5 kat merdiven çıktım kan ter içinde kaldım. Benim kocaya o kadar kızgın ve kırgınım ki! Adam resmen bana dusman kesildi son günlerde,asla gözümden yaş dinmedi. Ev işlerine yardim etmiyor,mecbur 5 kar asagi inip 2 makine çamaşır koydum
Ah kuzum kıyamam benımkıde oyle bugün ağlaya ağlaya bir hal oldum kendimi temızlıge verdim , cok gaddar oldu bana karşı ailesi dolduruyor gıcık kapıyorum kendilerinden
Ah kuzum kıyamam benımkıde oyle bugün ağlaya ağlaya bir hal oldum kendimi temızlıge verdim , cok gaddar oldu bana karşı ailesi dolduruyor gıcık kapıyorum kendilerinden
Ayyy şu ara en tırstığım şey inşallah ailesinin kafasına uyup o hassas anımda beni üzmez çünkü ailesi anlayışlı değil malesef o zamanlar geçer ama sonrasındada ben onun bırnundan fitil fitil akıtırım Sende hiç takma gül geç takmış görününce bitarafları hepten şişiyor yawruşunla aşk yaşa kıskansın
Hayatım haklısın da insan üzülüyor işte elinde degil. Pazar günü doğum olacak ama benim her günüm stresli ve aglamali. Ne güzel hamileliğim sakin geçti diyordum ki son günleri zehir ediyor. Hakkımızda hayırlısı ne diyeyim. İyi tarafından bakiyorum zaten yoksa yapamazdim
ben olsam yapmazdım valla koksun isterse
hem ağrıyı sancıyı çek hem ağırlaş kendini bile taşıyamıyacak hale gel hemde kocaların suratlarını çek olduuu
bedavadan öyle baba olmucaklar valla kusura bakmasınlar
Kızlarrr lohısa şerbeti tarifi baktım heryerde bi lohusa şekeri muhabbeti dönüyor ne idüü belirsiz bi karışım onu pek istemedim nedense fişne suyu kaynatsak olmuyor mu şöyle karanfilli zencefilli hı
ben limonata düşünüyorum hastanede hastane vericek zaten evdede kaynanam annem falan yapar ama şerbet mi limonata mı bilmiyom ben doğurcam gerisine karışmıcam
CNım erkeklerin böyle dönemsel aile düşkünlükleri gaddarlıkları oluyo ben ne zaman ki takmamaya başladım adamı evin içinde hiiiç umursamadım işe gitti geldi gezdi geldi ne bilim ne derse tamam evet yada hayır dedim takılmadım onla dışarı çıkalım dedi canım istemiyo dedim umursamadım evde yokmuş gibi davrandım sonra dank etti kavgayla olmuyo gerçekten umursamicaksın o zaman zorlarına gidiyo konuşunca kadın dırdırı oluyo şuan çok şükür kendine geldi
Ayyy şu ara en tırstığım şey inşallah ailesinin kafasına uyup o hassas anımda beni üzmez çünkü ailesi anlayışlı değil malesef o zamanlar geçer ama sonrasındada ben onun bırnundan fitil fitil akıtırım Sende hiç takma gül geç takmış görününce bitarafları hepten şişiyor yawruşunla aşk yaşa kıskansın
İnşallah çok zor
Eşim yurtdışında çalışıyor ,hamileyken ben sormazdılar pek babamlarda kalıyordum şimdi kaynanam evimden ayrılmıyor
Ve her şeye karışıyor bebekle ilgili
Eşim gidecek tekrar babanlara gitmeyeceksin,kalmayacaksın orda diyor sinir oldum hamileliğim boyunca hep babamlar ilgilendi benimle hastane,yemek,gezmek vs
İnş eşin anlayışlı çıkar bu dönem hassas bebeğinle mi,evinle mi ,gelen misafırlerlr mi ilgileneceksin