2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Seni bozmak hosuma gidiyor PeloAy ne yapıyorsun kız ablan gelince yaptirirdin işte.

Aha ha ben temmuza kalıyorum ikimiz takılırız sukellam.Senin 8 temmuzdu di mi ameliyat günün

K kafkas
kafkasyaninozkizi canım merak ettim hayırdır

canım kaşar ye. kavrulmamış badem ve fındık ye. tahin pekmez ye. muz ye. süt iç tamamdır

1 gogsu cok uzun emzirme canim mesela 20 dk en fazla emzirmek lazimmis uzun emzirince de yara.oluyomus
Bizde tam tersi söylenmişti. 2 seneye yakın da öyle emzirdim.
Bileğime bileklik takıyodum ben hangi memeden emdiyse o koluma. Bir sonraki emzirme de yine onla başlıyodu.
İlk haftalar çok emip memeyi boşaltamıyor ama 2-3 aylıkken uzuuun süreli emebiliyolar.
Memedeki sadece ön sütü alınca yetersiz beslenme olur demişti ebemiz.
Ön süt şekerli, arkadan gelen süt yağlı. Biri enerji veriyo biri besleyip tok tutuyo.
Yani sadece ön sütü emzirip diğer memeye geçerseniz sürekli ön süt emmiş oluyo bebek.
Hatta sağım yapanlar farkeder biri rakı gibidir rengi , diğeri mat beyaz.

Çok ileri dönemler için şunu da ekliyim, gece üretilen süt ile gündüz sütü başka. Biri enerji veriyo diğeri uyku yapan bi hormon taşıyo.. O yüzden gündüz sağdığınız sütü gece verirseniz enerjik oluyo bebek.
Bebeğiniz hasta olunca da sütünüz sarıya yakın bi renk oluyo. Bi çeşit antibiyotik üretiyo vücudunuz bebeğe. İnanılmaz bişi ama nette de okursunuz zaten fotoları da var

Nstden çıktım. Sancilarim baya yuksek. 90 ları buldu. Ebe senin doğum başlamış gibi görünüyor dedi. Doktoru bekliyorum şimdi. 37+3 oldum erken mi kızlar ya
Beni sezaryene alıyorlar öğleden sonra.
Dualarımız seninle ama Pazartesiye kaldı dimi???
Senin ağzını burnunu yerim, güzellikkkkk, maşallah sana, canım sevindim biraz daha toparlamasına
Kızlaaaaaar hastanedeyim doğum başladı suyum geldi bize bol bol dua edin lütfen
Ay hadi bakalım 1 avazda kurtul bu gün resmen doğum günü yaaa
Çok sevindim, sen de bir an önce toparlan inşallah. Yavrunu yerimize kokla tamam mı bol bol
Kızlar beni Doğuma aldılar açıklığım 7 cm. İlk geldiğimde 5 cm di. Dr gece gelseydin doğururdun şimdiye dedi. Dualarınızı bekliyorum
Sayeeeeeee kuzucummmm maşallahhhhhhhh belki de doğurdun bileee, çok mutlu oldum tertemiz 5 cm i,le gitmişsin yaaaa maşallahhh
Amuda kalk nedir ya, şaşırdılar iyice, analarımız amuda mı kalkmış tövbee yavrunun sağlıklı olmasına sevindim.
1 haftada biraz daha kilo alır ama kilosu hiç de kötü değil, sağlıkjlı olsun, doğan büyüyor
sondan gelenler olarak ben Samira34 ve S Saryamarya var canım :))
Kız S Shewolf15 var biz onla en son aynı gün doğurucaz :):):):)

Benimde öyleydi doktor et süt ürünlerini önermişti . Ama 10 gunde 10 kılo et yedim süt yogurt aklına geleni yedim sonuc 2872 gram dogdu ama dogunca hızla kılo alıyorlar merak etme içerde bakamazsan dışarda bakarsın

aynen canım ben geçen bir doktorun videosunu izledim. bir memeyi tamamen bitirmeden diğerine geçmeyin diyordu. sütteki en sağlıklı kızım en son gelen miktarlardaymış. oyüzden birini tam bitirmeden diğerine geçmemeli ve ilk yine onla başlanmalı bencede.

canım suniden korkuyorum ya bilemiyorum sen doğurduktan sonra netleştiricem
Bak bak Ben 4-5 cm olur olmaz epidural isteyeceğim. Çok video izledim youtube de. Suni sancıyı veriyorlar,kendi isteğine bağlı epidural istediler ve taktilar sonrasında hiç agri hissetmeden doğurdular hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…