Evet 21 noldu boyun mu büyüdü ne bozuyosun benihe kocam evde de yaptırayım çalışıyor adamcığız kaçgündür de geç geliyor 1 hafta izinli olacak diye yükleniyorlar adama:)) ben bugün çamaşır attım astım alışveriş yapmıştım onlar geldi yerleştirdim çarşaflarımı değiştirdim bulaşık makinesini yerleştirdim bir posta daha çamaşır attım ve geberdim işde belim koptu kopucak:)) ablam gelecek güya temizliğe yapacak bili kalmadı ki ona:))) son 2/günü rahat geçiririm anca tabii oda bugün doğurmazsam:))))
İnşallah canim. Plan var mi? Ne olacak? Belki yazmıssindir ben kacirdim kusura bakmaYAAAAA BENİMDE SUYUM GELSİN NORMAL DOĞURMAYI NASİP ETSİN ALLAH((( (edit:gebelik şekeri)
Bu nasıl temmuz anneleri leynn herkes haziranda doğuruyo
Memleketin bütün ikizler ihtiyacını karşıladınız
Sona kalcam dona kalcam kendi kendime takılcam burda ecinnilerle
Doğuranda gidiyo başını alıp zaten
K kafkaskafkasyaninozkizi canım aynısını yaşamış biri olarak çok üzüldüm bende 4 ay terapi aldım 2 yıl geçti hala kafamda oturmadı hayal gibi herşey, bana doktorum etrafındakiler sana iyilik yapıcam derken hata yapmışlar dedi, çünlü ben yoğunbakımdayken bebepimin tüm eşyalarını evden alıp odaıanı eski rengine boyamış lar ve benim yanımda sanki hiç bişey olmamış givi hep neşeli davranıp hiç konusunu açmadılar, doktor bana ilaç fln vermedi acınla yüzleşmelisin dedi konuşabildiğin kdr konuş anlat dedi. Siz kendiniz bilirsiniz ama cnm isterseniz bir psikologa danışıp ona göre tavır alın allah sabır versin
Benle ilgili bi sorun yok şükür canım.. Ki buna şükrederken bile utandım şuan.. Kuzenimle ilgili bi sorun, arkadaşlar olumsuz etkilenmesin diye sildim mesajı, bol bol dua edin kuzenime.. Durumu Öğrenmek isteyen olursa da özel mesajdan cevap veririm
Yeap 8 temmuzAha ha ben temmuza kalıyorum ikimiz takılırız sukellam.Senin 8 temmuzdu di mi ameliyat günün
Amin canım hepimiz inşallahHayırlısı ıle doğur ozaman canım sağ salim
sondan gelenler olarak benYeap 8 temmuz
Lütfen bekle akşam helalleşip sabah doğuralım
Yoksa kimse kalmıcak valla burda patır patır döküldüler
Yeap 8 temmuz
Lütfen bekle akşam helalleşip sabah doğuralım
Yoksa kimse kalmıcak valla burda patır patır döküldüler
yok canım doktorum şekerden dolayı sezeryan önceliğim dedi ama henüz net değil dedi. bakalım hayırlısı inşallahİnşallah canim. Plan var mi? Ne olacak? Belki yazmıssindir ben kacirdim kusura bakma
canım kaşar ye. kavrulmamış badem ve fındık ye. tahin pekmez ye. muz ye. süt iç tamamdırKızlar bugün ameliyat günümü aldım 29 haziran.39+0 oluyoruz.biraz daha erken alıcaktı fakat bebeğim son on günde hiç kilo almamış.niye böyle oldu anlamadım.şu an 38 e girdi ve henüz 2800 gr 49 cm.
günde 2 defa süt ve soda , badem ve muz önerdi
başka fikri olan var mı
Anladim,suni sanciyi düşünmez misin?yok canım doktorum şekerden dolayı sezeryan önceliğim dedi ama henüz net değil dedi. bakalım hayırlısı inşallah
Bizde tam tersi söylenmişti. 2 seneye yakın da öyle emzirdim.1 gogsu cok uzun emzirme canim mesela 20 dk en fazla emzirmek lazimmis uzun emzirince de yara.oluyomus
canım suniden korkuyorum ya bilemiyorum sen doğurduktan sonra netleştiricemAnladim,suni sanciyi düşünmez misin?
+1canım suniden korkuyorum ya bilemiyorum sen doğurduktan sonra netleştiricem
Nstden çıktım. Sancilarim baya yuksek. 90 ları buldu. Ebe senin doğum başlamış gibi görünüyor dedi. Doktoru bekliyorum şimdi. 37+3 oldum erken mi kızlar ya
Dualarımız seninle ama Pazartesiye kaldı dimi???Beni sezaryene alıyorlar öğleden sonra.
Senin ağzını burnunu yerim, güzellikkkkk, maşallah sana, canım sevindim biraz daha toparlamasınaKizlar selam kontrolden geldim carsamba sabah 9:35te ameliyathanede olucam bu arada sali gunu gelisimi durdu artik demisyi 2 kontrolde ayni cikmisti bugun biraz daha büyüdüğünü ogrendik cok sevindim zaten kilosunu takmiyorum kafami rahatlatmistim sağlıklı olsun gerisi onemli degil benim guzel bebegimEki Görüntüle 2280784
Ay hadi bakalım 1 avazda kurtulKızlaaaaaar hastanedeyim doğum başladı suyum geldi bize bol bol dua edin lütfen
Çok sevindim, sen de bir an önce toparlan inşallah. Yavrunu yerimize kokla tamam mı bol bolSelam kızlar
Doğum yapanlar hayırlı olsun güle güle büyütün bebislerinizi
Doğumu başlayanlar sağlıcakla kavuşun inşallah.
Bekleyenlere Allah kolaylık versin. Vakti gelince sağlıcakla gelsin kuzular .
Benim oğlusum da bugün kuvezden çıkacak. 3 buçuk da alacağız inşallah
12 gün sonunda kavuşacağız çok şükür
Ayağım tam iyilesmedi. Topallayarak yürüyorum. Çok yürüyünce ağrı yapıyor.
Dua edin bana sağlığıma çabucak kavuşayım.
Sayeeeeeee kuzucummmm maşallahhhhhhhh belki de doğurdun bileee, çok mutlu oldum tertemiz 5 cm i,le gitmişsin yaaaa maşallahhhKızlar beni Doğuma aldılar açıklığım 7 cm. İlk geldiğimde 5 cm di. Dr gece gelseydin doğururdun şimdiye dedi. Dualarınızı bekliyorum
Amuda kalk nedir ya, şaşırdılar iyice, analarımız amuda mı kalkmış tövbeeKızlar şimdi kontrolden çıktım, benim kızın doğası yok hiç hala yan duruyor doğum pozisyonu almamış. Kilosu 3334 Doktorum 2 hafta daha bekleriz doğum pozisyonuna girmezse sezeryan ile alırız dedi. Bir ebe ile konuştum amuda kalk denize gir falan dedi doğum kanalına girmesi içinben yapabilir miyim, hiç sanmıyorum...
1 haftada biraz daha kilo alır ama kilosu hiç de kötü değil, sağlıkjlı olsun, doğan büyüyorKızlar bugün ameliyat günümü aldım 29 haziran.39+0 oluyoruz.biraz daha erken alıcaktı fakat bebeğim son on günde hiç kilo almamış.niye böyle oldu anlamadım.şu an 38 e girdi ve henüz 2800 gr 49 cm.
başka fikri olan var mı
Kız S Shewolf15 var biz onla en son aynı gün doğurucaz :):):):)
Benimde öyleydi doktor et süt ürünlerini önermişti . Ama 10 gunde 10 kılo et yedim süt yogurt aklına geleni yedim sonuc 2872 gram dogdu ama dogunca hızla kılo alıyorlar merak etme içerde bakamazsan dışarda bakarsınKızlar bugün ameliyat günümü aldım 29 haziran.39+0 oluyoruz.biraz daha erken alıcaktı fakat bebeğim son on günde hiç kilo almamış.niye böyle oldu anlamadım.şu an 38 e girdi ve henüz 2800 gr 49 cm.
başka fikri olan var mı
aynen canım ben geçen bir doktorun videosunu izledim. bir memeyi tamamen bitirmeden diğerine geçmeyin diyordu. sütteki en sağlıklı kızım en son gelen miktarlardaymış. oyüzden birini tam bitirmeden diğerine geçmemeli ve ilk yine onla başlanmalı bencede.Bizde tam tersi söylenmişti. 2 seneye yakın da öyle emzirdim.
Bileğime bileklik takıyodum ben hangi memeden emdiyse o koluma. Bir sonraki emzirme de yine onla başlıyodu.
İlk haftalar çok emip memeyi boşaltamıyor ama 2-3 aylıkken uzuuun süreli emebiliyolar.
Memedeki sadece ön sütü alınca yetersiz beslenme olur demişti ebemiz.
Ön süt şekerli, arkadan gelen süt yağlı. Biri enerji veriyo biri besleyip tok tutuyo.
Yani sadece ön sütü emzirip diğer memeye geçerseniz sürekli ön süt emmiş oluyo bebek.
Hatta sağım yapanlar farkeder biri rakı gibidir rengi , diğeri mat beyaz.
Çok ileri dönemler için şunu da ekliyim, gece üretilen süt ile gündüz sütü başka. Biri enerji veriyo diğeri uyku yapan bi hormon taşıyo.. O yüzden gündüz sağdığınız sütü gece verirseniz enerjik oluyo bebek.
Bebeğiniz hasta olunca da sütünüz sarıya yakın bi renk oluyo. Bi çeşit antibiyotik üretiyo vücudunuz bebeğe. İnanılmaz bişi ama nette de okursunuz zaten fotoları da var
Bak bakcanım suniden korkuyorum ya bilemiyorum sen doğurduktan sonra netleştiricem
Canım otun suyunu mu içtinBenim kendi sancılarımı bekliyorduk canım yoksa suni sancı verilecekti, geçen Cuma koydu annem suya tamamen açılınca bana da bir şişeyle su getirdi içtim yürüyüş yaptım işte pırt diye doğdular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?