Saye-Sanırım gelmiştir ikizler artık Bahtları açık olsun inşallah şimdiden yazayım ve dogum hikayeni merakla bekliyorum Çok bekledin çok savaştın artık doya doya mutluluğu yaşama sırası Bir saniye kucagından indirme dokun kokla sev Günler su gibi geçiyor çünkü ve sonra keşke daha çok yapsaydım dıyorsun
Canım usulünü tam olarak bilmiyorum ama önceki doğumumda kayınvalideme vermiştim ben Doğuma giderken suya koydu hızla açılmış zaten 2 saatte doğmuştu bebek sonra Sudan çıkar dedik çıkardı kurumuş kapamış suyunu vs içmeye vakit yoktu.. bu Doğumda da aynı ot yine diyabet kolestaz vs sıkıntılar olduğu için Doğum kendiliğinden başlasın diye bekliyorduk yoksa suni vereceklerdi, Cuma gün suya koydu annem 7 inşikak süresi okumuş tamamen açılınca da bir şişeye suyunu dökmüş üstüne de biraz zemzem o suyu içtim, Doğumdan çıkıncaya kadar suda durdu sonra çıkardı şimdi kapanmış yine
Ayy ne güzel :) kavuşmuş olmalısınız bu saate herhalde, ikiniz de iyisinizdir umarım :) boll sütlü sağlıklı günleriniz olsun :) darısı kalanların başına :)
Süt sağma makinan varsa sağ ve biberonla içir
Zamanla alışacak memeye
Daha kendini anne karnında hissediyor
Emmiyorsa ilk önce biberonu ver sonrasında hemen memeyı ben öyle yaptım
Tüh ya biberondandır. Alışkanlık yaptı demek. Akış orda daha iyi tabii. Bence sabırla önce meme denemeye devam et. Emmeye çalışsın sonra biberon. Emme biberon , Emme biberon ardı ardına belki koşullanır. Emme refleksi ilerler. Umarım..
Ay ben bi doğurayım şu sezeryan şeysileride bi geçsin yatakda hop bi sağ tarafıma döncem hoplayarak hop bir sola karnımın üstüne üstüne yatıcammm bacakların yukarda kafam aşşada yatıcam yürümücem artık mesela biyere giderken hoplayarak hoplayarak gidicem en aşşalara eğilcem en yukarılara uzancamm çok özledimmmm çooookkkk
Evet canım benım gibi yapma biberon verme.insallah sıkıntın olmaz .sıcak suya girince sütüm indi sadece göğsüne sıcak su dök .birde hemen ayaga kalk sonrakı gün .