2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ah kuzum kıyamam benımkıde oyle bugün ağlaya ağlaya bir hal oldum kendimi temızlıge verdim , cok gaddar oldu bana karşı ailesi dolduruyor gıcık kapıyorum kendilerinden

Ah kuzum kıyamam benımkıde oyle bugün ağlaya ağlaya bir hal oldum kendimi temızlıge verdim , cok gaddar oldu bana karşı ailesi dolduruyor gıcık kapıyorum kendilerinden
Allah akıl fikir versin ne deyim hiç trip atma tartışma bebeğinle ilgilen canım boşver

Ya sabırrrr nasıl kıyıyorlar ya ? El kadar bebeğin var,nasil ailesinin dolduruşuna geliyor yazik günah sana

Ayyy şu ara en tırstığım şey inşallah ailesinin kafasına uyup o hassas anımda beni üzmez çünkü ailesi anlayışlı değil malesef o zamanlar geçer ama sonrasındada ben onun bırnundan fitil fitil akıtırım Sende hiç takma gül geç takmış görününce bitarafları hepten şişiyor yawruşunla aşk yaşa kıskansın

ben olsam yapmazdım valla koksun isterse
hem ağrıyı sancıyı çek hem ağırlaş kendini bile taşıyamıyacak hale gel hemde kocaların suratlarını çek olduuu
bedavadan öyle baba olmucaklar valla kusura bakmasınlar

Kızlarrr lohısa şerbeti tarifi baktım heryerde bi lohusa şekeri muhabbeti dönüyor ne idüü belirsiz bi karışım onu pek istemedim nedense fişne suyu kaynatsak olmuyor mu şöyle karanfilli zencefilli hı
ben limonata düşünüyorum hastanede hastane vericek zaten evdede kaynanam annem falan yapar ama şerbet mi limonata mı bilmiyom ben doğurcam gerisine karışmıcam

CNım erkeklerin böyle dönemsel aile düşkünlükleri gaddarlıkları oluyo ben ne zaman ki takmamaya başladım adamı evin içinde hiiiç umursamadım işe gitti geldi gezdi geldi ne bilim ne derse tamam evet yada hayır dedim takılmadım onla dışarı çıkalım dedi canım istemiyo dedim umursamadım evde yokmuş gibi davrandım sonra dank etti kavgayla olmuyo gerçekten umursamicaksın o zaman zorlarına gidiyo konuşunca kadın dırdırı oluyo şuan çok şükür kendine geldi

İnşallah çok zor
Eşim yurtdışında çalışıyor ,hamileyken ben sormazdılar pek babamlarda kalıyordum şimdi kaynanam evimden ayrılmıyor
Ve her şeye karışıyor bebekle ilgili
Eşim gidecek tekrar babanlara gitmeyeceksin,kalmayacaksın orda diyor sinir oldum hamileliğim boyunca hep babamlar ilgilendi benimle hastane,yemek,gezmek vs
İnş eşin anlayışlı çıkar bu dönem hassas bebeğinle mi,evinle mi ,gelen misafırlerlr mi ilgileneceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…