2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yes oyle yapıyorum,takmıyorum susuyorum kızımla ilgileniyorum
Sağol meylencım düşünce yapını çok beğeniyorum

Dün inan günümü zehir etti eve gelene kadar araba da ağladım,orali bile olmadi basti gitti,yemekte yapamadım,geldi biseyler hazirladi kendine yedi,neyin var bile demedi. Şeytan diyor ki ara anasını da bilsin oğlunun yaptiklarini

Kuzum sen o kocana az öz olarak söyle deki o gırbetteyken sen herşeyin üstesinden gelmişsin yek başına o belli sebeplerden dolayı yanında olamamış bunca fedakarlığının ödülü bu muymuş otursun içine rahat edebiliyorsa etsin bakalım

Ofgggfff. En iyisi bile düşüncesiz, çünkü anaları kral gibi yetiştiriyor bunları.. Sakin kal, çok az kaldı doğumuna. Sana da karnındaki yavruya da gözündeki yaşa da kurban et. Sen de onu görmezden gel. Hıh. Elimiz var ayağımız var ayol, beyin kafasındasınız neyin tribindesiniz. Çocuk da yaparız, ev işi de, işe de gideriz
Pis uyuşuk koca kafalar.
Oh bi rahatlama geldi.
Valla bi yandan okudum bi yandan kokopops yedim lakin yemek yapnaya üşenmiştim. Evin herifi de arkadaşlarıylan duşarı çıktı. Ben de sinirle 2 kase kokopopslattım
Hahahahaha benim iç dış kesiliyor artı zaten fiili olarak da yarık yarık, beterin beteri v da r bence sessizce elindeki silahı indir dostum
Ay ne mutlu kuzuya. 2 tane minnoşşşşşş
Ben doğum yaptım kizlar. Hepiniz sağ olun. Öpüyorum hepinizi
Hayırlı olsun canım, kuzun da sen de iyisindir inşallah. Yavrunu kokla yerimize.

Artık öyle yapicaz canım el mecbur. Şimdi sorsan daha ne yapicaklar herseyi zaten yapıyorlar. Benimkinin gidecek yeri de ailesi de yok hep dibimde maalesef

ah canımm anlat anlat neler yapalım neler edelim sonrasına ağrımız sızımız daha az olsun
nescafe iç diyolar bide baş ağrısı olmasın diye

O karnın içindeki acılar doğumdan sonra da devam ediyor iki üç hafta
İyi ki ediyor
Çünkü rahim yeniden kasılıyor, eski boyutuna ger dönmeye çalışıyor..
O kasılma acı olmazsa kalırız 9 aylık

Temmuz annesi olaraktan bende varım kızlar lütfen yani
Öz hakiki temmuz annesi olarak ben de varım. Ooo temmuzdan önce doğurmam.
Temmuzda doğurucam ben çok büyük konuşuyorum..
Böyle söyliim de belki fazla uzamadan doğururum

Bebek de hamilelik de eşin de bi yana..
Sen bi’ bireysin. Emir almak zorunda değilsin. Doğru olduğuna inandığın şeyi yap. Önce kendin bebeğin sonra ailen için

Bende artık çok zorlaniyorum davul gibi sistim bugün çok sağ kasığım ağrıyor doğurmak istiyorum :)
Sezeryan olursa kalmayız ağustosa
Benim de 2 gündür ellerim şişti biraz bu güne kadar hiç öyle değildim şu 2 3 gündür biraz değişik oldum. Benim kız çok duracak gibi gelmiyor bana zaten çokta durmasın annesini beklemesin şöyle 38 de falan gelsin yani temmuzun 13 14 gibi gelse giçte fena olmaz 38 bitmiş olur hem

valla kaynanam bana babanlara gitmiceksin kalmayacaksın deme cesaretinde bulunamaz
dersede ağzının payını alır

hayırdır sen mi doğurcan neyin tribi deseydin
ben valla dün sezeryan günü belli olunca
ben içerden çıkınca hepiniz bebeğin başına üşüşür ben çıktığımda seni kapıda görmezsem boşarım dedim garibim kapının önünden hiçbiyere gitmem merak etme aşkım diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…