh ya biberondandır. Alışkanlık yaptı demek. Akış orda daha iyi tabii. Bence sabırla önce meme denemeye devam et. Emmeye çalışsın sonra biberon. Emme biberon , Emme biberon ardı ardına belki koşullanır. Emme refleksi ilerler. Umarım..

Kızlar otun faydası sanki psikolojik, çünkü sürekli onun açıldığını rahmin de açıldığını düşünüyor insan kocam da sağolsun durmadan beynimi yordu ot açıldı doğur artık diye bende çok odaklandım öylelikle ama sadece ot olmaz egzersiz yapın bolca bağdaç kurarak oturun merdiven inip çıkın iki üç güne açılırsınız

Evde bacaklarım ayrık yürüyorum bildiğin ördek gibi akşamları da yürüyüşe başladık perine masajı hurma hergün duş ben daha napsam bilmiyorum ki

Reactions: LaL
Ay ben bi doğurayım şu sezeryan şeysileride bi geçsin yatakda hop bi sağ tarafıma döncem hoplayarak hop bir sola karnımın üstüne üstüne yatıcammm bacakların yukarda kafam aşşada yatıcam yürümücem artık mesela biyere giderken hoplayarak hoplayarak gidicem en aşşalara eğilcem en yukarılara uzancamm çok özledimmmm çooookkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…