2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
32-33. haftalar öyleydi benim ama ikinci gebelik rahim hassas die “normal” karşıladım.
Şimdi o kesik acısı yok. Sadece hareketle birlikte bi ağrı oluyo anlık. Ki bu da normal

O karnın içindeki acılar doğumdan sonra da devam ediyor iki üç hafta

Hemde ne acı bıçakla çiziktirmişler gibi gece sağa sola dönmek ızdırap

Şuan elime verseler parçalarım vallahi o derece!
Sakin kuzum bak hayatımızın en güzel anını yaşicaz hayırlısıyla
Yanlıştan doğru çıkmaz derler yanlıştan doğru çıkarıyoruz biz ( yanlış olan kocalar doğru olan bebekler )
Doğuralım da ne halleri varsa görsünler

Hele fiziksel olarak muhtaç olmamak artık çok şükür. Hoplaya zıplaya yaparim herseyimi Son 2 gün

Mantıklı vallahi millete ondan verelim onların sütü gelecek değil ya orjinal katkısızı biz içelim
Valla hastanede soğuk Bişeyler içsinler diye alıcam yoksa lohusa şerbeti için değil dediğin gibi vişne kaynatıp içerim kayısı kompostosu yaptırırım kendim için mis gibi

Ia
evet yazdiklarinda hem fikiriz canim ama boyle ilk 1. gogusu emzirip ama boyle yarim saati gecmemeli.Bir daha ki emzirme de diger gogus emzirmeli denildi

kızlar bugün ilk defa nstye girdim sancı 20lerde çıkıyor normal mi? bir de bebek için doktor doğum boyutuna ulaşmış dedi bu iyi mi kötü mü anlamadım. kızım 3 kilo olmuş, FL boyu da 73.33mm yazıyor. ben de 2 kilo vermişim biraz önde gidiyor sanırım inşallah bu bi sorun olmaz da babası gelmeden doğmaya kalkmaz gelirse de sağlıkla gelsin yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik beraber, hayırlısıyla kucağıma alayım da başka bişi istemiyorum

Bebişine bin maşallah tabiki iyi canım
Kız sen ıslak hamburger yedin mi bak yemediysen sanada gıcık olmaya başlicam

Bebişine bin maşallah tabiki iyi canım
Kız sen ıslak hamburger yedin mi bak yemediysen sanada gıcık olmaya başlicam

yedim yemez miyim hele ki eşim hazır yokken bu fırsatı kaçırmam dedim yedim valla, annem de sağolsun iyi besliyor. dün evde 1er saat arayla 3 kere akşam yemeği yedim, öyle bir açlık içindeyim. yiyorum baya yani ama büyük ihtimalle o giden kilolar şişlik ödem kilosuydu. yüzümün şişliği indi çünkü.

bugün de sosis almış annem, bir yıl olmuştur sosis yemeyeli

Alla alla noluyor bu adamlara insanı sinir ediyorlar. Son zamanlarda daha dikkatli olmaları lazımken zıvanadan cıkmış azcık daha dayansalar nolur yani tamam iki taraf içinde stresli bir süreç tüm dengeler değişiyor kabul ama bizim daha çok desteğe ilgiye ihtiyacımız var.üzülme canım hepsi aynı bosver

Nekadar sonra kalkıp yürüdün canım

Haklısın tamda ciddi anlamda destek beklediğim zamanlarda adam delirdi,melek gibi adam gitti huysuz biri geldi,bir iş söyleyemiyorum bisey yap diyemiyorum neyse ki bitti gitti sizin kocalar gibi günde 12 saat calissa ne yapacak acaba.

Her boşver kuzum bundan sonra kimseye ihtiyacın yok kim ne halt yiyosa yesin sen bebişine bak

Yok cnm ya o zamana kadar da kalmayalım bence şu zamanlar bile zor geçiyor 2 3 hafta sonrasını düşünemiyorum,

Ah çok şükür valla kendim yemiş kadar oldum ya
Afiyet olsun canım oh iyi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…