2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Dilinin altına damla damla verseniz dökmez kuzum ya
Burda ilaçları şırınga tipi bi aparatla veriyoruz biz hep. Dil emerken ileri geri itme refleksli olduğundan dökebilir evet.. Mümkünse yanak içine verin sütü.. İlaçları da öyle veriyoruz biz. Sıfır ziyan..
İnşallah kısa zamanda memeye geri dönüş yapar kuzucuk ☺ Ozgurkus

Süt sağma makinan varsa sağ ve biberonla içir
Zamanla alışacak memeye
Daha kendini anne karnında hissediyor
Emmiyorsa ilk önce biberonu ver sonrasında hemen memeyı ben öyle yaptım

Kızlar şimdi kontrolden çıktım, benim kızın doğası yok hiç hala yan duruyor doğum pozisyonu almamış. Kilosu 3334 Doktorum 2 hafta daha bekleriz doğum pozisyonuna girmezse sezeryan ile alırız dedi. Bir ebe ile konuştum amuda kalk denize gir falan dedi doğum kanalına girmesi için ben yapabilir miyim, hiç sanmıyorum...

Yarın 38+0 oho açıldım ettim diyene kadar ben 39 olurum kız bırak normal için uğraştım inşallah vesile olsun
Sen de haklisin ben de normal cok istiyorum ama.biraz umudum kalmadi 2 kontorldur basi biraz iri boyle devam ederse normal.olmaz dedi.Sanirim.koca kafali kocama cekti

Biz 3 gün enjektorle verdik dilin yan tarafından altına doğru valla hiç dokulmedi kuzum ama çok aciktiginda kafasını sağa sola ceviriyorsa o zaman belki dökülür. Zaten şekeri düşmesin diye biz bebeği uyandırıp uyandırıp verdik uyanmasını açılmasını beklemeden . İlk günden de süt olmadığı halde sürekli memeyi emdi ama yara oldu tabi. Bende iki hafta kadar çok acılı goguslerle gezdim. Şimdi de bazı günler yine aciyor yanlış verdiğimde.

1 gogsu cok uzun emzirme canim mesela 20 dk en fazla emzirmek lazimmis uzun emzirince de yara.oluyomus

Kızlar bugün ameliyat günümü aldım 29 haziran.39+0 oluyoruz.biraz daha erken alıcaktı fakat bebeğim son on günde hiç kilo almamış.niye böyle oldu anlamadım.şu an 38 e girdi ve henüz 2800 gr 49 cm.
günde 2 defa süt ve soda , badem ve muz önerdi
başka fikri olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…