2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Saye- Sanırım gelmiştir ikizler artık Bahtları açık olsun inşallah şimdiden yazayım ve dogum hikayeni merakla bekliyorum Çok bekledin çok savaştın artık doya doya mutluluğu yaşama sırası Bir saniye kucagından indirme dokun kokla sev Günler su gibi geçiyor çünkü ve sonra keşke daha çok yapsaydım dıyorsun

Canım usulen tam olarak nasıl yaptın bende koyacağım
Canım usulünü tam olarak bilmiyorum ama önceki doğumumda kayınvalideme vermiştim ben Doğuma giderken suya koydu hızla açılmış zaten 2 saatte doğmuştu bebek sonra Sudan çıkar dedik çıkardı kurumuş kapamış suyunu vs içmeye vakit yoktu.. bu Doğumda da aynı ot yine diyabet kolestaz vs sıkıntılar olduğu için Doğum kendiliğinden başlasın diye bekliyorduk yoksa suni vereceklerdi, Cuma gün suya koydu annem 7 inşikak süresi okumuş tamamen açılınca da bir şişeye suyunu dökmüş üstüne de biraz zemzem o suyu içtim, Doğumdan çıkıncaya kadar suda durdu sonra çıkardı şimdi kapanmış yine

Süt sağma makinan varsa sağ ve biberonla içir
Zamanla alışacak memeye
Daha kendini anne karnında hissediyor
Emmiyorsa ilk önce biberonu ver sonrasında hemen memeyı ben öyle yaptım
Zaten sagıp biberonla veriyorumda.senınkı sonrasında memeyi nasıl tuttu masallah darısı benimkine

Emmesı masallah sıkıntısız canım.biberon sonrası meme verip deneyim bakalım sagol

yemin ederim içimden ne geçiyosa söyledin peloo
o kadar bunaldımki hareketsizliktennn

Canım benim ya.bende hep şu emme meselesini düşünüyorum meme ucum yok erken alınacak birde sezeryan.
Evet canım benım gibi yapma biberon verme.insallah sıkıntın olmaz .sıcak suya girince sütüm indi sadece göğsüne sıcak su dök .birde hemen ayaga kalk sonrakı gün .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…