2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sende mi erken koydun canım? Sancı da mı Saye de koydu maşallah 7 cm açıklık ne demek
Ben hikmetine çok inanıyorum gerçekten
Benim kendi sancılarımı bekliyorduk canım yoksa suni sancı verilecekti, geçen Cuma koydu annem suya tamamen açılınca bana da bir şişeyle su getirdi içtim yürüyüş yaptım işte pırt diye doğdular

Sende mi erken koydun canım? Sancı da mı Saye de koydu maşallah 7 cm açıklık ne demek
Ben hikmetine çok inanıyorum gerçekten
Sen daha 1 cm açamadın.yazık yazık okadar adama yüklendin onu bunu yaptın hadi kızım hopluyon mu zıplıyon 1 ot değil 2 ot mmu koyuyon bişiy yap beraber doğuralım :)))

O zaman senin açılman vardı sanırım dimi
Ben şimdi koyim mi beklim mi

Sen daha 1 cm açamadın.yazık yazık okadar adama yüklendin onu bunu yaptın hadi kızım hopluyon mu zıplıyon 1 ot değil 2 ot mmu koyuyon bişiy yap beraber doğuralım :)))
Senayla ikinizi nasıl öldürsem plan yapmaya başladım ama bebeleriniz anasız kalmasın diye duruyorum
Napim kuzu amuda mı kalkim napayım

Ya Evet doğuranlar gitmeyin nireye gidiyonuz.daha konuşacak çok şey var bunların emmesi yıkanması 40 ı 80 i:)) maması uykusu

Birefebirece canım sen ilk gün sütün gelmeyınce mama verdınmı . Benım pazartesi geldi süt ozamana kadar mama verdik biberonla.şimdide asla memeyi almıyo 8den beri ac bıraktık kaynanam sagolsun .... dayanamadım o agladıkca süt aktı 15.00da verdim artık sağıpta .nasıl olacak yardımcı olsan

Valla kuzum yazdıktan sonra sana Dank etti bu kız suni sancıyla yapcaktı diye günün belli ya kuzum sezeryana gidiyor aklım niye ağlıyon ama şimdiiii
1.onemsedigim biri hakkımda bir detayı unutunca galbim giriliyor. 2.korkuyorum deli gibi valla yalan yok ,ben buralarda o otu asla bulamam pazara kadar koysaydik açılırdı belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…