Yes oyle yapıyorum,takmıyorum susuyorum kızımla ilgileniyorumCNım erkeklerin böyle dönemsel aile düşkünlükleri gaddarlıkları oluyo ben ne zaman ki takmamaya başladım adamı evin içinde hiiiç umursamadım işe gitti geldi gezdi geldi ne bilim ne derse tamam evet yada hayır dedim takılmadım onla dışarı çıkalım dedi canım istemiyo dedim umursamadım evde yokmuş gibi davrandım sonra dank etti kavgayla olmuyo gerçekten umursamicaksın o zaman zorlarına gidiyo konuşunca kadın dırdırı oluyo şuan çok şükür kendine geldi
Dün inan günümü zehir etti eve gelene kadar araba da ağladım,orali bile olmadi basti gitti,yemekte yapamadım,geldi biseyler hazirladi kendine yedi,neyin var bile demedi. Şeytan diyor ki ara anasını da bilsin oğlunun yaptiklariniben olsam yapmazdım valla koksun isterse
hem ağrıyı sancıyı çek hem ağırlaş kendini bile taşıyamıyacak hale gel hemde kocaların suratlarını çek olduuu
bedavadan öyle baba olmucaklar valla kusura bakmasınlar
Kuzum sen o kocana az öz olarak söyle deki o gırbetteyken sen herşeyin üstesinden gelmişsin yek başına o belli sebeplerden dolayı yanında olamamış bunca fedakarlığının ödülü bu muymuş otursun içine rahat edebiliyorsa etsin bakalımİnşallah çok zor
Eşim yurtdışında çalışıyor ,hamileyken ben sormazdılar pek babamlarda kalıyordum şimdi kaynanam evimden ayrılmıyor
Ve her şeye karışıyor bebekle ilgili
Eşim gidecek tekrar babanlara gitmeyeceksin,kalmayacaksın orda diyor sinir oldum hamileliğim boyunca hep babamlar ilgilendi benimle hastane,yemek,gezmek vs
İnş eşin anlayışlı çıkar bu dönem hassas bebeğinle mi,evinle mi ,gelen misafırlerlr mi ilgileneceksin
Ay ne güzel :) saglikla büyüt inşallahBen doğum yaptım kizlar. Hepiniz sağ olun. Öpüyorum hepinizi
Hepimiz iyi olalım inşallah canım geçicek dünyada ki en güzel varlığa sahipsin boşveeeerYes oyle yapıyorum,takmıyorum susuyorum kızımla ilgileniyorum ❤
Sağol meylencım düşünce yapını çok beğeniyorum ❤❤❤❤
Bol bol dua oku o da yeni hayatınıza adapte olmaya çalısıyordur canını sıkmaTakmıyorum aama eşimin böyle davranması hiç hoş değileskiden bir dediğimi iki yapmıyordu
Ofgggfff. En iyisi bile düşüncesiz, çünkü anaları kral gibi yetiştiriyor bunları.. Sakin kal, çok az kaldı doğumuna. Sana da karnındaki yavruya da gözündeki yaşa da kurban et. Sen de onu görmezden gel. Hıh. Elimiz var ayağımız var ayol, beyin kafasındasınız neyin tribindesiniz. Çocuk da yaparız, ev işi de, işe de gideriz5 kat merdiven çıktım kan ter içinde kaldım. Benim kocaya o kadar kızgın ve kırgınım ki! Adam resmen bana dusman kesildi son günlerde,asla gözümden yaş dinmedi. Ev işlerine yardim etmiyor,mecbur 5 kar asagi inip 2 makine çamaşır koydum
Hahahahaha benim iç dış kesiliyor artı zaten fiili olarak da yarık yarık, beterin beteri v da r bence sessizce elindeki silahı indir dostumOf ya çok darlandim oturup kalkarken yatarken dönerken karnımın üstü çok acıyor bıçak kesiyor sanki benim dr da bebek kalsın içerde dedikçe daha çok darlaniyorum karnının içi kesik gibi acıyan varmı ben gibi
Ay ne mutlu kuzuya. 2 tane minnoşşşşşş
Hayırlı olsun canım, kuzun da sen de iyisindir inşallah. Yavrunu kokla yerimize.Ben doğum yaptım kizlar. Hepiniz sağ olun. Öpüyorum hepinizi
O çok iyi canım ya burda epidural yok o yüzden korkuyorumBak bakBen 4-5 cm olur olmaz epidural isteyeceğim. Çok video izledim youtube de. Suni sancıyı veriyorlar,kendi isteğine bağlı epidural istediler ve taktilar sonrasında hiç agri hissetmeden doğurdular hepsi
Artık öyle yapicaz canım el mecbur. Şimdi sorsan daha ne yapicaklar herseyi zaten yapıyorlar. Benimkinin gidecek yeri de ailesi de yok hep dibimde maalesefOfgggfff. En iyisi bile düşüncesiz, çünkü anaları kral gibi yetiştiriyor bunları.. Sakin kal, çok az kaldı doğumuna. Sana da karnındaki yavruya da gözündeki yaşa da kurban et. Sen de onu görmezden gel. Hıh. Elimiz var ayağımız var ayol, beyin kafasındasınız neyin tribindesiniz. Çocuk da yaparız, ev işi de, işe de gideriz
Pis uyuşuk koca kafalar.
Oh bi rahatlama geldi.
Valla bi yandan okudum bi yandan kokopops yedim lakin yemek yapnaya üşenmiştim. Evin herifi de arkadaşlarıylan duşarı çıktı. Ben de sinirle 2 kase kokopopslattım
Hahahahaha benim iç dış kesiliyor artı zaten fiili olarak da yarık yarık, beterin beteri v da r bence sessizce elindeki silahı indir dostum
Ay ne mutlu kuzuya. 2 tane minnoşşşşşş
Hayırlı olsun canım, kuzun da sen de iyisindir inşallah. Yavrunu kokla yerimize.
Nasil epidural yok? Neresi orasi?O çok iyi canım ya burda epidural yok o yüzden korkuyorum
ah canımm anlat anlat neler yapalım neler edelim sonrasına ağrımız sızımız daha az olsunSezeryan olacak arkadaşlar madem gün yaklaştı soyleyim. Korkmayın diye altını çizerek soylemediydim. Kesinlikle ama kesinlikle ilk gün gaz çıkarmak için mutlaka kalkın ayağa ne kadar zor olursa olsun pes etmek yok. İkinci günde öyle 5 dk yuruseniz bile yeter. Kan dolaşımı olacağı için daha çabuk iyilesirsiniz . Ben doğuma girdiğimde koridorda 4 kadın daha doğum yaptı. 2 si sezeryan. Ben yürürken onlar yurumemisler . Ağlama sesleri geliyordu gazdan ötürü.
İyi ki ediyorO karnın içindeki acılar doğumdan sonra da devam ediyor iki üç hafta
Öz hakiki temmuz annesi olarak ben de varım. Ooo temmuzdan önce doğurmam.Temmuz annesi olaraktan bende varım kızlar lütfen yani
İnşallah çok zor
Eşim yurtdışında çalışıyor ,hamileyken ben sormazdılar pek babamlarda kalıyordum şimdi kaynanam evimden ayrılmıyor
Eşim gidecek tekrar babanlara gitmeyeceksin,kalmayacaksın orda diyor sinir oldum hamileliğim boyunca hep babamlar ilgilendi benimle hastane,yemek,gezmek vs
İnş eşin anlayışlı çıkar bu dönem hassas bebeğinle mi,evinle mi ,gelen misafırlerlr mi ilgileneceksin
Benim de 2 gündür ellerim şişti biraz bu güne kadar hiç öyle değildim şu 2 3 gündür biraz değişik oldum. Benim kız çok duracak gibi gelmiyor bana zaten çokta durmasın annesini beklemesin şöyle 38 de falan gelsinBende artık çok zorlaniyorum davul gibi sistim bugün çok sağ kasığım ağrıyor doğurmak istiyorum :)
Sezeryan olursa kalmayız ağustosa
yaa iyi hadi gözü aydın
gözün aydın canımBen doğum yaptım kizlar. Hepiniz sağ olun. Öpüyorum hepinizi
valla kaynanam bana babanlara gitmiceksin kalmayacaksın deme cesaretinde bulunamazİnşallah çok zor
hayırdır sen mi doğurcan neyin tribi deseydinDün inan günümü zehir etti eve gelene kadar araba da ağladım,orali bile olmadi basti gitti,yemekte yapamadım,geldi biseyler hazirladi kendine yedi,neyin var bile demedi. Şeytan diyor ki ara anasını da bilsin oğlunun yaptiklarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?